● Tibet Kızları ●

Arkadas sen bana tepki olarak mi dogdun
Yazmisim ki orda zencefil ve zerdecal kullandim...zencefil de koydun mu?
+bunu sütü cikardigini bizzat kendin soyledin...yani nedir beni aylardir haksiz cikarma derdin her konuda?
Her seferinde hakli olmama ragmen bikmadin bunu yapmaktan...ve koca topikte sadece bana...beni sevmeyebilirsin ama bunu kendine sakla
Degil 21 kere gunde 221 kere tibet de yapsan karakter degismiyor iste
Arinmaya senden baslayabiliriz topikce...ben art niyet en azindan burda istemiyorum gule gule

Son düzenleme:

2 kere hem zamanı hem de o gazı bulamıyorum kendimde. Arka arkaya yapılamıyor olması da çok kötü

Allah karşına her zaman kendin gibileri çıkarsın inşallah...benim gülmek için yazdıklarımın altında hep bi kötü niyet aramandan inan bende çok sıkıldım...

Allah karşına her zaman kendin gibileri çıkarsın inşallah...benim gülmek için yazdıklarımın altında hep bi kötü niyet aramandan inan bende çok sıkıldım...
Espri anlayisin cemkirmekse surekli sadece bana buyur devam et... ama asla samimiyetine inanmiyorum senin...istedigin kadar espri diye cevir...Allah da senin gonulune gore versin

Espri anlayisin cemkirmekse surekli sadece bana buyur devam et... ama asla samimiyetine inanmiyorum senin...istedigin kadar espri diye cevir...Allah da senin gonulune gore versin
Keşke beni tanıma imkanın olsaydı, o kadar yanlış düşünüyorsun ki, kızamıyorum bile sana..

hahhaa

Birşeyler mi yaşadın?
Bütün gece annemin arkadaşını gelini rüyamda gördüm.. ev yaptırıyor annemler bugün hasta haberini aldım rüyam da da çok iç açıcı değildi. Neyi olduğunu bilmiyorum ama ..
Birde kuaföre parfüm siparişi vermiştim ses çıkmadı. Anneme giderken sorayım dedim içimden dedim mi şimdi e... burdadır kapıyı açtım başkasını gördüm önce sonra bir baktım kendisi orda hiç karşılaşmak istemediğim biriydi. O kadar emindim ama hani evine gidip zile basarsın beklersin ya kapıyı açmasını bilirsin eminsin göreceksin öyle birşeydi

hmmm his kuvveti artti demek...
Arada kulak ver o halde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…