● Tibet Kızları ●

Bu gece 21 tekrara geçecek biri olarak sesleniyorum hala buharlaşamadım burdayım halen korkma sakın :confused:
O zaman havadan dolayı öyle hissettim o_Oyalnız göbek kaslarımda hafif bi güçlenme. Popomdada ki kaslarında çalıştığını hissetmeye başladım. 21. Tekrara geldikten sonra kardiyo ya başlamayı düşünüyorum bu gidişle hamlatmaz

O zaman havadan dolayı öyle hissettim o_Oyalnız göbek kaslarımda hafif bi güçlenme. Popomdada ki kaslarında çalıştığını hissetmeye başladım. 21. Tekrara geldikten sonra kardiyo ya başlamayı düşünüyorum bu gidişle hamlatmaz
Evet ilerde çok daha rahat yapacaksın hareketleri. İlk zamanlar gözüm korkuyordu 21 sayısından ama şimdi çıtır çerez gibi :)

Evet ilerde çok daha rahat yapacaksın hareketleri. İlk zamanlar gözüm korkuyordu 21 sayısından ama şimdi çıtır çerez gibi :)
İleriki aylarda taşınma söz kpnusu olabilir. Sanırım zamamnında 21 tekrara ulaşamam
. Sıfırdan başlamakta kötü gibi :)

Haha benim bansiz durdugum zaman yokki😂 halbuki ne datlu dilliyimdir bilseniz😂 kiz gucci gucci biz senle ne zaman didismisizki😂 hatirlamiyom valla😂😂😂 guccime gidiyo bilesin😂😂 Ayhh seni gordukce aklima bu sacma espiri geliyo😂

Esprili bi atışmaydı kadın erkek ilişkisi ile ilgili bi konuydu valla ben de içeriği tam hatırlamıyorum uyuz olsam net hatırlardım yane :KK70:

X