● Tibet Kızları ●

Basta esneklik,ben spor yapan biri hic olmadim tibetten baska hareket bilmem
Zaten baslarsan soyle bi 7 9 tekrardan sonra dedigimi anlarsin...
Mesela tibeti 5 6 yildir falan yapiyorum (araya hamilelik de girdi) ve yaslanma konusunda bir ilerlemem yok ki sigara kullanan biriyim ( bu aralar birakmaya calisiyirum)
Ruhsal anlamda ise cok gelisme var bende mini mini travmalarimi cok guzel atlattim
Bolluk bilincim genisledi ve hayatin getirileri bollasti....omrum boyunca devam edecegim bisey bu tibet
kahretmesinki bende birakamiyommmm :))

Ben zati hep güzelim :) tibeten mi genlerden mi onu bilemem ben tibet harici yoğun olarak spor yaptığım için belki farkı fiziksel olarak anlamıyorum birde sigara içmiyorum alkol çok nadir et yemiyorum ben hep sebze ağırlıklı beslenirimyani tibet önlem amaçlı yapıyorum sanırım aslında ruhsal huzur içindi ama ilk başlar öfkeden kudurduğum çok acayip dönemler oldu biliyosunuz bir süredir sakinim ama benim gerizekalıyla kıyamet koptu bu sefer ipler tamamen koptu yani içimdeki intikam duygusuna engel olamıyorum dün whatsap engelini açtım bekliyorum yazacak mutlaka onu bir mekana davet edip herşey yolundaymış gibi yapıp kovmak istiyorum ya kendime engel olmam lazım inti,kam da bi hissiyat sonuçta :110:
birseyleri beklediginde olmaz..sal gitsin :)) o zaman gelir bazen onceden istedigin, ama bu seferde bi anlami kalmaz :)) hayat boyle birsey :))

bu tibeti niye sonraya birakiyonuz kizlar? ac karnina yapmak her turlu iyi spor olsun tibet olsun..sabah vaktiniz varsa hemencene yapin. ben 21 yaptigim halde 5 dk suruyor. evet gozumde buyuyo baslarken ama bitip gidiyor. cocuklar bile diyor, anne gene mi tibet :KK70: anne kafan donup duscennn :KK70:

ben her turlu kirmizinin modeli diyorum :)) siyahi varsa..nereye giyeceksinki? siyahida severim kirmiziyida cunku iddiayi severim:)) istersen 1,50 ol farketmez :)) fizigin gotururse her turlu olur...guzelligide burda zaten modellerin herkeste farkli tarzda durmasi.

digerlerinin yirtmaclari cok aleni duruyor gibi :))

kırmızı benim de favorim ama o yırtmaç benim boyum yüzünden anlamını kaybeder diye korkuyorum :KK70:

birseyleri beklediginde olmaz..sal gitsin :)) o zaman gelir bazen onceden istedigin, ama bu seferde bi anlami kalmaz :)) hayat boyle birsey :))

off zaten öle olur benim de hevesim kaçar ama genel de şöle oluyor benim sinirim geçmiş oluyor bu beyzadede kanıma giriyor ve barışıyoruz ben işte bu sefer öle olmasın diyorum

Ben bunu trendyolda favotilerime attim kac zaman oncr 😁 ne kadar kova kilikliyiz ya 🤗yalniz altinda kumasi cok ince diye yorum yapmışlar

Tarzımız var yane şimdi o bi gerçek :KK70: ama işte yanndan fermuar filan bilemedim ben öncen açılsın böle iki yana o şekil istiyorum :KK70: Üstüne kısa badiler giycem sandalet filan

Kızlar bu arada cumartesi beyaz showda olucam beni izleyin anacım :KK70: yerebatan sanıcında bizim bankanın kuruluş yıldönümü kutlamaları beyazın sunumuyla olucak :KK70:

X