- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.681
Ben de siyah kadife elbise aldım yapışıyor kalçamın altında bitiyor önü v açık dantelli siyah bir büstyer giyicem diz üstü rugan çizme aldım topuklu değil çünkü dans edicemZerdecalli yağ karışımına başladım bugün saç için. Saçlarımın üst kısmı azaldı baya. Inşallah iyi gelir.
Bugün 3. Haftam bir de yoğurt, zencefil, zerdecal kürüne başladım Zayıflamak için. Tibete devam, dün akşamda Callan Teyzeye başladım. Herşey çok güzel olur inşallah...yılbaşında o göbek o elbiseden pörtlemeyecek..o kadar ulennnnnn
o düşünsün moruk olan oNolcek sizin haliniz boyle...
o düşünsün moruk olan o
Bu haftasonu giymediğim herşein resmini çekip bi siteye yükledim tam bir mağaza oldu valla gerçi 34 beden çok kişi vardır inşallah evde sadece temel ihtiyaçlarımı bıraktım iş kıyafetlerim duruyor tabi onları satmam takım elbise her zaman aynı yane modası değişmiyor
tibetin etkileri erken başlamış 2.gündü .Boyle iğne ile cizmisler birakmislar gibi bir agridun agir sekilde sag gozumde vardi bugun her iki gözde hafif var...dun bir guzel bas agrimi da cektim gece...sefam olsun
mekik çek squat yap callan teyze ile gitmez o göbek kuzu . benimde saçlarım azaldı öncden bayağı açıldıZerdecalli yağ karışımına başladım bugün saç için. Saçlarımın üst kısmı azaldı baya. Inşallah iyi gelir.
Bugün 3. Haftam bir de yoğurt, zencefil, zerdecal kürüne başladım Zayıflamak için. Tibete devam, dün akşamda Callan Teyzeye başladım. Herşey çok güzel olur inşallah...yılbaşında o göbek o elbiseden pörtlemeyecek..o kadar ulennnnnn
nasıl yani gııı boş mı kimyasal ile sarışın oldumSac rengin acilmasin :) ben bi ara zenceful ve zerdecalla sacimi boyattim
sizin sonunuzu merak ediyorum açıkçası hep böyle mi gidicek diye ikinizde vazgeçemezsiniz en azından bana öyle geliyovalla en son yurtdışındaydı döndü galiba moruk bi kadın arkadaşı var kadın buna hasta kesin :) onla görüşürdü arasıra arkadaşça baktım o kadın bunu etiketlemiş geldiğinin ertesi günü neyse bana yazdı cumartesi gelmiyomusun eve diye konser var akşam gelemem yazdım kendi başını yesin sesi çıkmıyor umarım çıkmaz sessiz sakin biter kendi yaşıtlarıyla dolaşsın
Vhalla 34 beden bi sen bi benBu haftasonu giymediğim herşein resmini çekip bi siteye yükledim tam bir mağaza oldu valla gerçi 34 beden çok kişi vardır inşallah evde sadece temel ihtiyaçlarımı bıraktım iş kıyafetlerim duruyor tabi onları satmam takım elbise her zaman aynı yane modası değişmiyor
Oyle sap sari degil tabi...koyu bir saritibetin etkileri erken başlamış 2.gündü .
bende hep kabus gördüm uyuyamaım bütün gece
mekik çek squat yap callan teyze ile gitmez o göbek kuzu . benimde saçlarım azaldı öncden bayağı açıldı
nasıl yani gııı boş mı kimyasal ile sarışın oldum
sizin sonunuzu merak ediyorum açıkçası hep böyle mi gidicek diye ikinizde vazgeçemezsiniz en azından bana öyle geliyo
Bizim hayırlı bir sonumuz olmaz canım dünyalar farklı desem o da değil sanırım kuşak farkı var epey herşeyin suçunu ona da atamam ben de hatalıyım mesela onu siz bide bir kaç yakın arkadaşım dışında kimse varlığını bilmiyor o yakın arkadaşlarımlada hiç yüz yüze görüştürmedim kimse bilsin istemiyorum biraz utanıyorum galiba ondan ama sosyal medyasında yorum yapan kadınlarında gbtsini çıkarıyorum bi yandan hem elimden kaçıcak diye bi telaş var hem de kimse bilmesin adam farkında tabi hep bunların ben ne istediğimi bilmiyorum kitibetin etkileri erken başlamış 2.gündü .
bende hep kabus gördüm uyuyamaım bütün gece
mekik çek squat yap callan teyze ile gitmez o göbek kuzu . benimde saçlarım azaldı öncden bayağı açıldı
nasıl yani gııı boş mı kimyasal ile sarışın oldum
sizin sonunuzu merak ediyorum açıkçası hep böyle mi gidicek diye ikinizde vazgeçemezsiniz en azından bana öyle geliyo
Valla daha alan yok bekliyorum pazarcılar gibiVhalla 34 beden bi sen bi ben...
Insallah bol bol satis yap...34 bedenlerin ilaci ol
Ne boyası kız anammmmm daha bu sabah yaptım...ben kara kaş kara gözüm sarı olmaz bana aman sakınSac rengin acilmasin :) ben bi ara zenceful ve zerdecalla sacimi boyattim
Sende yap canim boşlukları dolduruyormuşmekik çek squat yap callan teyze ile gitmez o göbek kuzu . benimde saçlar
Yuzume de maske yapmistim...cok iyi gelmisti yuze ama cikmasi 2 gunu buldu o sarılığınNe boyası kız anammmmm daha bu sabah yaptım...ben kara kaş kara gözüm sarı olmaz bana aman sakın
Yüze yapılan zerdecalli maskeler süte batırılmış pamukla silince hemen çıkıyorYuzume de maske yapmistim...cok iyi gelmisti yuze ama cikmasi 2 gunu buldu o sarılığın
Koyu sarıyı da hayal edemedim ...Oyle sap sari degil tabi...koyu bir sari
Niye utanıyorsun ki onu anlayamadım yaş farkı desen hiç adım atmazdın ...Bizim hayırlı bir sonumuz olmaz canım dünyalar farklı desem o da değil sanırım kuşak farkı var epey herşeyin suçunu ona da atamam ben de hatalıyım mesela onu siz bide bir kaç yakın arkadaşım dışında kimse varlığını bilmiyor o yakın arkadaşlarımlada hiç yüz yüze görüştürmedim kimse bilsin istemiyorum biraz utanıyorum galiba ondan ama sosyal medyasında yorum yapan kadınlarında gbtsini çıkarıyorum bi yandan hem elimden kaçıcak diye bi telaş var hem de kimse bilmesin adam farkında tabi hep bunların ben ne istediğimi bilmiyorum ki
Dur yapayım bende renk açılır ise zaten boya rengim açıkSende yap canim boşlukları dolduruyormuş
suyla yarı yarıya seyreltilmiş elma sirkesi ile silince çıkıyor diye duymuştum ben deYüze yapılan zerdecalli maskeler süte batırılmış pamukla silince hemen çıkıyor
lekeler ve kırışıklıklar için iyi diye duymuştum yapmayı planlıyordum ben de. sende sonuçları nasıl olmuştu düzenli yapabildin mi?Yuzume de maske yapmistim...cok iyi gelmisti yuze ama cikmasi 2 gunu buldu o sarılığın
Yok duzenli yapamadim ama ilkinden fark eden bir maskeydilekeler ve kırışıklıklar için iyi diye duymuştum yapmayı planlıyordum ben de. sende sonuçları nasıl olmuştu düzenli yapabildin mi?