● Tibet Kızları ●

popom yoktu biraz buyudu dolgunlasti kalkti hosuma gidiyorrrrr😂 tibetin 3. Hareketinde oww dunyalar benim kendimi taciz edesim geliyor😂😂😂 cok pismanim spora baslsmadan fotomu cekseydim keske: ( akil edemedim
olsun ya sonrası ve kendini iyi hissetmen önemli karnında doğumdan dolayı sarkıklık olan senmiydin ? zayıftın ama karnında sarkmalar vardı hane

olsun ya sonrası ve kendini iyi hissetmen önemli karnında doğumdan dolayı sarkıklık olan senmiydin ? zayıftın ama karnında sarkmalar vardı hane
Ya sarkik degil sadece onceki gibi sıkı hissetmiyordum. Bi 6 ay oncesine gore iyi yine. Beni taytla gorsen hayatta birsey anlamazsin😂bazen abarttigimi dusunuyorum😂

Ben tibete başlamadan önce de six packlerim vardı o yüzden ben değişikliği fiziksel olarak anlamıyorum hiç yani yıllardır spor yapıyorum çünkü ve ırsi olarak hep zayıfım kilo alamıyorum annemin ailesi komple bu şekildeler iskeletor ailesi :)
Hmm :KK43: yaklaşık 3 sene önce tüp mide ameliyatı oldum. Daha sonrasında pek egzersiz yapmadığımdan sarkmalarım oldu (ameliyat olacak kadar değil) biraz sıkılaşsam daşşşş :KK53: gibi görüncem. Platese vs. Gitmem gerekiyor bunun için dgs ye hazırlandığımdan vakit yaratmıyorum. yaşımı göstermediğimi söylerler bu hoşuma gidiyor.bu durumu Daimi kılmak adına tibete başladım :KK53: tibet yaptığımı kimseşşşlere söylemiyorum kocamın bile haberi yok

Ya sarkik degil sadece onceki gibi sıkı hissetmiyordum. Bi 6 ay oncesine gore iyi yine. Beni taytla gorsen hayatta birsey anlamazsin😂bazen abarttigimi dusunuyorum😂
nwe bilim demek nasıl anlattıysan benim aklımda sarkık dediğin kalmış geçer geçer doğum yapmış kadınsın olcak o kadar kolaymı dünyaya can getirmek

Hmm :KK43: yaklaşık 3 sene önce tüp mide ameliyatı oldum. Daha sonrasında pek egzersiz yapmadığımdan sarkmalarım oldu (ameliyat olacak kadar değil) biraz sıkılaşsam daşşşş :KK53: gibi görüncem. Platese vs. Gitmem gerekiyor bunun için dgs ye hazırlandığımdan vakit yaratmıyorum. yaşımı göstermediğimi söylerler bu hoşuma gidiyor.bu durumu Daimi kılmak adına tibete başladım :KK53: tibet yaptığımı kimseşşşlere söylemiyorum kocamın bile haberi yok
tibet harici squat ve mekik filan yapsan youtube de videolar var onlar da çok vaktini almaz bence tibeti desteklemen lazım @kovahatunum sen biliyosun o videoları önersen bi arkadaşa

nwe bilim demek nasıl anlattıysan benim aklımda sarkık dediğin kalmış geçer geçer doğum yapmış kadınsın olcak o kadar kolaymı dünyaya can getirmek
Oyle taniide dedim ya ilk 2 dogumda boyle spor yapsaydim ne cikardi benden bilmem😂 valla keske omur boyu spor yapsbilsem

1 numara: 55 kiloyken 80 i gormeden dogurdum
2 numara ayni
3 numara: 55 kiloyken 67 filandim en fazla sanirim

Simdi 50 kiloyum son gebelik mahvetti beni ikisinde gormediklerim yasamadiklarimi yasatti.
Sende ki durum bende de olur umarım yaa. 3 doğumdan sonra 50 kilo olmak büyük bi nimet

Sende ki durum bende de olur umarım yaa. 3 doğumdan sonra 50 kilo olmak büyük bi nimet
Cok sukur evet sansliyim bu konuda.. ki gebelikte kismadim canim
Ne cekerse yedim. Dusunuyorumda 25 kilo almisim ilk ikisinde😂 dogum sonrasi takinti yapsbiliyor insan birde milletin cenesinden dolayi bikabiliyorsun. Ben son dogumumda 40 im cikti 55 in altindayfi zaten kilom. Cocuklarin arasi kucuk cok yoruluyorum uykusuz kaliyom etkiliyo beni

X