● Tibet Kızları ●

Şu küreye girme olayını nasıl yapacam :) yapanlar nasıl öğrendi
Saydam mavi renkte bir küre hayal et senden 2 adim kadar genis veya ne genişlikte istersen,bu kureyle cevreni cevrilirken butun negatiflerin o an senden uzaklastigini fark et ve o kurede guvende oldugunu hisset hic bir kötücül yaklasamiyor ...boyle yapa yapa alisiyorsun ve cok az zamanini almaya basliycak

Imgeleme butun mesele bu...ben affetme rituellerini bile imgeleme ile yapiyorum acayip rahatlatici :)
imgeleme zor iş biraz uğraşacam bakalım
akşam bunu yapacam sağol canım tibetten sonra bir meditasyon güzel olur

imgeleme zor iş biraz uğraşacam bakalım

akşam bunu yapacam sağol canım tibetten sonra bir meditasyon güzel olur
Aksam değilde her dışarı çıkışta kapı önünde yapılıyor diye biliyorum ben de aklıma geldikçe yaparım bunu nazara ve kötü niyetli kisilere karşı

Aksam değilde her dışarı çıkışta kapı önünde yapılıyor diye biliyorum ben de aklıma geldikçe yaparım bunu nazara ve kötü niyetli kisilere karşı
nazara inanırım :) öğrenip yapmam lazım o zaman
Evet hergun yapan yapiyor :) ama ben her zaman ki gibi unutuyorum hergun yapmayi
Mesela dun tibet yapmayi unuttum dalın bana

nasıl unuttun nasıl unutursun özellikle gününü bekledik neyse ara vermiş gibi devam et cumartesi +2 deyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…