● Tibet Kızları ●

Gecmiş sayfalarda bir tane uye vardi yıllardır tibet yapan yaşli bir ciftle tanışmıştı ve gerçekten cok dinç ve genç durduklarını demişti ...
O 35 meselesi dinçlik bakimindandir tip olarak sanmiyorum oyle bisey mumkun olsun :) keşke olsa :)

çok üzüldüm cnm ben de öle annemde kaldım haftasonu benmkiyle olsam kesin birbirimizi boğazlardık annem de salı günü memlekete gidiyor ev boş biraz kendi evimde yalnız takılıcam galiba
Sağol canım. Her şer de bi hayir var derler, bu da öyle sanırım, başka zaman olsa vicdan azabından mahvolurdum, ama şimdi zerre pişmanligim yok, aksine kendimi tüy gibi hafiflemis hissediyorum. Bakalım gelen günler ne gösterecek, vardır elbet bunun da bir nedeni

Valla iyi hissetmene sevindim ben geçen haftadan beri bi tuhafım dün akşam ağır antremana başladım heryerim kırılıyor ama iyi geldi artık nasıl bir hırsım varsa koşu bandına çıktım en son 1 saat hızlı tempo yürüdüm hoca gelip durdurdu makineyi birden ayaklarım havada kalmış gibi hissettim neredeyse aydınlanıyordum :)))))))

Bu kadar zorlama kendini, spor dışında aktiviteler bul bence, kendini çok hirpaliyorsun, zaten zayıfsin sadece tibet yeter de artar bile senin için, yaşında genç daha, resim kursu olur, tiyatro olur, bi enstrüman olur, Ebru kursu olur..ne biliyim kendi zevkine göre bul birseyler, düş bi kendi yakandan yahu

bir rüya görmüştün karanlıkta geçen yanında arkadaşın vardı . rüyan da çıkmış diyorum. hayırlısı olsun canım

spor yapmayınca çok zayıf görünüorum sporla kas şişiriyorum çok iyi oluyor kendimi salarsam hiç düzelemem aslın da tamamen can sıkıntısı monotonluktan nefret ediyorum sıkılıyorum kurtluyum ben napim

yorumlar ütopik geliyor dimi :)

napim kovahatunu bişe yapma dedi öle yapmadım bişe işte ama kafamda deli planlar dönüp duruyor adamın tiyatro oyununa bilet alcam aldım erken son anda iptal ediyorum her seferin de kulistiyatrom ya tanırmısın hiç bahsettiğimiz kişiyi konuyu hatırlıyorsan tabi :) Allam ya illa bi aksiyon arayışındayım adamla tanışınca hevesim geçecek çok iyi biliyorum daha önce de yaşadım o elde etme aşamasındaki heyecanı seviorum ben :)

Kitapta açıklanmayan çok şey var aslında bazı şeyler sır olarak bırakılmış baya oldu okuyalı ama sinir olmuştum onu hatırlıyorum
o kadar büyük bir sırrı bu kadar ucuza açıklamazlar ya .
senin ki napyor farkında mı durumun bence bulaşma o heyecan hissi muhteşemde aksiyona girme

o kadar büyük bir sırrı bu kadar ucuza açıklamazlar ya .

senin ki napyor farkında mı durumun bence bulaşma o heyecan hissi muhteşemde aksiyona girme

haftasonu yine doğa ortamındaydı o :) annem akşam gidiyor şehirdışına ben daha kendi evimdeyim bu haftayı böle geçiririm heralde hiç bişeyi farkında deil instagramı onun yanına gidice silip işe giderken tekrar yüklüyordum şimdi rahat ohh ne sırrıymış o öle arkadaş bazen hava almak için para veriyoruz gibi bilemedim yani

DİKKAT et elinde patlamasın . oh rahatsın evde desene bu hafta sessizlik çok iyi gelir.
yakında hava içinde vergi veririz o da paralı olur

DİKKAT et elinde patlamasın . oh rahatsın evde desene bu hafta sessizlik çok iyi gelir.
yakında hava içinde vergi veririz o da paralı olur

Evet evde yalnız daha iyi olur şimdilik aslında yalnız bi kaç gün kafa dinlemeye bi yerlere gidebilsem çok iyi olucak bakalım kısmet

Evet evde yalnız daha iyi olur şimdilik aslında yalnız bi kaç gün kafa dinlemeye bi yerlere gidebilsem çok iyi olucak bakalım kısmet
tek başına mutlu olacaksan ertelememek lazım .
eşimin gece nöbetleri oluyor ayda 7 8 gün kadar o günler bana yetiyor hele hafta sonu muhteşem oluyor

tek başına mutlu olacaksan ertelememek lazım .
eşimin gece nöbetleri oluyor ayda 7 8 gün kadar o günler bana yetiyor hele hafta sonu muhteşem oluyor
Dimi ya yalnız kalmakta bi ihtiyaç kimseye anlatamıyorum ben bu derdimi ben tek başıma zaman geçirmeyi çok seviyorum tamam hep de yalnız kalınmaz da insanın kendiyle ilgilendiği özel ayrı zamanı olması gerekiyor bence

bir rüya görmüştün karanlıkta geçen yanında arkadaşın vardı . rüyan da çıkmış diyorum. hayırlısı olsun canım
Evet canım aynen, keşke o zaman bıraksaydım, olumlu yorumlardan etkilenip devam etmeseydim keşke...yine geldik aynı noktaya KENDİ HİSLERINIZE GÜVENİN!

https://egoistokur.com/bir-apartma-hikayesi-tibetin-genclik-pinari-hangi-romandan-yurutuldu/
Şöyle bir yazıya denk geldim üstüne göz atarken.
Kesinlikle hareketlere devam edeceğim ve faydalı olduğuna inanıyorum ama kitap büyük hayal kırıklığı yarattı bende.

yorumlar ütopik geliyor dimi :)

Kesinlikle öyle.
Bana hiç inandırıcı gelmedi yorumlar.

Kitapta açıklanmayan çok şey var aslında bazı şeyler sır olarak bırakılmış baya oldu okuyalı ama sinir olmuştum onu hatırlıyorum

Ben ilk kitabı okudum. 2 kitap daha ayrıntılı diyorlar ama sonuçta inandırıcılık konusundaki soru işaretleri beni memnun etmedi.

Bu arada ben kitabı okumadan klasik diyafram nefesi şeklinde burundan nefes alıp ağızdan veriyordum. Onu yanlış yapıyormuşum. Burundan alıp burundan verecekmişiz. Sizler nasıl yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…