● Tibet Kızları ●

Valla daha önce kovamhatunumla bu muhabbeti yapmıştık ben 21 tekrarı geçen sene yapmıştım bir süre hiç bişe de olmadı ne iyi ne kötü burda dedim belki yanlış yaptığım bişeler vadır tekrar arkadaşlarla yapayım işte bi rüyalar bi asabiyet yani bilemiyorum plesebo etkisi de olabilir yani beni zorlamayan hareketler bi zararı yok yapıyorum o yüzden

Bence de zararı yok, devam ederim zaten de acaba neden etki yok diye merak ediyorum.

aramayı bırak bulursun
valla evim temiz olsa evdeysem bir kupa bitki çay alıp balkona çıkardım temiz hava alırdım ( benim ev hem denize yakın hem dağlara ) sonra netflixten dizimi açar izlerdim sonra bir pasta yapardım çayın yanına pasta varken yemeğe gerek yok pastam pişerken de yogamı yapardım bunu pazar günü yapmak istiyorum

Sağol canım, güzelmiş pazar yaparsın inşallah. Pasta fikrinden göbeğime bakınca mecburen vazgeçtim manzaram da senin ki kadar güzel değil ama balkonda kahve ve bitki çayı içmeyi bende çok severim (çamaşır yokken tabi şu an var ve makinada dolu üstelik )

o zaman çek sporlrı sahil yakınsa bir yürüyüş yap sonra koltuğunda sere serpe çayını iç
benim çamaşır makinem ve çamaşır iplerim yatak odası balkonunda balkonlar boş kalıyor ama manzara 2.çevre yolu ve apartmanlar dağların tepeleri az az görünüyor ama gürültü çok olduğu için 15 dklığına çıkıyorum balkona hemen geri giriyorum

günaydın kızlar nasılsınız

Selamlar.

Bence sert bir kahve ve kitap ikilisi.
Eğer sahile yakınsan sahilde de aynı keyif tatlı olur.

Hoşgeldin

KOVA HATUNU ben 5. tekrardayım
eskiden aktiftik şimdi kimse paylaşım yapmıyor .
ben eskisi gibi etki görmüyorum sanki ya da alıştım bu bedenim ruhum apsorbe oldu yenilikler yaşamıyorum sanırım. fakat baş ağrısı ve sürekli yeme isteği yine oluştu muhtemelen 7. tekrarda düzene girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…