- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.661
Dünden bugüne enerjim çok iyiydi tam gününe denk geldi bu sefer.. birde plates yaptığım dönemlerde de sanki belli açılmalar devam ediyor ya tibeti bıraksam bile etkileri devam ediyor ya da plateste aynı etkiyi yaratıyorBasladim ...bana da kolay geldi gecen sefere gore...enerjisizdim o ara gerci ondan herhalde zorlandim...tibet icin bile belli bir enerji seviyesinde olman gerek baslangic icin...
Merkur gerilemesi bitti ya ondan bu rahatlik enerji:))Dünden bugüne enerjim çok iyiydi tam gününe denk geldi bu sefer.. birde plates yaptığım dönemlerde de sanki belli açılmalar devam ediyor ya tibeti bıraksam bile etkileri devam ediyor ya da plateste aynı etkiyi yaratıyor
Diyete de başlayım bari belki kolay gelirMerkur gerilemesi bitti ya ondan bu rahatlik enerji:))
Dene bakalim...jupiter yay burcuna gecti 1 sene boyunca yayda kalcak butun yaylar kilolanacak...yay degilsen no problemDiyete de başlayım bari belki kolay gelir
Grip olucanGöz pınarlarım ağrıyor
abovvvGrip olucan
yok değilim boğa ve ikizler aldığım yeter az zayıf olayım artık .Dene bakalim...jupiter yay burcuna gecti 1 sene boyunca yayda kalcak butun yaylar kilolanacak...yay degilsen no problem
o nasıl bir ağrıGöz pınarlarım ağrıyor
Boyle iğne ile cizmisler birakmislar gibi bir agriyok değilim boğa ve ikizler aldığım yeter az zayıf olayım artık .
o nasıl bir ağrı
tmm cnm İstanbuldamısın birlikte içelimYok kuzum ben hiç duymadım limonlu birayı bulursam söylerim sana
Bence siz antalyaya gelin :) disarisi alev alevken serinlenelimtmm cnm İstanbuldamısın birlikte içelim@poudre de çatlar bence kesin o zaman içmek isteyen beni bulsun İstanbul kalmasın plsssssssssss
geçen yaz ordaydım bi ara her sene ordaydım ben ya Antalyayı karış karış gezdim gelirim nolcak yane bekarım benBence siz antalyaya gelin :) disarisi alev alevken serinlenelimgelin ulan catlatmayin beni
Sevgilini naptingeçen yaz ordaydım bi ara her sene ordaydım ben ya Antalyayı karış karış gezdim gelirim nolcak yane bekarım ben
Sac rengin acilmasin :) ben bi ara zenceful ve zerdecalla sacimi boyattimZerdecalli yağ karışımına başladım bugün saç için. Saçlarımın üst kısmı azaldı baya. Inşallah iyi gelir.
Bugün 3. Haftam bir de yoğurt, zencefil, zerdecal kürüne başladım Zayıflamak için. Tibete devam, dün akşamda Callan Teyzeye başladım. Herşey çok güzel olur inşallah...yılbaşında o göbek o elbiseden pörtlemeyecek..o kadar ulennnnnn
valla en son yurtdışındaydı döndü galiba moruk bi kadın arkadaşı var kadın buna hasta kesin :) onla görüşürdü arasıra arkadaşça baktım o kadın bunu etiketlemiş geldiğinin ertesi günü neyse bana yazdı cumartesi gelmiyomusun eve diye konser var akşam gelemem yazdım kendi başını yesin sesi çıkmıyor umarım çıkmaz sessiz sakin biter kendi yaşıtlarıyla dolaşsınSevgilini naptin
Nolcek sizin haliniz boyle...valla en son yurtdışındaydı döndü galiba moruk bi kadın arkadaşı var kadın buna hasta kesin :) onla görüşürdü arasıra arkadaşça baktım o kadın bunu etiketlemiş geldiğinin ertesi günü neyse bana yazdı cumartesi gelmiyomusun eve diye konser var akşam gelemem yazdım kendi başını yesin sesi çıkmıyor umarım çıkmaz sessiz sakin biter kendi yaşıtlarıyla dolaşsın