● Tibet Kızları ●

Basladim ...bana da kolay geldi gecen sefere gore...enerjisizdim o ara gerci ondan herhalde zorlandim...tibet icin bile belli bir enerji seviyesinde olman gerek baslangic icin...
Dünden bugüne enerjim çok iyiydi tam gününe denk geldi bu sefer.. birde plates yaptığım dönemlerde de sanki belli açılmalar devam ediyor ya tibeti bıraksam bile etkileri devam ediyor ya da plateste aynı etkiyi yaratıyor

Zerdecalli yağ karışımına başladım bugün saç için. Saçlarımın üst kısmı azaldı baya. Inşallah iyi gelir.

Bugün 3. Haftam bir de yoğurt, zencefil, zerdecal kürüne başladım Zayıflamak için. Tibete devam, dün akşamda Callan Teyzeye başladım. Herşey çok güzel olur inşallah...yılbaşında o göbek o elbiseden pörtlemeyecek..o kadar ulennnnnn

Sac rengin acilmasin :) ben bi ara zenceful ve zerdecalla sacimi boyattim

Sevgilini naptin
valla en son yurtdışındaydı döndü galiba moruk bi kadın arkadaşı var kadın buna hasta kesin :) onla görüşürdü arasıra arkadaşça baktım o kadın bunu etiketlemiş geldiğinin ertesi günü neyse bana yazdı cumartesi gelmiyomusun eve diye konser var akşam gelemem yazdım kendi başını yesin sesi çıkmıyor umarım çıkmaz sessiz sakin biter kendi yaşıtlarıyla dolaşsın

Nolcek sizin haliniz boyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…