- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.681
buarada tabiiki tibete devam :) 21
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahretmesinki bende birakamiyommmm :))Basta esneklik,ben spor yapan biri hic olmadim tibetten baska hareket bilmem
Zaten baslarsan soyle bi 7 9 tekrardan sonra dedigimi anlarsin...
Mesela tibeti 5 6 yildir falan yapiyorum (araya hamilelik de girdi) ve yaslanma konusunda bir ilerlemem yok ki sigara kullanan biriyim ( bu aralar birakmaya calisiyirum)
Ruhsal anlamda ise cok gelisme var bende mini mini travmalarimi cok guzel atlattim
Bolluk bilincim genisledi ve hayatin getirileri bollasti....omrum boyunca devam edecegim bisey bu tibet
birseyleri beklediginde olmaz..sal gitsin :)) o zaman gelir bazen onceden istedigin, ama bu seferde bi anlami kalmaz :)) hayat boyle birsey :))Ben zati hep güzelim :) tibeten mi genlerden mi onu bilemem ben tibet harici yoğun olarak spor yaptığım için belki farkı fiziksel olarak anlamıyorum birde sigara içmiyorum alkol çok nadir et yemiyorum ben hep sebze ağırlıklı beslenirimyani tibet önlem amaçlı yapıyorum sanırım aslında ruhsal huzur içindi ama ilk başlar öfkeden kudurduğum çok acayip dönemler oldu biliyosunuz bir süredir sakinim ama benim gerizekalıyla kıyamet koptu bu sefer ipler tamamen koptu yani içimdeki intikam duygusuna engel olamıyorum dün whatsap engelini açtım bekliyorum yazacak mutlaka onu bir mekana davet edip herşey yolundaymış gibi yapıp kovmak istiyorum ya kendime engel olmam lazım inti,kam da bi hissiyat sonuçta
sen tibetin padisahi boyle yaparsa ooooo :))Tibeti biraktim cok zorluyordu
Pazartesi baslarim geri
Sizler ne alemdesiniz ☻
Ben bunu trendyolda favotilerime attim kac zaman oncr ne kadar kova kilikliyiz ya yalniz altinda kumasi cok ince diye yorum yapmışlarbide bu var ama
Sus kizsen tibetin padisahi boyle yaparsa ooooo :))
Hb kuzuu:))Sus kiz
Hoşgeldin bu arada
Bende diş implantindan geldim
Yeminle delilik işi
Emekliye ayrildiHb kuzuu:))
Dis implanti mi? Nolduki kendi disine kuzu?
Bu kadar erken mi:)))Emekliye ayrildi
ben her turlu kirmizinin modeli diyorum :)) siyahi varsa..nereye giyeceksinki? siyahida severim kirmiziyida cunku iddiayi severim:)) istersen 1,50 ol farketmez :)) fizigin gotururse her turlu olur...guzelligide burda zaten modellerin herkeste farkli tarzda durmasi.
digerlerinin yirtmaclari cok aleni duruyor gibi :))
birseyleri beklediginde olmaz..sal gitsin :)) o zaman gelir bazen onceden istedigin, ama bu seferde bi anlami kalmaz :)) hayat boyle birsey :))
Ben bunu trendyolda favotilerime attim kac zaman oncr ne kadar kova kilikliyiz ya yalniz altinda kumasi cok ince diye yorum yapmışlar
Malum kisi mi bu:))off zaten öle olur benim de hevesim kaçar ama genel de şöle oluyor benim sinirim geçmiş oluyor bu beyzadede kanıma giriyor ve barışıyoruz ben işte bu sefer öle olmasın diyorum
Hahaha aboww tee seye kadar:))kırmızı benim de favorim ama o yırtmaç benim boyum yüzünden anlamını kaybeder diye korkuyorum
evet o cnmMalum kisi mi bu:))
Beyaz show var mi daha yaaKızlar bu arada cumartesi beyaz showda olucam beni izleyin anacım yerebatan sanıcında bizim bankanın kuruluş yıldönümü kutlamaları beyazın sunumuyla olucak
Dovecem seniiievet o cnm
evet o cnmMalum kisi mi bu:))