- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.441
hiç kendime güvenmiyorum o konu da sıkılırım benEvlenince için geçiyor uslaniyorsun kesin bilgi
ama sen uslanmak istiyormusun o ayrı tabi
ben
hiç kendime güvenmiyorum o konu da sıkılırım ben
rugan pantolonumu giyip çektiğim resmi kız arkadaşa atıcam diye benimkine de attım cumartesi günü dilvin de var 34 beden yazmışım ama kıyamet koptu kıbrısta şimdi o gelene ekadar kendi kendimi imha etmem lazım
WuhuuuNe var ki bu resimde kendimi anca bu kadar çekebiliyorum napim
Pantolunun içi çok yünlü ya artık kar filan yağınca giyerim dışarda anca evde giyip çıkarıyorum zırt pırt :) O zaten kudurmaya yer arıyor ben de eline fırsat veriyorum vallahi sıkıldım daraldım böle diken üstün de nereye kadar gitcek bilmiyorumWuhuuukudursun bırak :))
Hadi ya cok mu kiskanc hic oyle biri gibi durmuyordu :)))Pantolunun içi çok yünlü ya artık kar filan yağınca giyerim dışarda anca evde giyip çıkarıyorum zırt pırt :) O zaten kudurmaya yer arıyor ben de eline fırsat veriyorum vallahi sıkıldım daraldım böle diken üstün de nereye kadar gitcek bilmiyorum
Kızmak için kıskanmasına gerek yok gözünü üstün de kaş var desen esip gürler keşke sadece kıskanç olsa olay çok farklı bir gün kolumu bacağımı kırıcak suratımı dağıtıcak anca aklım başıma gelicek sıla olayını okuduğumdan beri bi tuhafım zaten biz kadınlar kendimiz ne hallere sokuyoruz aslın da canım çok sıkkın ya aşırı derece cumartesi o bi ara konuştuğum çocuğa yazdım o da akşam görüşelim mi dedi tmm dedim beni alacağı saatte yaşlı koltukta uyuyan bikadın resmi attı annesiymiş tansiyon hastasıymış da bilmem ne yalan yani ekildim mi bide üstüne sabah da bana hastane odası ve acil giriş kapısının resimlerini çekmiş atmış salak seni boğarım sakın yazma bana gerizekalı dedim o hastane belgesini görücem anneni görücem bana ancak böle ispatlayabilirsin dedim tamam diyo bakalım napcak Allah belamı veriyo yani evden çıkmadanda nasıl aksiyon yaşanır ? sorun anlatayım peffffHadi ya cok mu kiskanc hic oyle biri gibi durmuyordu :)))
Aaaa bende onu bekliyordum Sağol haber verdiğin için Callan Teyze beni bekler bu aksam basliyayim bariKızlaaaar bütün topiği okudum aynen 300 küsür sayfanın hepsini :)
Kozmikbakıma göre bugün başlamak için uygun bir gün başlamak isteyenlere duyurulur:)
Ben de bugün başladım aranıza katılabilir miyiiiimmm
yalnız resimde bir şey yok ama +18 içeren derecede bir çekim olmıuş.Ne var ki bu resimde kendimi anca bu kadar çekebiliyorum napim
ama bu pantlon kısmanılmayacak bir panton değil adam haklı :)Pantolunun içi çok yünlü ya artık kar filan yağınca giyerim dışarda anca evde giyip çıkarıyorum zırt pırt :) O zaten kudurmaya yer arıyor ben de eline fırsat veriyorum vallahi sıkıldım daraldım böle diken üstün de nereye kadar gitcek bilmiyorum
patlasın vala umrumda deil artık pantolon olmasa da başka bişe bulur obende bende başlamak
ama bu pantlon kısmanılmayacak bir panton değil adam haklı :)
Callana mı tibete mi başlıycan canımAaaa bende onu bekliyordum Sağol haber verdiğin için Callan Teyze beni bekler bu aksam basliyayim bari
Hoşgeldin aramızaKızlaaaar bütün topiği okudum aynen 300 küsür sayfanın hepsini :)
Kozmikbakıma göre bugün başlamak için uygun bir gün başlamak isteyenlere duyurulur:)
Ben de bugün başladım aranıza katılabilir miyiiiimmm
Hoşbulduuum :))Hoşgeldin aramıza
300 sayfa okumak da hani...belli dişlisinHoşbulduuum :))
300 sayfa okumak da hani...belli dişlisin
Yaptin mi bugun?
Tibeti ilk defa mi yapiyorsun peki :) dur seni listeye alayim :))Ahahah ben yapacağım sporun topiklerinde okunmadık tek kelime bırakmam :))
Aynen bugün başladım. Bir yandan da callanetic yapıyorum. Bu sefer kararlıyım incelecem de incelecemm :))