- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.181
ben tibeti bıraksam mı bir süre ya dün yapmadım zaten hiç bişe yapmak istemiyorum Kova hatunu SchonerDuft
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilirsin tabi de...bu kadar mi kotusun yaben tibeti bıraksam mı bir süre ya dün yapmadım zaten hiç bişe yapmak istemiyorum Kova hatunu SchonerDuft
Sen bilirsin tabi de...bu kadar mi kotusun ya
KESTİRDİN Mİ SAÇLARI .Cektir kiz fönünü değişiklik candır arada :)
Bende kesim yapcam iyice uzadı modelsiz kaldi belki uçları boyatirim kuaföre belki kendim yaparim o konuda biraz kararsizim ...
Dune kadar bende o kadar iyidim ki anlatamam enerjili ve dengede
Bu sabah kanim çekilmiş gibi uyandim
Bir tarafim hala uyuyor uyanmadi :)
BENCE UĞRAŞLARINI BIRAKMA SENİ DAHA KÖTÜ DİBE BATIRIR.ben tibeti bıraksam mı bir süre ya dün yapmadım zaten hiç bişe yapmak istemiyorum Kova hatunu SchonerDuft
yok cnm spora ağırlık vericem bide satranç dersi almaya başladım kendime set filan aldım hevesliydim baya şimdi gitmek istemiyorum ama zorlıycam kendimiKESTİRDİN Mİ SAÇLARI .
KIVIRCIĞI BOZULYOR FÖNDEN ÇEKTİRİRİM OLMAZSA 2 3 GÜN KULLANIRIM
DÜN BEN ÖYLEYDİM AKŞAM ÖZELLİKLE İÇİM GEÇTİ AMA ÇOK YEMEKTEN OLDU
BENCE UĞRAŞLARINI BIRAKMA SENİ DAHA KÖTÜ DİBE BATIRIR.
Gidemedim gidemedim diye ağıt yakiyorum su an regl sancisindan geberdim kac saatir adim atamadimKESTİRDİN Mİ SAÇLARI .
KIVIRCIĞI BOZULYOR FÖNDEN ÇEKTİRİRİM OLMAZSA 2 3 GÜN KULLANIRIM
DÜN BEN ÖYLEYDİM AKŞAM ÖZELLİKLE İÇİM GEÇTİ AMA ÇOK YEMEKTEN OLDU
BENCE UĞRAŞLARINI BIRAKMA SENİ DAHA KÖTÜ DİBE BATIRIR.
Sen niye birakiyon reglini de getirmiş ne guzel :))Ay kizlar ne bu haller tibet enerjisi mi acaba.Al benden de o kadar bi sure bende tibeti bastan mi baslasam diyorum bu saat oldu yapsam mi yapmasam mi regl oldum bugun hayret aylardir olmuyodu.Yine 3 ten baslasam midem bulaniyo hep bu sayilara gelince sayilar da gittikce gozumde buyuyobi kac gun ara verip yeniden baslasam olmazmi
Birakmayim dimi sagol canim disardan itici bi guce ihtihacim vardi zorlaniyodum bu araSen niye birakiyon reglini de getirmiş ne guzel :))
Tibet benim bu ozel gunlere ilac gibi gelirdi ondan şokum ben,ama vardir illa bir bildiği diye dusunuyorum :)
Santranç iyidir ta bende severim ama karışık gelmiştir bana hep.yok cnm spora ağırlık vericem bide satranç dersi almaya başladım kendime set filan aldım hevesliydim baya şimdi gitmek istemiyorum ama zorlıycam kendimi
Allah allah bende de sancılarımı azaltmıştı sende niye böyle kist falan var desem geciktirir genelde kist.Gidemedim gidemedim diye ağıt yakiyorum su an regl sancisindan geberdim kac saatir adim atamadim
3 gun erken geldi soktayim ondan mi boyle ağrılı oldu ki
Resmen doğumdan önceki hallerime döndüm bugun ya
Bilmiyorum ki niye oyle yaptı bu sefer...Santranç iyidir ta bende severim ama karışık gelmiştir bana hep.
Kendini nasıl huzurlu hissedeceksen canım Öyle yap.
Allah allah bende de sancılarımı azaltmıştı sende niye böyle kist falan var desem geciktirir genelde kist.
Okuldayken vakit buldukça öğrenmeye çalışıyordum seviyorum ben de karışık şeyler bana göre biliyosun :)Santranç iyidir ta bende severim ama karışık gelmiştir bana hep.
Kendini nasıl huzurlu hissedeceksen canım Öyle yap.
Allah allah bende de sancılarımı azaltmıştı sende niye böyle kist falan var desem geciktirir genelde kist.
tünaydın
vlla bravo diyorum sanaOkuldayken vakit buldukça öğrenmeye çalışıyordum seviyorum ben de karışık şeyler bana göre biliyosun :)
Iste arza olan yere gidiyor ilk...selam kızlar ne zaman tibete başlasam fibrpmiyalji atağı yaşıyorum sırtım tutuluyor kalbime vuruyor ağrısı
kafam dağılır en azından bu sene fazla kar da yağmadı kar seviyesi 60 cm hep kayılmaz ki yane ona ayrı sinir oldum mecbur yaz gelcek de gezicem tozucam işte dağ tepe ve denizvlla bravo diyorum sana