- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.081
Bu gece 21 tekrara geçecek biri olarak sesleniyorum hala buharlaşamadım burdayım halen korkma sakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman havadan dolayı öyle hissettim yalnız göbek kaslarımda hafif bi güçlenme. Popomdada ki kaslarında çalıştığını hissetmeye başladım. 21. Tekrara geldikten sonra kardiyo ya başlamayı düşünüyorum bu gidişle hamlatmazBu gece 21 tekrara geçecek biri olarak sesleniyorum hala buharlaşamadım burdayım halen korkma sakın
Evet ilerde çok daha rahat yapacaksın hareketleri. İlk zamanlar gözüm korkuyordu 21 sayısından ama şimdi çıtır çerez gibi :)O zaman havadan dolayı öyle hissettim yalnız göbek kaslarımda hafif bi güçlenme. Popomdada ki kaslarında çalıştığını hissetmeye başladım. 21. Tekrara geldikten sonra kardiyo ya başlamayı düşünüyorum bu gidişle hamlatmaz
İleriki aylarda taşınma söz kpnusu olabilir. Sanırım zamamnında 21 tekrara ulaşamamEvet ilerde çok daha rahat yapacaksın hareketleri. İlk zamanlar gözüm korkuyordu 21 sayısından ama şimdi çıtır çerez gibi :)
Evet ya ilerlemişken insan kendine yediremiyor başa dönmeyiİleriki aylarda taşınma söz kpnusu olabilir. Sanırım zamamnında 21 tekrara ulaşamam
. Sıfırdan başlamakta kötü gibi :)
Ya hergun baslanabilir yaziyor blogunda da bazi daha uygun gunler var genellikle 7 ve 11 tarihleri arasi oluyorKova hatunu bugün bakmıştım kozmik bakıma Tibet için bugün başlanabilir yazıyordu
Yaa onu bilmiyordum ben de dogu tarihte yaptım diye seviniyordum megersem hergün yazıyormuşYa hergun baslanabilir yaziyor blogunda da bazi daha uygun gunler var genellikle 7 ve 11 tarihleri arasi oluyor
5.ye geçince falan etiketleme yaparsın.Ufff simdilik kalsin boyle bi ara uğraşıcam tekrar ...
Heh oldu wifi den acinca...paketim bitmeden mobildeki gb bitireyim dedim onla baglaniyordum5.ye geçince falan etiketleme yaparsın.
Kozmik tarih ne ola ki?Bende basladim bugün kozmik tarih falan beklemiycem nasil olsa bende ayni tas ayni hamam
Kozmik bakım varya,bilmiyormusun onuKozmik tarih ne ola ki?
Kozmik bakım varya,bilmiyormusun onu
Hem instagrami hem blogu varnerden bakıyosun ona ?
Haha benim bansiz durdugum zaman yokki halbuki ne datlu dilliyimdir bilseniz kiz gucci biz senle ne zaman didismisizki hatirlamiyom valla guccime gidiyo bilesin Ayhh seni gordukce aklima bu sacma espiri geliyo
kozmik bakım yazınca nete çıkıyormu ?Hem instagrami hem blogu var