● Tibet Kızları ●

Acele etmek yok bu sefer,21 bizim bünyeye cok...relax relax yapcaz
valla doğru diyorsun bünye kaldırmıyor yrın sabah bende başlıyorum 7 gibi yaparım
Bi korktum ben şimdi, iş ciddiye binince pilates de yapmak istiyorum ben

bende plates yapıyorum şöyle ypabilirsin sabah tibeti öğlen sonra ya da akşam platesi yapabilirsin plates öncesi ya da sonrası güneşi selamlama yı yapıyorum çok iyi geliyor öneririm

Peki ben pesime takilan horozlarla nasil başedecemhepside genç yakışıklı anamvuuu bu Tibet kısmetlerimi de açtı herhalyanliz benim bir an once zayiflamam lazim.Kurbanlarım resimlerimden hala manken zannediyolar sanirsamÇekici buluyolar da bide simdiki halimle karsilassalar naparlar ah tibet herkesi zayiflattin da bi bana yaranamadin
Bu arada pilatese baslamak istiyorum fitnes kalinlastiriyo beni pilates daha hizli etki ediyo iyi geliyo.Nasil nerden baslasam ki bilemiyorum.Pilates yapanlar sonuclar nasil bi yandan gaza geleyim bari.Ebru Salli'ya ufleyip puflemesinden uyuz oluyorum hangi videolar etkili bilemedim ki

Çok fazla denk geldim beyaz saçların kendi renginde tekrar çıkmasına

Kaç kilosun ki . platesi bende yapyorum ama doğaçlama yani bir videoya takılı kalmıyorum youtube squat girl var onu incele istersen

Ha Nameles
Diyordu işve cilve diye ,ben bunu untmusum
Isve cilveye gerek yok anam kendilignden bitiveriyolar dibinde

Ha Nameles
Diyordu işve cilve diye ,ben bunu untmusum
Isve cilveye gerek yok anam kendilignden bitiveriyolar dibinde
Aynen oyle valla canim bi gorsen ben istedim bi goz Allah verdi iki göz yok artik felan oluyorum bi iltifatlar vuu.Auram napiyo bunlara anam hipnoz mu oluyolar ne biri gidiyo biri geliyo da bi yaşıma denk çekemedim.
Kaç kilosun ki . platesi bende yapyorum ama doğaçlama yani bir videoya takılı kalmıyorum youtube squat girl var onu incele istersen
71.4 kiloyum eski halim 60 larda balik etli ama seksiydi.Ben yillardir sporun içindeyim pilates te yaptim daha once Mari Winsor felan sguat girls biliyorum.İste pilatesten sıkıldığım icin devam edememistim.Tecrubelerime gore fitnesle aylarca yaptigim calismayi pilates tarzi egzersizler daha kisa surede etki ediyo.Ben sıkılganim etki gormedigim zaman ise yaramiyo diye hep yarim biraktim.

imkanın varsa reformer a git yoga dersleri de var onları da alabilirsin yoga da sıkılaştırıyor canım . plates en etkilisi bence de . boyun kaç bende 69 da takılı kaldım veremiyorum zorlanıyor vücut

Listeye aldim seni
Holeyy
 biraz iğrenç olcam kusura bakmayın. Fark ettiğim ilk değişim bağırsaklarımı çalıştırması ilk kafada ki çakraları açmasını beklerken yanlış çakrayı açtı 2 tane düzenli ilaç kullanıyorum birisi demir hapı. İki ilaçtada kabızlık gibi bi yan etki varken bu kadarını beklemiyordum cidden

Olsun kız etki etkidir
En acili orasıydı demek ki

imkanın varsa reformer a git yoga dersleri de var onları da alabilirsin yoga da sıkılaştırıyor canım . plates en etkilisi bence de . boyun kaç bende 69 da takılı kaldım veremiyorum zorlanıyor vücut
Boyum 1.58 canim kasli çok kalın olmaktansa biraz balik etli ama zarif sıkı olmayi tercih ediyorum.Zayıf ipince olmak istemiyorum.Pilates estetik ve zarif gosteriyo bence.

Boyum 1.58 canim kasli çok kalın olmaktansa biraz balik etli ama zarif sıkı olmayi tercih ediyorum.Zayıf ipince olmak istemiyorum.Pilates estetik ve zarif gosteriyo bence.
diyet yapıyor musun ? nerden baksan 9 10 kilo vermelisin herşeyden önce sağlık için canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…