● Tibet Kızları ●

kahretmesinki bende birakamiyommmm :))

birseyleri beklediginde olmaz..sal gitsin :)) o zaman gelir bazen onceden istedigin, ama bu seferde bi anlami kalmaz :)) hayat boyle birsey :))

bu tibeti niye sonraya birakiyonuz kizlar? ac karnina yapmak her turlu iyi spor olsun tibet olsun..sabah vaktiniz varsa hemencene yapin. ben 21 yaptigim halde 5 dk suruyor. evet gozumde buyuyo baslarken ama bitip gidiyor. cocuklar bile diyor, anne gene mi tibet anne kafan donup duscennn

kırmızı benim de favorim ama o yırtmaç benim boyum yüzünden anlamını kaybeder diye korkuyorum

birseyleri beklediginde olmaz..sal gitsin :)) o zaman gelir bazen onceden istedigin, ama bu seferde bi anlami kalmaz :)) hayat boyle birsey :))

off zaten öle olur benim de hevesim kaçar ama genel de şöle oluyor benim sinirim geçmiş oluyor bu beyzadede kanıma giriyor ve barışıyoruz ben işte bu sefer öle olmasın diyorum

Ben bunu trendyolda favotilerime attim kac zaman oncr ne kadar kova kilikliyiz ya yalniz altinda kumasi cok ince diye yorum yapmışlar

Tarzımız var yane şimdi o bi gerçek ama işte yanndan fermuar filan bilemedim ben öncen açılsın böle iki yana o şekil istiyorum Üstüne kısa badiler giycem sandalet filan

Kızlar bu arada cumartesi beyaz showda olucam beni izleyin anacım yerebatan sanıcında bizim bankanın kuruluş yıldönümü kutlamaları beyazın sunumuyla olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…