● Tibet Kızları ●

Tibetin en güzel yani bu vucudu kalem gibi yapıyor...cok sevindim adina

A basladin keşke yarin baslasaydin
Neyse hayirli olsun ee zor mu?
Azıcık bakarak yapıyorum. Gözleri kapatıp yapmak gerekiyormuş :) zihnimi boşaltmam gerekiyor yaparken. Her daim birileriyle tartışma sürdürüyorum beynimde :) zor değilde 4. Hareketi yaparken catur cutur ses geliyor diz kapaklarımdan

Neden yarın başlasaydım?

Yarin daha hizli etki alınıyormuş...gözler kapali olmak zorunda degil hatta acik olsa daha iyi bile olur diye biliyorum ben
O zihin sesleri de bir bir susacak merak etmr
Istediğin zaman alırım seni listeye

Bu arada ben tibeti o günden sonra daha yapamadım zira implantim beni mavhetti doktoru dinelyip buz koymadım hic sonuc davul yanak bugun biraz indi ağrısı da çabası....diş keigimin ufak bir bolumu de duzelttildigi icin baya zorladi
Ama yarin tibet basi

Yarin daha hizli etki alınıyormuş...gözler kapali olmak zorunda degil hatta acik olsa daha iyi bile olur diye biliyorum ben
O zihin sesleri de bir bir susacak merak etmr
Istediğin zaman alırım seni listeye
Yarın sıfırdan başlasam olmaz mı
Bi hatun vardı youtube da tibetin her hareketinin vücuda olan yararını anlatıyordu. Gözler kapalı olursa çakralar daha iyi açıldığını söyleyşnce zorunluluk hissetmeye başladım.

Tibet hareketlerini deneme amacım bizim sülalede stres çabuk yaşlandırıyor insanı.

Geçmiş olsun. Kaç kere sıfırdan başa dönmek zorunda kaldın?

Vhalla benimki yari acik bazen acik bazen kapali ruh halime göre vhalla...o anlarda ruh halinr kulak vermek cok önemli yonlendiriyor cunku

Kisiye ozel değişimler cunku cakra bazli haraketler ama ortak yararlar da var mesela vücudun kas hacmini güzel koruyor bedeni diklestiriyor....kas kirpik güzelleşiyor gox içi paril paril...su an hatirladigim bunlar
ben de çok kısa bir dönem yapmıştım, sabah uyanmamı, çok daha dinç hissetmemi sağlıyordu. Arkadaşım annesi aylarca düzenli yapmış ve de en az 50 lerinde olan teyzenin saçları yeniden siyah çıkmaya başlamış. Şaka gibi, inanması zor.

siz kaçlı setlere kadar geldiniz?

Aaa çok guzel iste devamlilik cok onemli ...o bende yok mesela belli bir tekrara sabitlemek lazim ve bu illa 21 olmasi gerekmiyor ilk etapta

Aaa çok guzel iste devamlilik cok onemli ...o bende yok mesela belli bir tekrara sabitlemek lazim ve bu illa 21 olmasi gerekmiyor ilk etapta
tabii, ama sanırım kitapta her hafta 3 er arttırmak lazım diyordu.

Ben 9'un üzerine asla çıkamam sanırım. Kaslarda iş yok.

tabii, ama sanırım kitapta her hafta 3 er arttırmak lazım diyordu.

Ben 9'un üzerine asla çıkamam sanırım. Kaslarda iş yok.
2 ser artirmak gerekiyor da 1 er bile olabilir kisi cok zorlanıyorsa fakat mecburi degil her hafta artirmak çünkü zorla yapilmasindansa yavaşa almak daha mühim...ben de iste 13 tekrara kadar okeyim sonrasi pert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…