● Tibet Kızları ●

Zerdecalli yağ karışımına başladım bugün saç için. Saçlarımın üst kısmı azaldı baya. Inşallah iyi gelir.

Bugün 3. Haftam bir de yoğurt, zencefil, zerdecal kürüne başladım Zayıflamak için. Tibete devam, dün akşamda Callan Teyzeye başladım. Herşey çok güzel olur inşallah...yılbaşında o göbek o elbiseden pörtlemeyecek..o kadar ulennnnnn :KK9:
Ben de siyah kadife elbise aldım yapışıyor kalçamın altında bitiyor önü v açık dantelli siyah bir büstyer giyicem diz üstü rugan çizme aldım topuklu değil çünkü dans edicem :KK70: ben yılbaşını beklemiyorum ama bu haftasonu çıkıp kurtlarımı dökücem elbiseyi o öküz için almıştım haketmiyor giyicem bu haftasonu arkadaşlarıma giyerim daha iyi

Boyle iğne ile cizmisler birakmislar gibi bir agri o_Odun agir sekilde sag gozumde vardi bugun her iki gözde hafif var...dun bir guzel bas agrimi da cektim gece...sefam olsun:KK53::KK45:
tibetin etkileri erken başlamış 2.gündü .
bende hep kabus gördüm uyuyamaım bütün gece
Zerdecalli yağ karışımına başladım bugün saç için. Saçlarımın üst kısmı azaldı baya. Inşallah iyi gelir.

Bugün 3. Haftam bir de yoğurt, zencefil, zerdecal kürüne başladım Zayıflamak için. Tibete devam, dün akşamda Callan Teyzeye başladım. Herşey çok güzel olur inşallah...yılbaşında o göbek o elbiseden pörtlemeyecek..o kadar ulennnnnn :KK9:
mekik çek squat yap callan teyze ile gitmez o göbek kuzu . benimde saçlarım azaldı öncden bayağı açıldı :KK43:
Sac rengin acilmasin :) ben bi ara zenceful ve zerdecalla sacimi boyattim :KK70:
nasıl yani gııı boş mı kimyasal ile sarışın oldum :KK70: :KK70:
valla en son yurtdışındaydı döndü galiba moruk bi kadın arkadaşı var kadın buna hasta kesin :) onla görüşürdü arasıra arkadaşça baktım o kadın bunu etiketlemiş geldiğinin ertesi günü neyse bana yazdı cumartesi gelmiyomusun eve diye konser var akşam gelemem yazdım kendi başını yesin sesi çıkmıyor umarım çıkmaz sessiz sakin biter kendi yaşıtlarıyla dolaşsın
sizin sonunuzu merak ediyorum açıkçası hep böyle mi gidicek diye ikinizde vazgeçemezsiniz en azından bana öyle geliyo

Bu haftasonu giymediğim herşein resmini çekip bi siteye yükledim tam bir mağaza oldu valla gerçi 34 beden çok kişi vardır inşallah evde sadece temel ihtiyaçlarımı bıraktım iş kıyafetlerim duruyor tabi onları satmam takım elbise her zaman aynı yane modası değişmiyor
Vhalla 34 beden bi sen bi ben:dondurma:...
Insallah bol bol satis yap...34 bedenlerin ilaci ol :KK70:

mekik çek squat yap callan teyze ile gitmez o göbek kuzu . benimde saçlarım azaldı öncden bayağı açıldı :KK43:

sizin sonunuzu merak ediyorum açıkçası hep böyle mi gidicek diye ikinizde vazgeçemezsiniz en azından bana öyle geliyo
Oyle sap sari degil tabi...koyu bir sari

Bizim hayırlı bir sonumuz olmaz canım dünyalar farklı desem o da değil sanırım kuşak farkı var epey herşeyin suçunu ona da atamam ben de hatalıyım mesela onu siz bide bir kaç yakın arkadaşım dışında kimse varlığını bilmiyor o yakın arkadaşlarımlada hiç yüz yüze görüştürmedim kimse bilsin istemiyorum biraz utanıyorum galiba ondan ama sosyal medyasında yorum yapan kadınlarında gbtsini çıkarıyorum bi yandan hem elimden kaçıcak diye bi telaş var hem de kimse bilmesin adam farkında tabi hep bunların ben ne istediğimi bilmiyorum ki :KK43:

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-07-22-20-10.png
    Screenshot_2018-12-07-22-20-10.png
    345,9 KB · Görüntüleme: 28
Bizim hayırlı bir sonumuz olmaz canım dünyalar farklı desem o da değil sanırım kuşak farkı var epey herşeyin suçunu ona da atamam ben de hatalıyım mesela onu siz bide bir kaç yakın arkadaşım dışında kimse varlığını bilmiyor o yakın arkadaşlarımlada hiç yüz yüze görüştürmedim kimse bilsin istemiyorum biraz utanıyorum galiba ondan ama sosyal medyasında yorum yapan kadınlarında gbtsini çıkarıyorum bi yandan hem elimden kaçıcak diye bi telaş var hem de kimse bilmesin adam farkında tabi hep bunların ben ne istediğimi bilmiyorum ki :KK43:
Niye utanıyorsun ki onu anlayamadım yaş farkı desen hiç adım atmazdın ...

X