- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.061
Yok ya hala bekliyorumgucci ayy bu arada elbisen geldi mi?
Aynı şehirdeyiz cnmFarklı şehirlerde misiniz?
yok cnm ya hiç bu kadar uzun yazmadan aramadan durduğu olmamıştı bu adamın çekiniyorda olabilir ama gerçekten değer vere insan özür diler bişey yapar yani benden artık arama yazma asla olmaz gerçi yazsa görüşsek bile barışacağımı sanmıorum affediyorum hep aynı şeyler bitmesi daha hayırlı benim için ama işte içimde kalan sözler keşke kalmasaydı artık kısmetKuzum takılma bu kadar fala inanma falsız kalma demişler :)
bende tibete küstüm.
Bir bakın bakalım ancak haftaya pazartesi başlarım ben hafta sonu tatil kaçamağı yapacaz eşimle
Vücut dirilesiyorAy resmen kol kası yaptımeskiden bildigin dümdüz bir kolum vardı hatta o kısımdaki etim gevşekti baya ve kas namına hiçbirşey yoktu. Şimdi o kısım baya sıkılaşmaya ve kas yapmaya başladı Tibet sagolsun. Bu iyi birşey herhalde
Hani böyle kadınlarda artık baya erkek gibi kas yapanlar falan var ya işte ben hoşlanmıyorum o durumdan öyle olmaz degil miVücut dirilesiyor
Yok canim ne yaptinHani böyle kadınlarda artık baya erkek gibi kas yapanlar falan var ya işte ben hoşlanmıyorum o durumdan öyle olmaz degil mi
Çok sevindim inan. Ben öyle olacak diye korkuyordum bir yandanYok canim ne yaptin
Onlar onun icin dunya kadar ugrasiyolar ne agirliklar kaldiriyorlar
Haha benim bansiz durdugum zaman yokki
Hojgeldin...amma uzun surdu haBen devam ediyorum. Biraz rahatsizdim bugun ara verdim. Yarin devam kismetse
Sorma kuzum yaaa: ( yemek yarismasinda 1. Olmusum onu bile takip edemedim: (Hojgeldin...amma uzun surdu ha
20 lik disim adetliyken cekildi sanirim bisey olmadiDiş çekilirken kan fışşkırması kan kaybından falan ölme
Size kiyamamki aslanim gralicam
Kim tontri mi ? Kız didismedigi bi biz kaldik
Hic uslu degil
Hadi ya tebriklerSorma kuzum yaaa: ( yemek yarismasinda 1. Olmusum onu bile takip edemedim: (
Hoşgeldinn :)) kimle didiştin ban yedin?Haha benim bansiz durdugum zaman yokkihalbuki ne datlu dilliyimdir bilseniz kiz gucci biz senle ne zaman didismisizki hatirlamiyom valla guccime gidiyo bilesin Ayhh seni gordukce aklima bu sacma espiri geliyo
Sagol canimHadi ya tebrikler
Genelde onlar cok ben tek oluyorumHoşgeldinn :)) kimle didiştin ban yedin?