- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.721
Atlatacaksin canim zamanla...daha az yipratacak,henüz cok erken...biraz zaman gerekArtırmadım tekrarımı ..
Bütün gece kabus gördüm cesetleri parçalamışlar poşetlere koymuşlar ama kocaman çuval düşünün cesetlerde et yok kemik var kanlı benim kalbimin arttır demesi unuttuğumu sandığım olayı içime atma demesi düşünmek istemiyorum. Yolda naylon görsem korkar oldum
birşeyler için zamanı beklemekten nefret eder oldum . umarım hızlıca geçer ...Atlatacaksin canim zamanla...daha az yipratacak,henüz cok erken...biraz zaman gerek
banı da uzun sürüyor
Gece yapabildim...artik tam istikrar ileri :)birşeyler için zamanı beklemekten nefret eder oldum . umarım hızlıca geçer ...
yaptın mı dün
Gunu eksilmeden yenisini ediniyor cunkubanı da uzun sürüyor
gece yapmak daha iyi oluyor sessiz karanlık ortamda .. hadi bakalımGece yapabildim...artik tam istikrar ileri :)
En son ki istikrarimda da ay kovadayken başladım
hiçte akıllanmıyor heeGunu eksilmeden yenisini ediniyor cunku
Başınız sağolsun canım Allah kalanları bağışlasınbirşeyler için zamanı beklemekten nefret eder oldum . umarım hızlıca geçer ...
yaptın mı dün
Ben devam edemedim ne yazık ki
Spor ile beraber arka arkaya yapılmıyor. İkisinden birisini seçerken önce arada boşluklar bırakmaya başladım, sonra bir baktım bırakmışım.
Olsun kiz uzulme başlarsın geri bir ara :)Ben devam edemedim ne yazık ki
Spor ile beraber arka arkaya yapılmıyor. İkisinden birisini seçerken önce arada boşluklar bırakmaya başladım, sonra bir baktım bırakmışım.
Ahanda geri gittiYarından itibaren tibete tekrar başlıyorum geri geldim kızlarrr
Peki cildinde yuzunde bir freshlik bir genclesme yok mu ?10 gün sonra 3. ayım doluyor 21 tekrarda
Yaptığım saç bakimlarindan dolayi yeni çıkan saçlarım hala beyaz
İdrar rengimde açılma var eskiye göre
Tez canlıyım sabırsızım uyuşukluk ve mıymıylığa hiç tahammülüm yok
Bekliyorum mucizeler bakalım
4. Hareketi alternatif diğerlerini orjinal yapıyorum.
Var ama aleo vera ve karbonatlı hindistancevizi maskesi, pirinç suyu gibi maskelerde yapıyorum o yüzden onu yazmadımPeki cildinde yuzunde bir freshlik bir genclesme yok mu ?
Tibetin de vardir etkisi hatta bunu gözlerden fark edersin...paril paril parlarVar ama aleo vera ve karbonatlı hindistancevizi maskesi, pirinç suyu gibi maskelerde yapıyorum o yüzden onu yazmadım
Vücudum pürüzsüzleşti evetTibetin de vardir etkisi hatta bunu gözlerden fark edersin...paril paril parlar
Peki durus konusunda? Daha bir posturun guzellestigini fark ediyormusu ? Derinin sıkılığı?