- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.661
Kaç kere gözüme çarptı topik :) yapsam mı yapmasam mı diye ikilemdeyim. Kontrol edecek birisi olmayınca ters hareket yaparsam yamulurum diye korkuyorum
HahaaKaç kere gözüme çarptı topik :) yapsam mı yapmasam mı diye ikilemdeyim. Kontrol edecek birisi olmayınca ters hareket yaparsam yamulurum diye korkuyorum
İlk mesajda ki hareketker dışında başka yok sanırımHahaa
Merak etme haraketler yapılış acısından zor degil
karmaşık gelebilir ama yine de dene...yapa yapa zaten alisiyirsun hem ilkinden dört dörtlük yapman da sart degil,yapabildigin kadariyla...zaman icinde zaten oturuyor hersey
Evet sadece 5 hareketİlk mesajda ki hareketker dışında başka yok sanırım
Peki tibetin gençlik pınarı özellikle sende neler kazandırdı?Evet sadece 5 hareket
Basta esneklik,ben spor yapan biri hic olmadim tibetten baska hareket bilmemPeki tibetin gençlik pınarı özellikle sende neler kazandırdı?
Yarın bi deneme yapayım o dönme hareketinden sonra loblarım birbirine girmezse katılayım aranıza :)Basta esneklik,ben spor yapan biri hic olmadim tibetten baska hareket bilmem
Zaten baslarsan soyle bi 7 9 tekrardan sonra dedigimi anlarsin...
Mesela tibeti 5 6 yildir falan yapiyorum (araya hamilelik de girdi) ve yaslanma konusunda bir ilerlemem yok ki sigara kullanan biriyim ( bu aralar birakmaya calisiyirum)
Ruhsal anlamda ise cok gelisme var bende mini mini travmalarimi cok guzel atlattim
Bolluk bilincim genisledi ve hayatin getirileri bollasti....omrum boyunca devam edecegim bisey bu tibet
Geç de olsa yaptim tibeti akşama kalmasaydı iyidi...neyse artik
Summer-girl
lion81 yaptiniz insallah
Çalar saat gorevi mi yapsam
Basta esneklik,ben spor yapan biri hic olmadim tibetten baska hareket bilmem
Zaten baslarsan soyle bi 7 9 tekrardan sonra dedigimi anlarsin...
Mesela tibeti 5 6 yildir falan yapiyorum (araya hamilelik de girdi) ve yaslanma konusunda bir ilerlemem yok ki sigara kullanan biriyim ( bu aralar birakmaya calisiyirum)
Ruhsal anlamda ise cok gelisme var bende mini mini travmalarimi cok guzel atlattim
Bolluk bilincim genisledi ve hayatin getirileri bollasti....omrum boyunca devam edecegim bisey bu tibet
Yaptim hocam merak etmeGeç de olsa yaptim tibeti akşama kalmasaydı iyidi...neyse artik
Summer-girl
lion81 yaptiniz insallah
Çalar saat gorevi mi yapsam
Kızlar bu 3 modelden hangisi sizce kırmızı olanın siyahı da var ama resmi yoktu sitede siyah yırtma.çlı penye bi etek almam lazım da
Bence kırmızı olanın siyahı. :)
Benimde gönlüm ondan yana fakat boyum 1.60bu eteği spor ayakkabı yada taşlı tuşlu sandaletlerle kullanıcam da boyu uzun gelirse terzide kestirmek için bunu model pek uygun deil gibi bilemedim ya (((((
bide bu var ama
ben her turlu kirmizinin modeli diyorum :)) siyahi varsa..nereye giyeceksinki? siyahida severim kirmiziyida cunku iddiayi severim:)) istersen 1,50 ol farketmez :)) fizigin gotururse her turlu olur...guzelligide burda zaten modellerin herkeste farkli tarzda durmasi.Kızlar bu 3 modelden hangisi sizce kırmızı olanın siyahı da var ama resmi yoktu sitede siyah yırtma.çlı penye bi etek almam lazım da