● Tibet Kızları ●

Ben bi hava alıp gelcem bi kac gun:KK45:
Her sabah tibet yapip sizi de izliyor olucam :KK48:
Ben bu hafta sonu 2 tekrar artırırsam 13 olacağım için 14 yapıcam 13 bana iyi gelmiyor çünkü 2 gündür karın kası çalışıyorum şuan robocap gibi otururyorum masam da çok ağrıyor çok zorladım galiba annemin dediği gibi yanlarım ağrıyor yaw

Ben bu hafta sonu 2 tekrar artırırsam 13 olacağım için 14 yapıcam 13 bana iyi gelmiyor çünkü 2 gündür karın kası çalışıyorum şuan robocap gibi otururyorum masam da çok ağrıyor çok zorladım galiba annemin dediği gibi yanlarım ağrıyor yaw
Masan nasıl ağrıyor kiź:KK53:

Masam da otururrken karın kaslarım yanlarım ağrıyor eğilip bükülemiyorum kazık yutmuş gibi oturuyorum burda be
Haa...tamam :) sabah kafasi bazen durabiliyor :))) ee muhteşem bir ficut icin herseye deger...giydin mi o pantolonu bana da resim at...bende deri tayt alamadım gecen yıl netten malum en ufak potluğa gelmiyor....

Haa...tamam :) sabah kafasi bazen durabiliyor :))) ee muhteşem bir ficut icin herseye deger...giydin mi o pantolonu bana da resim at...bende deri tayt alamadım gecen yıl netten malum en ufak potluğa gelmiyor....

dur ben sana şuan bir resim atayım ulan bu şubeler beni öldürecek yeter be yedirmeye içirrmeye doyamadılar :KK43:

Eklentiler

• mmmm.jpg
    mmmm.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 43
Nerden bildin limonlu su içtiğimi bu kova burcunun kahinlik olayı gerçekten doğru galiba :))))))))))

Eklentiler

• LİMON.jpg
    LİMON.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın kızlar dün şehir dışındaydım benden sonra yazan da olmamış napıyosunuz ?

Ben de dün kısa bir göz attım. Kimse yazmamıştı.

Bu arada ben hiç Tibet etkisi hissedemedim gitti ya.
Bir de sırtımda belli noktalar ağrıyor. Normalde dönem dönem sırt ağrısı yaşarım ama bu noktalarla alakası yok. Acaba hareketler mi ağrıttı? Yoksa zaten ağrıyarak tedavi mi edecek? Hiç alakası olmayadabilir tabi :)

X