● Tibet Kızları ●

Günaydın, iki gündür temizlik yapıyorum, bu hafta evdeydim, değerlendireyim dedim. Bugün keyif yapıcam, ne yapsam diye düşünüyorum, önerilerinizi alabilirim kızlar :KK50:

Bu arada aradıklarımı hala bulamadım :kızgın:
ya annemin de kışlıkları kayboldu 3 gündür evin altını üstüne getirdik şu boya badana yapılırken çöp diye attık heralde ya

KOVA HATUNU ben 5. tekrardayım
eskiden aktiftik şimdi kimse paylaşım yapmıyor .
ben eskisi gibi etki görmüyorum sanki ya da alıştım bu bedenim ruhum apsorbe oldu yenilikler yaşamıyorum sanırım. fakat baş ağrısı ve sürekli yeme isteği yine oluştu muhtemelen 7. tekrarda düzene girecek
Paylasim olmasa da tekrarlarinizi yazin ya :)
Ben de etki gormuyorum sanki ki...benim her seferinde basim ağrıyordu o bile yok...yoksa bazi seyleri mi aştım nedir :)) yada sabah uyanir uyanmaz yaptığim icin mi ? Ay bilmiyorum...sadece biraz enerjim artti yani tibete baslayali...
Venus gerilemesinde basladik bide biz...amann neyse ....

Hoşbulduk...sen ohhh yırttın tabi kenardan kenardan :lülülü:

Demek kamp ateşı hmmm:KK22:
Aay ne sacmaliyorsun hicte bile kıskanmadim :ıslık:

Evet senle bi coşuyorduk hemen otokonturolümü ehem :KK70: devreye sokup konudan uzaklaştım :) valla inşallah gece ayaz olmaz o zaman hiç bir ateş kıçımızı ısıtamaz yane

belim inceldi kalçamda öyle ama göğüsler tam tersi dolgunlaştı büyüdü gibi geliyor :KK70:

Hmm. Değişik etkiler diyoruz.
Sıkılaştırma etkisi varsa bayıldım resmen. Kilom aynı ama en sıkıntılı bölge olan alt tarafım baya baya sıkılaştı.

ben yarın 14 tekrara başlıcam kamp yapcaz yine ortamın enerjisiyle yaparım bence 14. ü

Nerede yapıyorsunuz kampı? Havalar serinledi sorun olmuyor mu?
Biz çadırımızı, eşyalarımızı aldık. Bir tek uyku tulumu almadık, bir görelim ne tarz almak gerekli diye ama ilk kampımızı yapamadık daha. Bahara kalır herhalde.

Günadın kızlar haftaya sinirim tepem de bir şekilde başladım eni oturduım masama iş yerindekiler sinirimi tepeme çıkardılar kahvaltı bile yapmadım daha burnumdan soluyorum yeminle

Hayırdır neye sinirlendin ki bu kadar canım?

işgüzarlık tamamen üst olan insanın ego tatmini yaşamak için saçma sapan bir olay için diretmesi hali ve bu direttiği konu benim uzmanlık alanım ne zaman yapılacağını neden yapılacağını en iyi ben biliyorum ben kimsenin işine bana sorulmadıkça karışmıyorum resmen beynimi oydu ısrar ede ede koridorda bağıra çağıra yerime oturdum karışmayın benim işime diye hatalı olduğunu da biliyor arayıp ama sen yanlış anladın kibar kibar konuşup sinsi şekilde beni delirtmeye çalışılmasını ben gayet iyi anlıyorum bana kendi dediğini yaptırırsa kıçı tavana değecek çünkü yapmadım yapmıycam da benim de 10 yıllık tecrübem var burda boş beleş biri deilim

işgüzarlık tamamen üst olan insanın ego tatmini yaşamak için saçma sapan bir olay için diretmesi hali ve bu direttiği konu benim uzmanlık alanım ne zaman yapılacağını neden yapılacağını en iyi ben biliyorum ben kimsenin işine bana sorulmadıkça karışmıyorum resmen beynimi oydu ısrar ede ede koridorda bağıra çağıra yerime oturdum karışmayın benim işime diye hatalı olduğunu da biliyor arayıp ama sen yanlış anladın kibar kibar konuşup sinsi şekilde beni delirtmeye çalışılmasını ben gayet iyi anlıyorum bana kendi dediğini yaptırırsa kıçı tavana değecek çünkü yapmadım yapmıycam da benim de 10 yıllık tecrübem var burda boş beleş biri deilim
İş yerlerinde böyle insanlarla karşılaşıyoruz maalesef ki, işi bilmeden bir yerlere gelmiş insanlarla ugrasmak zor gerçekten, sonra da alınan cevap aaaa öyle degilmiymiş... gelde çıldırma :işsiz:

X