● Tibet Kızları ●

Canim bu topic icin gecerli bu madalya :KK70: yani nick-name de konulmuyor nerde bende o yetki :KK70: liste varya ilk sayfada orda temsilli iste maksat farklilik olsun :)
bende sanmistimki : ( hahaha olsun canim ne farkedecek :)) simdi 21 e geldimde kuzu..asil bundan sonra ne kadar devam ettirebilirim bilmem. yani yapmayinca bi sucluluk hissediyorum :KK70:

Hadi hayirli olsun canim madalyan 😘
Birakirsan da haber ver gerci 21 ulastiktan sonra kimse dah gelmiyor bende bir kac ay icinde siliyorum ses cikmazsa sen onlardan olma :KK70: hem unutma asıl tibet simdi basliyor😉
hadi birde olumlu etki goreydim iyiydi bos bos yapmazdim :)) ama biliyo musun son hareketlerde ozellikle bi sicakliyor insan ve resmen isinma hareketi gibi terletiyor bir insani

hadi birde olumlu etki goreydim iyiydi bos bos yapmazdim :)) ama biliyo musun son hareketlerde ozellikle bi sicakliyor insan ve resmen isinma hareketi gibi terletiyor bir insani
O sicaklik bende 2 gundur başladi birde gecen gun tibette gordugum etkiler mesajimda belirtmedim sirf emin olayim diye ama eminim su an ☺libodo artışı cok fazla
Regl falan girdi araya ondandir diye düşündüm ama ciks yani baya baya tibetten
Senin etki gorememene acayip şaşırıyorum çok mu kafan mesgul acaba yada gozlemin mi zayıf🤔

O sicaklik bende 2 gundur başladi birde gecen gun tibette gordugum etkiler mesajimda belirtmedim sirf emin olayim diye ama eminim su an ☺libodo artışı cok fazla
Senin etki gorememene acayip şaşırıyorum çok mu kafan mesgul acaba yada gozlemin mi zayıf🤔
kafada mesgul o kesin cok yorgunum..birde gozlemimde zayif olabilir dogru..dedim ya sadece bel incelmesi gibi geldi bana..birde popomu tutunca 2. harekette bildigim dolu dolu avucuma geliyor artik :KK70: eskiden oyle degildi. ama sporda yapiyorum ya ben ona yordum hep

11 den devam ediyorum hiç yapmamaktansa.... ama günler yoğun hem iş hem ev hem çocuklar ve ev toplama biraz ite kalka gidiyor. Planım ara vermek yeni evimde yeniden başlamak. Bakalım. Sizlerin nasıl gidiyor.
Yani 15 ten 17 geçemedim biliyorsun iki gün kaybım olmuştu. Aslında başa dönme taraftarıyım ama 11 den daveyyy

https://www.yorumcu.com/astroloji/yildiz-haritasi.asp buraya bak o zaman bilgilerini yazip tikladiktan sonra aşağı in yeni sayfa acilmiyor
2242780

Benim de tibette libidom hep artıyor :KK70: :KK70: ama içkiye de çok sarıyorum tibet=cinsellik=alkol oldu benim resmen :KK70:
etki göremeyenlere bende çok şaşırıyorum gözlem zayıflığımı yoksa inanmakla ilgil diye düşünüyorum.
Yes 21 i yaptim sukur:)) Allah bugunumuzu aratmasin.
ooo süpersin

X