● Tibet Kızları ●

Helloo malesef sil baştan yine başa döndüm 3 gün tibet kaldı arkadasim ameliyat oldu yanina gittim hafta sonu küçük oglan geldi derken ben yine 3 lere.:sinirli:Bugun 3 olarak başlıyorum.Birde yogun bi surece başlıyorum kurs sınav felan filan mesgul olacam her ne kadar yazamasamda burasi da aklimda.
Birde ben platonik aşk peşinde:oops:sormayın gitsin pesimde yakuşuklular aman Allahim beni ne zaman doğru insan bulacak 😁biri var beğendiğim ama iste sadece uzaktan bakip bakip duruyom ay insanin ici gidiyo ya:KK23:bi tane daha var onda aman nasil bi çekim kuvveti ister istemez engel olamiyosun ki.Yazişıyoz takılıyoz sadece oda uzakta ben de nerde olmayacak adam var onlara bakiyom nedense.Ama bu aralar icimdeki aşk isteği depresiyo nedense ne bilim yanliz kalmakta sıkıyo bi yerde.:KK61:
Gittin gittin uzaktakine mi göz koydun :)))
Haha :) ama cekim kuvveti bu uzaklik dinlemez yapacak bisey yok
Platonik iyidir ya hayat enerjisi yukler ama tabi kararinda guzel o da ...yaptin mi 3 tekrari

Gittin gittin uzaktakine mi göz koydun :)))
Haha :) ama cekim kuvveti bu uzaklik dinlemez yapacak bisey yok
Platonik iyidir ya hayat enerjisi yukler ama tabi kararinda guzel o da ...yaptin mi 3 tekrari
Sorma ya dibimde hazir nazir olmak varken😁beynimin frekanslari nerelerde geziyosa artık :KK8:oyle oldu canim bayagi enerji patlamasi oluyo keyif veriyo haliyle kendimi iyi hissediyorum:KK39:bugun yapacaktim ama sira gelmedi bi turlu isim gucum vardi.Bugun baslamis oliyim

Merhaba hatunlarr..
Birşey soracağım doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hap bittikten 2-3 gün sonra adetim başlıyor normalde .
5 tane hapım kalmış. Yani adetime 8 gün var
Sanki yarın adet olacakmışım gibi kasık ağrıları çekiyorum. Hap bitmeden adet olursam direk doktora mı gideyim? Yoksa bi sonra ki ayı mı bekleyeyim? Tibet kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Geçmişte bi kaç kere doktora gittiğimde kist falan var diyorlardı tırstım ayol

Merhaba hatunlarr..
Birşey soracağım doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hap bittikten 2-3 gün sonra adetim başlıyor normalde .
5 tane hapım kalmış. Yani adetime 8 gün var
Sanki yarın adet olacakmışım gibi kasık ağrıları çekiyorum. Hap bitmeden adet olursam direk doktora mı gideyim? Yoksa bi sonra ki ayı mı bekleyeyim? Tibet kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Geçmişte bi kaç kere doktora gittiğimde kist falan var diyorlardı tırstım ayol
Ya evet çoğu kisinin regline birseyler oluyor tibet kaynaklı ilk baslarda...gidebiliyorsan git tabi doktora anında baktirmakta fayda var

Ya evet çoğu kisinin regline birseyler oluyor tibet kaynaklı ilk baslarda...gidebiliyorsan git tabi doktora anında baktirmakta fayda var
İdrar yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorum. Şimdi biraz araştırdımda o da kasık ağrısı vs. Yaparmış. Keşke bütün şikayetler sırayla olsaymış. Hepsi birden hortladı 😂 randevu zor buldum şehir hastanesi açılıyor diye diğer hastaneleri taşımaya başladılar. Randevu bulabileni cennetlik yapıyorlar artık :işsiz:

İdrar yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorum. Şimdi biraz araştırdımda o da kasık ağrısı vs. Yaparmış. Keşke bütün şikayetler sırayla olsaymış. Hepsi birden hortladı 😂 randevu zor buldum şehir hastanesi açılıyor diye diğer hastaneleri taşımaya başladılar. Randevu bulabileni cennetlik yapıyorlar artık :işsiz:
Belki hafif üşütmüşsundur o da yapar ağrı
Bir bekle bakalım...

X