- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.701
Beyaz show var mi daha yaa
Haha kacta hangi kanal? Bakarimİşte bize özel program yapcakvalla bak çılgın atcam oda kesin kameraya çıkarım ehehhehe
Yok yok asla barışmam zaten oda yazmıyor kiDovecem seniii
Cok dua ediyorum kuzum sana.. sole boyu posu huyu suyu denk birini cikarsin karsina diyeYok yok asla barışmam zaten oda yazmıyor ki
Haha kacta hangi kanal? Bakarim
Valla:)) millet guzel gorsun fistigim
inşallah ya inşallahhCok dua ediyorum kuzum sana.. sole boyu posu huyu suyu denk birini cikarsin karsina diye
C tesi bakarim sen cikacaksanEkranların fenomen programı beyaz show, yoğun istek üzerine sahneye taşınıyor.
Poll Production organizasyonu V. sponsorluğunda 13-14 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’nde sevenleriyle buluşacak olan beyaz show, sevilen konukları, eğlenceli skeçleri ve sürpriz showlarıyla izleyicilere kahkaha dolu 2 gün tv de olmıycakmış ya konser gibi tv de yayınlanırmı bilmiyolar
Yasin kac basin kac bak bu tibet kaderimizi cizcek:)) once Allahtan istiyoruz tabii sonra kotu enerjileri def edip iyisini cagiriyoruzzinşallah ya inşallahh
30 oldum şubattaYasin kac basin kac bak bu tibet kaderimizi cizcek:)) once Allahtan istiyoruz tabii sonra kotu enerjileri def edip iyisini cagiriyoruzz
Bugun yarin cikacak inaniyorummmmm30 oldum şubatta
heycanla bekliycemBugun yarin cikacak inaniyorummmmm
Kirmizi gul tak taniyalimKızlar bu arada cumartesi beyaz showda olucam beni izleyin anacımyerebatan sanıcında bizim bankanın kuruluş yıldönümü kutlamaları beyazın sunumuyla olucak
aşkolsun beni tanıyamıcan mı artık yaneKirmizi gul tak taniyalim
Doğru ordaki en güzeli muhtemelen gucci ordan anlarizaşkolsun beni tanıyamıcan mı artık yaneDD
kankamla gitcm bankadan sapsarışın nasıl güzel bence o daha dikkat çekerDoğru ordaki en güzeli muhtemelen gucci ordan anlariz
Kese kağıdı geçir kafasınakankamla gitcm bankadan sapsarışın nasıl güzel bence o daha dikkat çeker
Evli çoluklu çocuklu kadın cnm :)Kese kağıdı geçir kafasına
Tekrarlarin ne kadarsa o kadar donuyorsun canim...Bugün ilk günüm olacak youtube dan video izledim anlamadığım tek yer kendi etrafında dönmeyi kaç tur yapıyoruz?