- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.461
Alırsan çook sevinirim :))Tibeti ilk defa mi yapiyorsun peki :) dur seni listeye alayim :))
Daha önce de yaptım dizimi çatlatınca bırakmıştım artık hiç bırakmıycam inşallah :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alırsan çook sevinirim :))Tibeti ilk defa mi yapiyorsun peki :) dur seni listeye alayim :))
Callana ara vermiştim bugün başladım tekrar sayende inşallah bırakmam bir dahaCallana mı tibete mi başlıycan canım
Hedefe tam gaz devam19 tekrara başladım bugün Kova hatunu
Aynen21 tekrar a devam Kova hatunu
Gecmis olsun neyin varDevam edemiyorum hastalandım
Geçmiş olsun acil şifa diliyorum canımDevam edemiyorum hastalandım
Canım iyi gidiyor regl olduğum için alternatif hareketlerle ilerliyorum..
Ben biraktımCanım iyi gidiyor regl olduğum için alternatif hareketlerle ilerliyorum..
Bikaç gündür ağlak hallerdeyim gerçi depresif bi insan olduğumdan da olabilir ama tibete bağlı da olabilir bilemiyorum... senin nasıl gidiyor?
Regl döneminde orjinalin yapılması regl kesilmesine kadar sorunlara yol açıyormuş o yüzden eskiden beri regl dönemimde alternatifleri yaparım. Sen hep orjinal ile mi ilerledin sıkıntı olmadı mı?Ben biraktım
Başlarim bi ara yine....
Alternatif yerine orijinali yapsan keşke regl doneminde ki etkilerini fark edebilirdin...
Depresifliğin artmasi normal sonra birden gecmesi de normal dengelenene kadar...
Evet bende hic problem olmadiRegl döneminde orjinalin yapılması regl kesilmesine kadar sorunlara yol açıyormuş o yüzden eskiden beri regl dönemimde alternatifleri yaparım. Sen hep orjinal ile mi ilerledin sıkıntı olmadı mı?
Harikaymış cesaaret edebilirsem ben de öyle yapıyım :)Evet bende hic problem olmadi
Geldim ben de gelmez olaydım dün akşam o öfkemi nihayet patlattım birine akşam 9 gibi eve dönüyordum arkamda bi el hissedince ani şekilde dönüp kafayı geçirdim sonuç kaşım patladı sırtımda boydan boya bir kesik burnum şişti ama kırılmamış kafa atınca olmuş muhtemelen ama siz bide karşıdakinin halini görün :))))))))
Regl döneminde orjinalin yapılması regl kesilmesine kadar sorunlara yol açıyormuş o yüzden eskiden beri regl dönemimde alternatifleri yaparım. Sen hep orjinal ile mi ilerledin sıkıntı olmadı mı?