- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.421
Ben burundan alıp veriyorum ilk sayfada da yazmıştım...Bu arada ben kitabı okumadan klasik diyafram nefesi şeklinde burundan nefes alıp ağızdan veriyordum. Onu yanlış yapıyormuşum. Burundan alıp burundan verecekmişiz. Sizler nasıl yapıyorsunuz?
Ben burundan alıp veriyorum ilk sayfada da yazmıştım...
Vhalla kim ne derse desin bence tibet asla ise yaramayan birsey degil...bunu yıllarca yapan var yaniliyor olamazlar....gerek yan etkileri gerek pozitif etkileri cofu kiside hep aynı ilerliyor bu bir tesaduf olamaz
Ben tibet yapmadan once o kadar çok kez karsıma cikti ki...ve ben o kadar ön yargiliydim ki hadi be ordan diyip geciyordum ta ki doğru an gelip onu fark edebildiğime kadar...halbuki en ihtiyacım olan donemlerde cikiyordu karsima ama iste ...değisime kapali olunca gecikiyor bazi seylerBen de kesinlikle yararlı olduğuna inanıyorum. Bunda hiç sorun yok. Elimden geldiği kadar da sürekli devam etmeyi planlıyorum. Sadece kitabın yazılışında bir samimiyetsizlik buldum.
Ben tibet yapmadan once o kadar çok kez karsıma cikti ki...ve ben o kadar ön yargiliydim ki hadi be ordan diyip geciyordum ta ki doğru an gelip onu fark edebildiğime kadar...halbuki en ihtiyacım olan donemlerde cikiyordu karsima ama iste ...değisime kapali olunca gecikiyor bazi seyler
Ben kitapta sadece egzersizlerin yapılışı püf noktaları ile ilgiliydim...cunku bazi yorumlar bana da tuhaf geliyor abartılmış...simdi felc adam tibetle nasıl toparlaniyor gözuyle mi yapiyor tibetimisal yani...ama bu demek degil ki tibet fos...
Fazlaca ilgi cekmek istendi sanırım...
Hayir...ama değdirmek zorunlu değil diye biliyorumAynen aynen, tamamen aynı fikirdeyim.
9. tekrardayım. Çok harika sonuçlar görmedim belki ama içten içe çok faydasını gördüğümü hissediyorum. Ayrıca beslenmeme hiç dikkat etmememe rağmen kilomu sabitledi, daha ne isterim.
İlerleyen zamanlarda da daha etkili olacağına çok inanıyorum.
Bir sorum daha olacak. 5. hareketin 2. kısmında ayak tabanlarını tamamen yere değdirebiliyor musun?
Hatırlayamadım canımnapim kovahatunu bişe yapma dedi öle yapmadım bişe işte ama kafamda deli planlar dönüp duruyor adamın tiyatro oyununa bilet alcam aldım erken son anda iptal ediyorum her seferin de kulistiyatrom ya tanırmısın hiç bahsettiğimiz kişiyi konuyu hatırlıyorsan tabi :) Allam ya illa bi aksiyon arayışındayım adamla tanışınca hevesim geçecek çok iyi biliyorum daha önce de yaşadım o elde etme aşamasındaki heyecanı seviorum ben :)
Iç bir kereden bisey olmaz :)Ben 14.tekrarda gidicem şu kas ağrılarım geçene kadar çok fenayım ağrı kesici içsem mi diye düşünüp duruyorum sabahtan beri
17 tekrarla devam değişmedi bu hafta. sınav haftasındayım bol bol yazılı kağıdı okuyorum vakit bulamıyorum girmeye. tibet de çok zor gidiyor. o yüzden 17 de devam ettim pazartesi 19 olacak
Günaydın haftasonu yataktan çıkmadım valla elimde bi elimde kumanda diğer elimde aburcubur çok güzel oldu ya :)Iç bir kereden bisey olmaz :)
Hakkaten güzelmiş...bende o günler yok artık ayyy tadını cıkara çıkara yap boyle günlerdenGünaydın haftasonu yataktan çıkmadım valla elimde bi elimde kumanda diğer elimde aburcubur çok güzel oldu ya :)
Valla benim ömür boyu böle olucak cnm evlilik düşünmediğim için :)Hakkaten güzelmiş...bende o günler yok artık ayyy tadını cıkara çıkara yap boyle günlerden
Zaten kovalar ya cok erken ya cok gec evlenir de artik evlilik yasi 30 dan basliyor yani hala erken senin icin :)))Valla benim ömür boyu böle olucak cnm evlilik düşünmediğim için :)
Evlilik bana göre değil ama tabi büyük konuşmayayım başıma gelir bide zaten ne desem tersi olur benimZaten kovalar ya cok erken ya cok gec evlenir de artik evlilik yasi 30 dan basliyor yani hala erken senin icin :)))
Evlenince için geçiyor uslaniyorsun kesin bilgiEvlilik bana göre değil ama tabi büyük konuşmayayım başıma gelir bide zaten ne desem tersi olur benim