- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.741
Arkadas sen bana tepki olarak mi dogdunBugün zerdecalli saç maskemi yaparken sen geldin aklıma yüzümede sürdüm korka korka evde süt yok çünkü.. banyodan sonra bi baktım aynaya tırsarak anaaaaaa hiç bir şey kalmamış. ..yine bi poudreeeeeeeeeeeeee geçmedi değil içimden
Başınız sağolsun canım Allah kalanları bağışlasın
Canım sabah kalkar kalmaz tibeti akşam da sporlarını yapmayı dene tibeti bırakma lütfen mesela dün canım hiç yapmak istemedi 3 tekrar yaptım bugün 11le devam ettim pes etmek yok
Olsun kiz uzulme başlarsın geri bir ara :)
Allah karşına her zaman kendin gibileri çıkarsın inşallah...benim gülmek için yazdıklarımın altında hep bi kötü niyet aramandan inan bende çok sıkıldım...Arkadas sen bana tepki olarak mi dogdun
Yazmisim ki orda zencefil ve zerdecal kullandim...zencefil de koydun mu?
+bunu sütü cikardigini bizzat kendin soyledin...yani nedir beni aylardir haksiz cikarma derdin her konuda?
Her seferinde hakli olmama ragmen bikmadin bunu yapmaktan...ve koca topikte sadece bana...beni sevmeyebilirsin ama bunu kendine sakla
Degil 21 kere gunde 221 kere tibet de yapsan karakter degismiyor iste
Arinmaya senden baslayabiliriz topikce...ben art niyet en azindan burda istemiyorum gule gule
Tibetin etkileri azalabilir cunku sonucta cakra duzenliyor biraz ara vermek lazim ikisi arasindaSporla beraber neden yapılamıyor bu hareketler bilginiz var mı?
Espri anlayisin cemkirmekse surekli sadece bana buyur devam et... ama asla samimiyetine inanmiyorum senin...istedigin kadar espri diye cevir...Allah da senin gonulune gore versinAllah karşına her zaman kendin gibileri çıkarsın inşallah...benim gülmek için yazdıklarımın altında hep bi kötü niyet aramandan inan bende çok sıkıldım...
Keşke beni tanıma imkanın olsaydı, o kadar yanlış düşünüyorsun ki, kızamıyorum bile sana..Espri anlayisin cemkirmekse surekli sadece bana buyur devam et... ama asla samimiyetine inanmiyorum senin...istedigin kadar espri diye cevir...Allah da senin gonulune gore versin
Yarım çay bardağı pekmeze bir çay kaşığı tereyağ kat ısıt iç geçmiş olsunBoğaz ağrısında ölüyorum yanerden cikti ki bu şimdi en son ne zaman cektim ben bunu hatırlamıyorum bile...
Dün tibeti yapmayı unuttum dersimi de aldım asla birine gülmesabah aklıma geldi bugün 5. Tekrara geçiyorum.....
Kendimden de korkuyorum hislerim yine güçlenmeye başladı .....
Bütün gece annemin arkadaşını gelini rüyamda gördüm.. ev yaptırıyor annemler bugün hasta haberini aldım rüyam da da çok iç açıcı değildi. Neyi olduğunu bilmiyorum ama ..hahhaa
Birşeyler mi yaşadın?
Evet canım bugün ikinci günümdü :) tekrar bırakmamak ümidiyle başladım bakalımRakika gelmişsin...basladin mi :)
Geçmiş olsun fıstık, nasılsın şimdi?Boğaz ağrısında ölüyorum yanerden cikti ki bu şimdi en son ne zaman cektim ben bunu hatırlamıyorum bile...
hmmm his kuvveti artti demek...Bütün gece annemin arkadaşını gelini rüyamda gördüm.. ev yaptırıyor annemler bugün hasta haberini aldım rüyam da da çok iç açıcı değildi. Neyi olduğunu bilmiyorum ama ..
Birde kuaföre parfüm siparişi vermiştim ses çıkmadı. Anneme giderken sorayım dedim içimden dedim mi şimdi e... burdadır kapıyı açtım başkasını gördüm önce sonra bir baktım kendisi orda hiç karşılaşmak istemediğim biriydi. O kadar emindim ama hani evine gidip zile basarsın beklersin ya kapıyı açmasını bilirsin eminsin göreceksin öyle birşeydi
Sağolasın...daha iyim,aliyorum seni listeye :)Geçmiş olsun fıstık, nasılsın şimdi?
Allah daha iyi etsin tatlım, al bakalım :)Sağolasın...daha iyim,aliyorum seni listeye :)
Normalde gecikir mi boyle?Kızlar regl baya gecikti ya inatla orjinaliyle yapıyorum hareketleri ama bugün yapmadım gelsin artık şu regl