- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.481
Korkma kız :) kadınlara el kaldırmam sadece erkekleri dövüyorum :) ama iyi geldi rahatladım yaşlanmışım gerçi gece ağrı kesici içip yattım kıçım başım heryerim ağrıdı burnum uyuşuk gibi şişmedi ama kırık deil sanki yavSaygılar
Çok kararsız kaldım ya ben de bi dönem öyle deniyim bakalım.. Peki regl ağrısı çekiyor muydunuz dindirdi mi?Ben orjinal devam ettim, herhangi bir sorun yaşamadım.
Çok kararsız kaldım ya ben de bi dönem öyle deniyim bakalım.. Peki regl ağrısı çekiyor muydunuz dindirdi mi?
Ay bu çok güzel bir haber, bıktım regl dönemimde ağrı kesici içmekten, bi sonraki ay durumunuzu merakla bekliyorum daim olsun inşallah :)Aslında ilk ay olduğu için çok net yorum yapmak doğru mu bilmiyorum ama normalde çok ciddi ağrım olurdu. Özellikle ilk 2 gün dokunma, ben kendi kendime öleyim modunda olurdum. Bu sefer adet dönemim olduğunu bile hissetmedim diyebilecek şekilde geçirdim. Sadece 1-2 gün saçma bir duygusallık içerisine girdim. Her şeye ağlayabilirdim. Onun haricinde çok güzeldi.
Tabi, tamamen tesadüf olmuş olabilir. Önümüzdeki ay anlayacağız.
Giyecek yerim olmadığı icin alamadigim o kadar cok sey var ki seni benden baska kimse anlayamazsiyah kadife elbise aldım nasıl parlıyor bir öğlen tatilimi kabinde yedim bide onu nerde giyceksem vallahi kendimi boğcam artık
Giyecek yerim olmadığı icin alamadigim o kadar cok sey var ki seni benden baska kimse anlayamaz
Bu arada nasil el hissetin ya. Taciz ni etti pislik??
ben 14 tekrardayım 11.görüküyom halaBu arada kizlar regl donemi,tibet yaptigim ve yapmadigim donemlerde o kadar fark yaratiyor ki anlatamam
Tibet yaptigimda regl donemim yok gibi geciyor...
hastayım ve iş yoğunluğum var canım pek gelemiyorum :) sırtını nasıl yaraadın onu kestiremedim ellerine sağlık sinir öfe birşeyde kalmamıştırSchonerDuft nerelerdesin mapusamı düştün diycem de sen yapmazsın öle şeyler :)
kolay gelsin cnm apartmanın duvarına çarptım adam benden kurtulmaya çalışırken böle tırtıklı yapısı doğrulurken sırtım sürtündü ama baya bıçaklanmışım gibi bi yara izi var zaten o an anlamadım hiç duşa girince cosladı ana dedim bu ne kaşımı da anlamadım ki ben göz kalemi gelmiş diye ıslak mendille silmeye çalıştım bidehastayım ve iş yoğunluğum var canım pek gelemiyorum :) sırtını nasıl yaraadın onu kestiremedim ellerine sağlık sinir öfe birşeyde kalmamıştır
Ağrı sızı olmuyor mu canımBu arada kizlar regl donemi,tibet yaptigim ve yapmadigim donemlerde o kadar fark yaratiyor ki anlatamam
Tibet yaptigimda regl donemim yok gibi geciyor...
geçmiş olsun kuzu ya kanamadı mı ?kolay gelsin cnm apartmanın duvarına çarptım adam benden kurtulmaya çalışırken böle tırtıklı yapısı doğrulurken sırtım sürtündü ama baya bıçaklanmışım gibi bi yara izi var zaten o an anlamadım hiç duşa girince cosladı ana dedim bu ne kaşımı da anlamadım ki ben göz kalemi gelmiş diye ıslak mendille silmeye çalıştım bide
Ok baslayalim beraber..Kova hatunu platese başlıcam bu 2 hafta içinde onla beraber tibete de başlarım mevsimden sol tarafım felçli gibi yapamıyorum plates yumuşatır diye umut ediyorum .. enerjik günlerimi özlüyorum
Evet ve ruh gibi değilim capcanliyimAğrı sızı olmuyor mu canım
Gecmiş olsun ya...sikayetci olsaydin artik her yer kamera bulurlardikişlik dediler de attırmadım ben geçer böle bi kaç güne