● Tibet Kızları ●

Ben biraktım
Başlarim bi ara yine....
Alternatif yerine orijinali yapsan keşke regl doneminde ki etkilerini fark edebilirdin...
Depresifliğin artmasi normal sonra birden gecmesi de normal dengelenene kadar...

Ben biraktım
Başlarim bi ara yine....
Alternatif yerine orijinali yapsan keşke regl doneminde ki etkilerini fark edebilirdin...
Depresifliğin artmasi normal sonra birden gecmesi de normal dengelenene kadar...
Regl döneminde orjinalin yapılması regl kesilmesine kadar sorunlara yol açıyormuş o yüzden eskiden beri regl dönemimde alternatifleri yaparım. Sen hep orjinal ile mi ilerledin sıkıntı olmadı mı?

Geldim ben de gelmez olaydım dün akşam o öfkemi nihayet patlattım birine akşam 9 gibi eve dönüyordum arkamda bi el hissedince ani şekilde dönüp kafayı geçirdim sonuç kaşım patladı sırtımda boydan boya bir kesik burnum şişti ama kırılmamış kafa atınca olmuş muhtemelen ama siz bide karşıdakinin halini görün :))))))))

11. tekrarla devam ediyorum.
Yoğun ve yorgun bir dönemdeyim. Sanırım biraz da o nedenden aşırı halsizlik ve isteksizlik yaşıyorum.
O yüzden sayımı arttırmıyorum bir süre. En azından sabit ilerleyeyim diyorum.

Saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…