● Tibet Kızları ●

tontriko tontriko 50 kilosun anam daha neyin şikayeti sıkılasma zaten her türlü olur😁 azimlisin
Squata baslayacaktim gene dun bak yine unuttun😐 iyi hatirlattin
Ya spor cok acaip birsey: ( baktin fizigin guzellesiyor daha guzel olsun istiyosun. 6 pack cikinca belirginlessin istiyosun. Sabah kalkinca gobegime belime bakip mutlu oluyorum😂 su hamuru kessem olcakta bogazima duskunum😂

Squat cok mu yapiyosunki? Ben 7 aydir squat yspiyorum gunde sadece 3 kere 15, ona ragmen ise yaradi.

Ya spor cok acaip birsey: ( baktin fizigin guzellesiyor daha guzel olsun istiyosun. 6 pack cikinca belirginlessin istiyosun. Sabah kalkinca gobegime belime bakip mutlu oluyorum😂 su hamuru kessem olcakta bogazima duskunum😂

Squat cok mu yapiyosunki? Ben 7 aydir squat yspiyorum gunde sadece 3 kere 15, ona ragmen ise yaradi.
Yapinca evet cok yapiyorum birakinca da tam
birakiyorum 🤪🤪

Gecen yengem diyordu 100 squat yaptim bi defasinda öldüm diye.. dedim siyirmissin😂 bu iste demekki sureklilik esas olan. Bi kerede yuklenip birakmak pek ise yaramiyor
Squati hic yukseltmedin mi
Benim bildigim kadarıyla squatin faydasi devamli artirmakla oluyor...o daşşş popolular bilmem kac yüz tane yapiyor gunluk☺

Ahanda bi 50 squat patlattim Geldim😁
Aslında dun kalca bazli egzersizlere baslamak icin uygundu astrolojik olaraktan ama ben ne yaptimmm tabi ki unuttum 🤪
Nesse umarim hala gecerlidir yoksa benane amannn😁

Kızlarrrr help meeee.. :KK31::KK31::KK31:
İnternetten hiç abiye almadım. Bu site sizce güvenilir midir? Yani fotodakinden başka bişi gelme ihtimali % kaçtır? :KK51:
Screenshot_20190420-195152.png

.Hello Tibet girls instagrami dondurdum da geldimHoppayoğun ilgiden sıkıldım valla beni çok oyaliyodu bu surede kendimle meşgul olurum inşallah.Spora ağırlık veriyim squat yapmayı istiyorum da kalcam zaten büyük 105 cm yane:KK64:daha önce yaptım etkisi belli.Değişim istiyorum :süslü::cool:ya kendimden sıkıldım ne kadar sıkılganım yahu.Hayatima aksiyon gelsin macera ekşın gelsin:rapci:monotonluk bana göre değil ki.

.Hello Tibet girls instagrami dondurdum da geldimHoppayoğun ilgiden sıkıldım valla beni çok oyaliyodu bu surede kendimle meşgul olurum inşallah.Spora ağırlık veriyim squat yapmayı istiyorum da kalcam zaten büyük 105 cm yane:KK64:daha önce yaptım etkisi belli.Değişim istiyorum :süslü::cool:ya kendimden sıkıldım ne kadar sıkılganım yahu.Hayatima aksiyon gelsin macera ekşın gelsin:rapci:monotonluk bana göre değil ki.
Git sac bas giyim neyim değiştir ilk etapta😁
Insan açılıyor...bende kirpiklerimi boyicam 2 haftadir tirsiyorum👀 yapiyim bugun😐

Git sac bas giyim neyim değiştir ilk etapta😁
Insan açılıyor...bende kirpiklerimi boyicam 2 haftadir tirsiyorum👀 yapiyim bugun😐
Kirpik boyama diye birşey mi var ya hiç bilmiyorum :KK57: nasıl ve neyle yapılıyor ki? Etkisi uzun mu? Zahmetli degilse ben de mi yaptırsam acaba. Benimkiler de sarı sarı :olamaz:

X