● Tibet Kızları ●

Artırmadım tekrarımı ..
Bütün gece kabus gördüm cesetleri parçalamışlar poşetlere koymuşlar ama kocaman çuval düşünün cesetlerde et yok kemik var kanlı benim kalbimin arttır demesi unuttuğumu sandığım olayı içime atma demesi düşünmek istemiyorum :KK43: . Yolda naylon görsem korkar oldum :KK43:

Artırmadım tekrarımı ..
Bütün gece kabus gördüm cesetleri parçalamışlar poşetlere koymuşlar ama kocaman çuval düşünün cesetlerde et yok kemik var kanlı benim kalbimin arttır demesi unuttuğumu sandığım olayı içime atma demesi düşünmek istemiyorum :KK43: . Yolda naylon görsem korkar oldum :KK43:
Atlatacaksin canim zamanla...daha az yipratacak,henüz cok erken...biraz zaman gerek

birşeyler için zamanı beklemekten nefret eder oldum . umarım hızlıca geçer ...
yaptın mı dün
Başınız sağolsun canım Allah kalanları bağışlasın

Ben devam edemedim ne yazık ki :KK43:
Spor ile beraber arka arkaya yapılmıyor. İkisinden birisini seçerken önce arada boşluklar bırakmaya başladım, sonra bir baktım bırakmışım.

Canım sabah kalkar kalmaz tibeti akşam da sporlarını yapmayı dene tibeti bırakma lütfen mesela dün canım hiç yapmak istemedi 3 tekrar yaptım bugün 11le devam ettim pes etmek yok

10 gün sonra 3. ayım doluyor 21 tekrarda

Yaptığım saç bakimlarindan dolayi yeni çıkan saçlarım hala beyaz

İdrar rengimde açılma var eskiye göre

Tez canlıyım sabırsızım uyuşukluk ve mıymıylığa hiç tahammülüm yok

Bekliyorum mucizeler bakalım

4. Hareketi alternatif diğerlerini orjinal yapıyorum.

10 gün sonra 3. ayım doluyor 21 tekrarda

Yaptığım saç bakimlarindan dolayi yeni çıkan saçlarım hala beyaz

İdrar rengimde açılma var eskiye göre

Tez canlıyım sabırsızım uyuşukluk ve mıymıylığa hiç tahammülüm yok

Bekliyorum mucizeler bakalım

4. Hareketi alternatif diğerlerini orjinal yapıyorum.
Peki cildinde yuzunde bir freshlik bir genclesme yok mu ?

Bugün zerdecalli saç maskemi yaparken sen geldin aklıma yüzümede sürdüm korka korka evde süt yok çünkü.. banyodan sonra bi baktım aynaya tırsarak anaaaaaa hiç bir şey kalmamış. ..yine bi poudreeeeeeeeeeeeee geçmedi değil içimden :bicak:

X