- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.041
Hava güzel olunca kimsecikler uğramamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir havalar birden döndü. Dün yazlık t shirtleri yıkadım. Bi tane uygulama vardı ay ile ilgili ona bakıp vücudunda ödem olcak mı olmayacak mı takip ediiyordu. İngilizceydi ondan mı baktın?Üstümden tır gecmiş gibiyim ya o kadar berbat ki ruh halim sebepsiz yere
Mars neptun etkisi varmış 1 hafta ondan mi ki? Ay elimden gelse yemek yemeyip su icmeyip paso uyuyasim var
Mevsim şeysi mi bu ne ya
Yok bilmiyorum o uygulamayiOlabilir havalar birden döndü. Dün yazlık t shirtleri yıkadım. Bi tane uygulama vardı ay ile ilgili ona bakıp vücudunda ödem olcak mı olmayacak mı takip ediiyordu. İngilizceydi ondan mı baktın?
Benle didişti bi ara ya ama seviyom ben manyak olduğum için normal yane :)Bildiğin kk nın sabıkalı demirbaşlarından yani
Hoşgeldin nasıl geçiyor izingeldim ben :))))
Ne zaman kiz aa nasil kaçırdık şöleniBenle didişti bi ara ya ama seviyom ben manyak olduğum için normal yane :)
valla saçmasalak bi konuda ama öle şiddetli değil canım tatlı bi atışmaydı :) ne çektin be implantlardan sende niye yapmıyonuz tibet ya çok moralim sinirlendi geçen gün ama aklımda başıma geldi bana tarot baktı cnm o iş yoğunluğunda bundan sana hayır yok dedi bende sildim heryerden beklemiycem dedim ama bu sabah bi haber aldım çok sevdiği bir yeri satıyor orayı satıyorsa zor durumda demektir ay kafam çok karışık acımıycam acımıyorum kimseyeNe zaman kiz aa nasil kaçırdık şöleni
Gelmedi mi daha tontrican
Sende hosgeldin bu arada
Bu arada son implantim da yapildi şükür bitti gitti ayyy
Tibeti biraktim bu arada ruhen berbat bir hafta gecirdim canim hic bisey yapmak istemedi ....
SchonerDuft tibet bize kösmüüşşş lilililili ben bi kozmikbakima bakınayım
Moralin sinirlendisevdim bunuvalla saçmasalak bi konuda ama öle şiddetli değil canım tatlı bi atışmaydı :) ne çektin be implantlardan sende niye yapmıyonuz tibet ya çok moralim sinirlendi geçen gün ama aklımda başıma geldi bana tarot baktı cnm o iş yoğunluğunda bundan sana hayır yok dedi bende sildim heryerden beklemiycem dedim ama bu sabah bi haber aldım çok sevdiği bir yeri satıyor orayı satıyorsa zor durumda demektir ay kafam çok karışık acımıycam acımıyorum kimseye
hırsımı alamadım ya ben ona yanıyorum asılMoralin sinirlendisevdim bunu
Ya canım zaten belliydi hayrı olmadiğı
Tamam seviyorsundur yada tutkun var eyvallah da...daha kaliteli bir iliski lazim sana
Bosverrrr hayat alır hırsını senin yerine gerekirse rahat ol...kalbini bozmahırsımı alamadım ya ben ona yanıyorum asıl
Bosverrrr hayat alır hırsını senin yerine gerekirse rahat ol...kalbini bozma
Farklı şehirlerde misiniz?Hayat almış ondan alacağını kafadan kontak herif ben şahsen oturduğu yerden kalkamasın benim yüzümden istiyorum hiç bişe söylemedim yine kafama tüküreyim önceki ilişkimde de sessiz sedasız bitirmiştim son bi yüzyüze gelip içimdekileri dökebilsem çok rahatlıycam ama olmıycakmış tarotta öle çıktı yapcak bişe yok
Kuzum takılma bu kadar fala inanma falsız kalma demişler :)@ SchonerDuft ban geçenlerde tarot baktı o öküz yazmıyor çünkü netse iyi değil yani bende tamamen aklımdan çıkartıcam onu gebersin inşallah
bende tibete küstüm.Ne zaman kiz aa nasil kaçırdık şöleni
Sende hosgeldin bu arada
Tibeti biraktim bu arada ruhen berbat bir hafta gecirdim canim hic bisey yapmak istemedi ....
Haydii tümden geçmiş olsun. Gözünaydın :)Ne zaman kiz aa nasil kaçırdık şöleni
Sende hosgeldin bu arada
Sağol canımHaydii tümden geçmiş olsun. Gözünaydın :)