- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.101
Evetkozmik bakım yazınca nete çıkıyormu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetkozmik bakım yazınca nete çıkıyormu ?
evet varmış da bankadan yasaklı açılmıyor telimden bakarım bi ara sağol cnm
Instagramla es zamanli takip et ordan daha derin bilgiler var,instasi herkese açık zatenevet varmış da bankadan yasaklı açılmıyor telimden bakarım bi ara sağol cnm
instagram kullanmıyorum ama fake var bi tane ordan bakarım benim öküze arada bakıyorumInstagramla es zamanli takip et ordan daha derin bilgiler var,instasi herkese açık zaten
Benim de yok ama herkese acik olduğu icin sorun yokinstagram kullanmıyorum ama fake var bi tane ordan bakarım benim öküze arada bakıyorum
Benim de yok ama herkese acik olduğu icin sorun yok
Ah gucci ah hala dedektiflik halen dedektiflik
Hahha iyi yaptin canım21 mayıs yaklaşıyor hatırlatma yapayım dedim
Bende Ahım tutmuş mu acaba diye bakıyodum bi zamanlarBekar olunca eski sevgililere bakılıyor yane bakmayan varsada tebrik ederim :))
Summer-girl sesin çıkmıyor biraktin mi sende ☺
Canim sen haber ver oyle alayim listeyeBir sure ara vermek durumunda kaldim ama yarin sil bastan baslayacagim. Listeye isler misin lutfen?
Canim sen haber ver oyle alayim listeye
hiç bi halt olmuyo bunlara mutlu mesut yaşıyorlarBende Ahım tutmuş mu acaba diye bakıyodum bi zamanlar
Kimse üzüntülerini sosyal medyada paylaşmaz ki ezik durumuna düşmemek içinhiç bi halt olmuyo bunlara mutlu mesut yaşıyorlar
Kimse üzüntülerini sosyal medyada paylaşmaz ki ezik durumuna düşmemek için
Benim de karnıma kocaman bir kuyu açmışlar da her geçen dakika kuyu daha da derinleşiyor gibivalla oruç fena vurdu aç filan değilim de kendimi zombi gibi hissediyorum
Canim bugun 3 e basladim tekrar kursa basladim cok yogunum bu aralar.3 ten bugun yazabilirsin.Buraya bile giremedim ama aklimdasinizlion81 sen tibet yapiyormuydun listede yokmuşsun