- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.821
Simdide eminim cok guzel giyiniyosundur
çoğunlukla takım elbise güzel denilirse evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdide eminim cok guzel giyiniyosundur
Benim lisede hep oyleydi milletvekili cocuklari vardi. Kimler oldugunu soylemeyim lise arkadaslarimin hepsi unlu oldu cogu moda sektorunde suan. Bende burda kk da takiliyomyok kız ben değil annemin ailesi zenginliktenve siyasetten ünlüler yoksa medyatik bir tarafları yok
Mecbuurrr ama:))çoğunlukla takım elbise güzel denilirse evet
Benim lisede hep oyleydi milletvekili cocuklari vardi. Kimler oldugunu soylemeyim lise arkadaslarimin hepsi unlu oldu cogu moda sektorunde suan. Bende burda kk da takiliyom
Benim lisede hep oyleydi milletvekili cocuklari vardi. Kimler oldugunu soylemeyim lise arkadaslarimin hepsi unlu oldu cogu moda sektorunde suan. Bende burda kk da takiliyom
Futbolcu candir hahaha esimin arkadaslarida sarkici oyuncu olmuslar. Tuhaf yaa kinse oldugu gibi kalmiyoda. Tv de gorunce sasiriyosunBenim de ünlü arkadaşım çok var bizim liseden baya futbolcu çıktı bide hatta biri Fenerbahçede şuan :)
Yapacan insallah sende is kadini oldun şıkır şukur çalışıyosun bi gun evlenipte cocuga coluga karisirsan var ya.. bu gunlere hem uzulup hem guleceksin neden dusundum diye. Belki dugunde cikar kismetler heeSen yine evlendin çoluk yaptın ben onu da beceremedim
Futbolcu candir hahaha esimin arkadaslarida sarkici oyuncu olmuslar. Tuhaf yaa kinse oldugu gibi kalmiyoda. Tv de gorunce sasiriyosun
kocayı çok istemem de çocuk istiyorum çok çokkkk asla pişman olmam ya çocuklarımdanYapacan insallah sende is kadini oldun şıkır şukur çalışıyosun bi gun evlenipte cocuga coluga karisirsan var ya.. bu gunlere hem uzulup hem guleceksin neden dusundum diye. Belki dugunde cikar kismetler hee
Haha geberme emiBenim sümüklü diye gördüğüm kişiler oyuncu olmuş bana da kala kala moruk olanı kaldı
İlahii :) dedikodu yapması hoşuna mı gidecek?valla bu kıyafeti sırf teyzemi uyuz etmek için aldım dayımın düğünü var trabzonda orda giycem de :))))))
Ya o dogru biliyo musunama kocasiz cocuk pek mumkun degil. Esimede derim bazenartik sana ihtiyacim kalmadi diyekocayı çok istemem de çocuk istiyorum çok çokkkk asla pişman olmam ya çocuklarımdan
Dedikodu yapmaz ki direkt yüzüme söyler çok da dürüstür yani :)İlahii :) dedikodu yapması hoşuna mı gidecek?
öyle de işte adam yokki evlenecekYa o dogru biliyo musunama kocasiz cocuk pek mumkun degil. Esimede derim bazenartik sana ihtiyacim kalmadi diye
tebrikler zirve de yalnızım beklerim her daim :)))))))))Bugün 5 lik tekrarın 3. Günü
Valla eskiye gore zor evlenmek bencede: ( simdi herkes takilayim almayim derdinde. Kizlarda oyle erkeklerde.öyle de işte adam yokki evlenecek
Valla eskiye gore zor evlenmek bencede: ( simdi herkes takilayim almayim derdinde. Kizlarda oyle erkeklerde.
Gecen burda oyle bi konu vardi hatta yorumlarda cakismistik senle neyseki onceden soylemis bacim. Boyle adamlar sorumluluktan kaciyolar. Birde kadinlarda cocuk istiyorum diye istek oluyorda bu herifler iyice azitti o toplara girmek istemiyolar.Sorma burda da bi hıyar var peşimde görüştük bi kere evlenip boşanmıştı çocuğu yok bana dioki 40 yaşında filan evlenirim şuan 32 yaşında bende bi daha dışarda görüşmedim niyetim evlenmek değil ama ne demek istiyorsun derler insana neyse bugün yine yazmış cafede bi kahve içelimm molada dünden beri aynı laf istemiyorum yani nasıl bi inat anlamadım en sonuda dayağı yiyecek yani
Niye gıcık ediyovsun kadınıDedikodu yapmaz ki direkt yüzüme söyler çok da dürüstür yani :)