- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.281
Ben bu hafta sonu 2 tekrar artırırsam 13 olacağım için 14 yapıcam 13 bana iyi gelmiyor çünkü 2 gündür karın kası çalışıyorum şuan robocap gibi otururyorum masam da çok ağrıyor çok zorladım galiba annemin dediği gibi yanlarım ağrıyor yawBen bi hava alıp gelcem bi kac gun
Her sabah tibet yapip sizi de izliyor olucam
Masan nasıl ağrıyor kiźBen bu hafta sonu 2 tekrar artırırsam 13 olacağım için 14 yapıcam 13 bana iyi gelmiyor çünkü 2 gündür karın kası çalışıyorum şuan robocap gibi otururyorum masam da çok ağrıyor çok zorladım galiba annemin dediği gibi yanlarım ağrıyor yaw
Masam da otururrken karın kaslarım yanlarım ağrıyor eğilip bükülemiyorum kazık yutmuş gibi oturuyorum burda beMasan nasıl ağrıyor kiź
Haa...tamam :) sabah kafasi bazen durabiliyor :))) ee muhteşem bir ficut icin herseye deger...giydin mi o pantolonu bana da resim at...bende deri tayt alamadım gecen yıl netten malum en ufak potluğa gelmiyor....Masam da otururrken karın kaslarım yanlarım ağrıyor eğilip bükülemiyorum kazık yutmuş gibi oturuyorum burda be
Haa...tamam :) sabah kafasi bazen durabiliyor :))) ee muhteşem bir ficut icin herseye deger...giydin mi o pantolonu bana da resim at...bende deri tayt alamadım gecen yıl netten malum en ufak potluğa gelmiyor....
O neydur ben sana şuan bir resim atayım ulan bu şubeler beni öldürecek yeter be yedirmeye içirrmeye doyamadılar
tatlı mı odur ben sana şuan bir resim atayım ulan bu şubeler beni öldürecek yeter be yedirmeye içirrmeye doyamadılar
O neytatli mi tuzlu mu
tatlı pestil cnmtatlı mı one güzel işte
:) ohh yarasınTatlı cnm pestil deniyor için de fındık ezmesi gibi bişe var öldüm öldüm 5 tane ard arda yedim yanıyom şuan
Ben bi hava alıp gelcem bi kac gun
Her sabah tibet yapip sizi de izliyor olucam
Anam o konudan ben çenem açılınca kaçtıydım kovahatunum kaçamamış belli kiHisleri baya kuvvetlendirmiş Tibet. Mapus'a düşeceğini anlamışsın.
Sayılı gün çabuk biter, bekliyoruz bak.
dün çok yoğundum pek uğramadım bugün de baş ağrısı ile uğraşıyorum . sen naptınGünaydın kızlar dün şehir dışındaydım benden sonra yazan da olmamış napıyosunuz ?
geçmiş olsun cnm iş toplantısı vardı dün sabah gittim akşam döndüm öle iştedün çok yoğundum pek uğramadım bugün de baş ağrısı ile uğraşıyorum . sen naptın
Günaydın kızlar dün şehir dışındaydım benden sonra yazan da olmamış napıyosunuz ?