- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.301
Valla daha önce kovamhatunumla bu muhabbeti yapmıştık ben 21 tekrarı geçen sene yapmıştım bir süre hiç bişe de olmadı ne iyi ne kötü burda dedim belki yanlış yaptığım bişeler vadır tekrar arkadaşlarla yapayım işte bi rüyalar bi asabiyet yani bilemiyorum plesebo etkisi de olabilir yani beni zorlamayan hareketler bi zararı yok yapıyorum o yüzdenBen de dün kısa bir göz attım. Kimse yazmamıştı.
Bu arada ben hiç Tibet etkisi hissedemedim gitti ya.
Bir de sırtımda belli noktalar ağrıyor. Normalde dönem dönem sırt ağrısı yaşarım ama bu noktalarla alakası yok. Acaba hareketler mi ağrıttı? Yoksa zaten ağrıyarak tedavi mi edecek? Hiç alakası olmayadabilir tabi :)
Valla daha önce kovamhatunumla bu muhabbeti yapmıştık ben 21 tekrarı geçen sene yapmıştım bir süre hiç bişe de olmadı ne iyi ne kötü burda dedim belki yanlış yaptığım bişeler vadır tekrar arkadaşlarla yapayım işte bi rüyalar bi asabiyet yani bilemiyorum plesebo etkisi de olabilir yani beni zorlamayan hareketler bi zararı yok yapıyorum o yüzden
Çok kendimizi dinliyoruz belki ondan :)Bence de zararı yok, devam ederim zaten de acaba neden etki yok diye merak ediyorum.
arada eğitimler seminerler iyi oluyorgeçmiş olsun cnm iş toplantısı vardı dün sabah gittim akşam döndüm öle işte
Günaydın, iki gündür temizlik yapıyorum, bu hafta evdeydim, değerlendireyim dedim. Bugün keyif yapıcam, ne yapsam diye düşünüyorum, önerilerinizi alabilirim kızlargünaydın kızlar nasılsınız
aramayı bırak bulursunGünaydın, iki gündür temizlik yapıyorum, bu hafta evdeydim, değerlendireyim dedim. Bugün keyif yapıcam, ne yapsam diye düşünüyorum, önerilerinizi alabilirim kızlar
Bu arada aradıklarımı hala bulamadım
Sağol canım, güzelmiş pazar yaparsın inşallah. Pasta fikrinden göbeğime bakınca mecburen vazgeçtimaramayı bırak bulursun
valla evim temiz olsa evdeysem bir kupa bitki çay alıp balkona çıkardım temiz hava alırdım ( benim ev hem denize yakın hem dağlara ) sonra netflixten dizimi açar izlerdim sonra bir pasta yapardım çayın yanına pasta varken yemeğe gerek yok pastam pişerken de yogamı yapardım bunu pazar günü yapmak istiyorum
o zaman çek sporlrı sahil yakınsa bir yürüyüş yap sonra koltuğunda sere serpe çayını içSağol canım, güzelmiş pazar yaparsın inşallah. Pasta fikrinden göbeğime bakınca mecburen vazgeçtimmanzaram da senin ki kadar güzel değil ama balkonda kahve ve bitki çayı içmeyi bende çok severim (çamaşır yokken tabi şu an var ve makinada dolu üstelik )
oo kimler gelmişHuhuuu
oo kimler gelmiş
güvercinli anahtarlıklar isteriz artıkmapuslarda sıkılmışsındır
günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın, iki gündür temizlik yapıyorum, bu hafta evdeydim, değerlendireyim dedim. Bugün keyif yapıcam, ne yapsam diye düşünüyorum, önerilerinizi alabilirim kızlar
Bu arada aradıklarımı hala bulamadım
Huhuuu
HoşbuldukSelamlar.
Bence sert bir kahve ve kitap ikilisi.
Eğer sahile yakınsan sahilde de aynı keyif tatlı olur.
Hoşgeldin
HoşbuldukSelamlar.
Bence sert bir kahve ve kitap ikilisi.
Eğer sahile yakınsan sahilde de aynı keyif tatlı olur.
Hoşgeldin
Hoşbulduk
Tekrarları artıran yok mu ya....sanki bir duraksama var
Tabi ki tibet...Kızlar tibet sonrası sıkılaştığınızı hissettiniz mi?
Nedeni Tibet mi emin değilim hiç
Dün itibari ile 7. tekrara geçtim.
Tabi ki tibet...ilk etkilerindendir sıkılaştırmak...