- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.841
Kaçtasıntebrikler zirve de yalnızım beklerim her daim :)))))))))as
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçtasıntebrikler zirve de yalnızım beklerim her daim :)))))))))as
Söylüyorda ben de söylüyorum yani fikrimi ama hala peşimde tipine tükürdüğüm ilk görüşmede öle söylerse koşar peşimden ve avucunu yalar kimseye kendimi kullandırtmaya niyetim yokGecen burda oyle bi konu vardi hatta yorumlarda cakismistik senle neyseki onceden soylemis bacim. Boyle adamlar sorumluluktan kaciyolar. Birde kadinlarda cocuk istiyorum diye istek oluyorda bu herifler iyice azitti o toplara girmek istemiyolar.
21 tekrar sanırım 3 aydır kovahatunum biliyo saymıyorum valla benKaçtasın
Yanlizmissin demek kac haftadir yaninda kosuyorum mubarektebrikler zirve de yalnızım beklerim her daim :)))))))))
oda beni gıcık ediyor bide birbirimize çok benzetirler bizi en gıcık olduğun kişiye benzemekte benim şansım işte :)Niye gıcık ediyovsun kadını
aa oldumu senin 21 ilk sayfaya bakmıyorum ne zamandır güncellenmişmi ?Yanlizmissin demek kac haftadir yaninda kosuyorum mubarek
Burda bole konu acsan, ikinizde zevk aliyosaniz sorun nedir derlerhaha evlilik dusunuyosun canim adimlarini tabiiki dikkatli atacaksin. Ciddi olmayan birine dedigin gibi kendini kullandirtmaya gerek yokSöylüyorda ben de söylüyorum yani fikrimi ama hala peşimde tipine tükürdüğüm ilk görüşmede öle söylerse koşar peşimden ve avucunu yalar kimseye kendimi kullandırtmaya niyetim yok
Kac haftadir 21 deyim ben:)) ara vereyim bi gun dedim ama hastaliktan geberirken bile yaptimaa oldumu senin 21 ilk sayfaya bakmıyorum ne zamandır güncellenmişmi ?
konu açmama gerek kalmıyor ki ne yapacağımı bildiğim için dert de etmiyorum zaten bu tarz adamları ben istemedikçe kimse bana bişey yapamaz yaniBurda bole konu acsan, ikinizde zevk aliyosaniz sorun nedir derlerhaha evlilik dusunuyosun canim adimlarini tabiiki dikkatli atacaksin. Ciddi olmayan birine dedigin gibi kendini kullandirtmaya gerek yok
devam devam sakın bırakma ben de 1 seneye tamamlıyım diorum beni zorlayan bişey değil çünküKac haftadir 21 deyim ben:)) ara vereyim bi gun dedim ama hastaliktan geberirken bile yaptim
Birakamiyorum zaten youtubeta yaziyodu kadin 10 yildirmi yapiyomus ne beyaz saclari azalmis vs. Sende ne gibi etkisi var ve sabah kalkinca mi yapiyosun?devam devam sakın bırakma ben de 1 seneye tamamlıyım diorum beni zorlayan bişey değil çünkü
Birakamiyorum zaten youtubeta yaziyodu kadin 10 yildirmi yapiyomus ne beyaz saclari azalmis vs. Sende ne gibi etkisi var ve sabah kalkinca mi yapiyosun?
Ben sinirliydim hala sinirliyim tibetle ilgisi yok bence. Benim bi ilk gun mide bulandi basim agridi haricinde adetim gecikti tam 5-6 gun gecen ay.Valla ben yoğun spor yaptığım ve bilimum bakımlar yani kendime aşırı bakan biriyim ki anlamışıızdır yane hani fizisel olarak gayet iyiyim ama tibeten mi yaptığım spordan mı bilmem benim eskiye göre sinirim azaldı daha sakinim yani huzurluyum sanki ama öyle aşırı belirgin bişe yok ilk başladığımda kötüydü sinir krizleri sivilceler ve acayip rüyalar
Yani squat büyütür tabi :) şimdi hali hazırda büyükse daha büyük görünür ama güzel görünür yani, sıkı selülitsiz ve kalkık yani atletik bir büyüklük o sorun yok güzel olmuştur bence :)Ben sinirliydim hala sinirliyim tibetle ilgisi yok bence. Benim bi ilk gun mide bulandi basim agridi haricinde adetim gecikti tam 5-6 gun gecen ay.
Sahi kiz seni yakaladim sorayim... ben squat yapiyorum sporda yapiyorumda.. benim popo buyudu sanki eskiden ince belim vardi o kalinlasti gibi mi desem?? Popom buyudugu ve gobegim duzlesmeye basladigi icin mi oyle geliyor bana acaba?
O ikinci hareket sayesinde göbekte bi değişiklik oldu mu21 tekrar sanırım 3 aydır kovahatunum biliyo saymıyorum valla ben
popom yoktu biraz buyudu dolgunlasti kalkti hosuma gidiyorrrrr tibetin 3. Hareketinde oww dunyalar benim kendimi taciz edesim geliyor cok pismanim spora baslsmadan fotomu cekseydim keske: ( akil edemedimYani squat büyütür tabi :) şimdi hali hazırda büyükse daha büyük görünür ama güzel görünür yani, sıkı selülitsiz ve kalkık yani atletik bir büyüklük o sorun yok güzel olmuştur bence :)
Sen nerdesin yahu bi su boregide benden madem oyleKısır kek börek poğaça da getirem mi
Topigimde gün var
Saka şaka
O ikinci hareket sayesinde göbekte bi değişiklik oldu mu
bırakıp gitmemeydin sen de hem arada bilimsel konular da konuşuyoruz bi keremKısır kek börek poğaça da getirem mi
Topigimde gün var
Saka şaka