● Tibet Kızları ●

Iste kendine en buyuk kötülüğü sen yapma
Yok erkek balik etli severmiş yok bilmem ne...e sen balik etli degilsin diye seni kimse begenmez mi saniyorsun,sen oyle san :)
yok cnm ya ben kendimi beğenmiyorum aşırı zayıflayınca kemiklerim fırlayınca çok çirkin oluyorum sevmiyorum yoksa herkes ne güzel zayıfsın işte Allahtan belanımı istiyorsun diyo da işte çocukluğumdan beri çok çektim bu zayıflık belasından sporla filan iyiyim de bırakınca balon gibi sönüyorum

Aslında sıkılaşmak için bişi yapsam 50 ye düşmeyi bile istemeyebilirim :) galibasıııı taşınacağız. O yüzden spor salonuna şimdilik yazılmıycam.

Evde de plates vs. Yapma imkanım var lakin üşengecim. Hayret ediyorum size hem çalışıp hemde spora vakit ayırabiliyosunuz

Bekar olup anneyle yaşayınca vakit oluyo cnm ya ben haftanın 3 günü salona gidiyorum yıllardır gittiğim için öyle hergün salonda değilim zayıf olunca çok sık gitmek gerekmiyor ayrıca bütün gün squat yaapıyorum boş kalınca günde 400 ü buluyordur ne kadar yapabilirsem bi lavaboya gidiyorum 50 yapıyorum bazen vakit olmuyo 20 ne kadar yapsam kardır diye bol bol yürümeye çalışıyorum anneler zaten tüm gün çocuk peşinde koşuyor oda bi spor :)

yok cnm ya ben kendimi beğenmiyorum aşırı zayıflayınca kemiklerim fırlayınca çok çirkin oluyorum sevmiyorum yoksa herkes ne güzel zayıfsın işte Allahtan belanımı istiyorsun diyo da işte çocukluğumdan beri çok çektim bu zayıflık belasından sporla filan iyiyim de bırakınca balon gibi sönüyorum
Hmmm...bilmiyorum benden kemik falan firlamiyor😳🙂 ama yapim ince yani
Neyse spora devam o zaman kendini nasil iyi hissedersen oyle...

Tibet yeterli gelmedi mi sıkılasma icin?
Gerci daha 21 var senin illa ki etkili olmaya başlar,yürüyüş falan da ise yarar keza squat da toparlar
Tibette karın kaslarımın ve popomun kaslarının çalıştığını hissediyorum. 21 e sabitleyesiye kadar sıkılaşma gözlemlemem herhalde. Yürüyüşlere başladım ama squatta ne bilim :KK53: seksii seksii görünecekmişim gibi geliyor

Bekar olup anneyle yaşayınca vakit oluyo cnm ya ben haftanın 3 günü salona gidiyorum yıllardır gittiğim için öyle hergün salonda değilim zayıf olunca çok sık gitmek gerekmiyor ayrıca bütün gün squat yaapıyorum boş kalınca günde 400 ü buluyordur ne kadar yapabilirsem bi lavaboya gidiyorum 50 yapıyorum bazen vakit olmuyo 20 ne kadar yapsam kardır diye bol bol yürümeye çalışıyorum anneler zaten tüm gün çocuk peşinde koşuyor oda bi spor :)
Allah seni. Squat yapmak için tufaaalete mi gidiyosun:KK70: spor salonunda doğaçlama mı takılıyosun yoksa program yaptılar mı?

Seksilige karşı alerjin mi var 😁
Fena mi iste
Seksilige karşı alerjin mi var 😁
Fena mi iste
Benim vücut yapım bi değişik. Popoya yüklenince gülazer gibi oluyorum :KK70: :KK70: :KK70:
2266477

Allah seni. Squat yapmak için tufaaalete mi gidiyosun:KK70: spor salonunda doğaçlama mı takılıyosun yoksa program yaptılar mı?
Normalde çok su içtiğim için zırt pırt lavabodayım her gittiğimde yapıyorum şimdi günde 3 kere filan anca akşamları yapıyorum ama evde yine bide benim ayrı odam var ofis burda kapımı kapatıp yaptığımda oluyor yani bide yüz yogası filan yapmaya çalışıyorum

Kaç tane yapıyoduk :KK53:
ne kadar yapabilirsen bence 10 taneyle başla yavaş yavaş artır bi bakmışsın tek seferde 50 tane yapıyosun çok zorlama kendini 20 şerden günde 150 filan yapsan 2 hafta sonra değişimi görürsün zaten ben seviyom popo olayını ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı :KK70:

Normalde çok su içtiğim için zırt pırt lavabodayım her gittiğimde yapıyorum şimdi günde 3 kere filan anca akşamları yapıyorum ama evde yine bide benim ayrı odam var ofis burda kapımı kapatıp yaptığımda oluyor yani bide yüz yogası filan yapmaya çalışıyorum
Yüz yogası olarak ne yapıyorsun merak ettim belki ben de yaparım ya. Varsa bu konuda bilgilendirici bir site adı falan atar mısın buraya faydalansak biz de :KK16:

X