- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.321
belim inceldi kalçamda öyle ama göğüsler tam tersi dolgunlaştı büyüdü gibi geliyorKızlar tibet sonrası sıkılaştığınızı hissettiniz mi?
Nedeni Tibet mi emin değilim hiç
Dün itibari ile 7. tekrara geçtim.
ya annemin de kışlıkları kayboldu 3 gündür evin altını üstüne getirdik şu boya badana yapılırken çöp diye attık heralde yaGünaydın, iki gündür temizlik yapıyorum, bu hafta evdeydim, değerlendireyim dedim. Bugün keyif yapıcam, ne yapsam diye düşünüyorum, önerilerinizi alabilirim kızlar
Bu arada aradıklarımı hala bulamadım
çıktın mapustan he hoşheldin :)Huhuuu
ben yarın 14 tekrara başlıcam kamp yapcaz yine ortamın enerjisiyle yaparım bence 14. üHoşbulduk
Tekrarları artıran yok mu ya....sanki bir duraksama var
Paylasim olmasa da tekrarlarinizi yazin ya :)KOVA HATUNU ben 5. tekrardayım
eskiden aktiftik şimdi kimse paylaşım yapmıyor .
ben eskisi gibi etki görmüyorum sanki ya da alıştım bu bedenim ruhum apsorbe oldu yenilikler yaşamıyorum sanırım. fakat baş ağrısı ve sürekli yeme isteği yine oluştu muhtemelen 7. tekrarda düzene girecek
Hoşbulduk...sen ohhh yırttın tabi kenardan kenardançıktın mapustan he hoşheldin :)
Hoşbulduk...sen ohhh yırttın tabi kenardan kenardan
Demek kamp ateşı hmmm
Aay ne sacmaliyorsun hicte bile kıskanmadim
Ay ay sus sus benim de aklıma o geliyor ama dillendirmeye korkuyorumya annemin de kışlıkları kayboldu 3 gündür evin altını üstüne getirdik şu boya badana yapılırken çöp diye attık heralde ya
belim inceldi kalçamda öyle ama göğüsler tam tersi dolgunlaştı büyüdü gibi geliyor
ben yarın 14 tekrara başlıcam kamp yapcaz yine ortamın enerjisiyle yaparım bence 14. ü
Evet evet 21 tekrar oldum hayırlısı bakalim umarım devam edebilirim. Ama bu defa başa donmiycem çünkü olumlu etkilerini görmek için başlamak ve devam etmek şart. Yoksa vücut da şaşiriyo..
Hayırlı olsun hosgeldin zirveyeEvet evet 21 tekrar oldum hayırlısı bakalim umarım devam edebilirim. Ama bu defa başa donmiycem çünkü olumlu etkilerini görmek için başlamak ve devam etmek şart. Yoksa vücut da şaşiriyo..
Teşekkür ederim darısı 21 tekrara ulaşmak isteyen bütün arkadaşlara )Hayırlı olsun hosgeldin zirveye
Amin canim.Kaç hafta oldu? Zorlanıyor musun? Beni 3-4-5 sonlara doğru zorluyor, dinlenerek tamamlıyorum.Teşekkür ederim darısı 21 tekrara ulaşmak isteyen bütün arkadaşlara )
Hayırdır neye sinirlendin ki bu kadar canım?Günadın kızlar haftaya sinirim tepem de bir şekilde başladım eni oturduım masama iş yerindekiler sinirimi tepeme çıkardılar kahvaltı bile yapmadım daha burnumdan soluyorum yeminle
Hayırdır neye sinirlendin ki bu kadar canım?
İş yerlerinde böyle insanlarla karşılaşıyoruz maalesef ki, işi bilmeden bir yerlere gelmiş insanlarla ugrasmak zor gerçekten, sonra da alınan cevap aaaa öyle degilmiymiş... gelde çıldırmaişgüzarlık tamamen üst olan insanın ego tatmini yaşamak için saçma sapan bir olay için diretmesi hali ve bu direttiği konu benim uzmanlık alanım ne zaman yapılacağını neden yapılacağını en iyi ben biliyorum ben kimsenin işine bana sorulmadıkça karışmıyorum resmen beynimi oydu ısrar ede ede koridorda bağıra çağıra yerime oturdum karışmayın benim işime diye hatalı olduğunu da biliyor arayıp ama sen yanlış anladın kibar kibar konuşup sinsi şekilde beni delirtmeye çalışılmasını ben gayet iyi anlıyorum bana kendi dediğini yaptırırsa kıçı tavana değecek çünkü yapmadım yapmıycam da benim de 10 yıllık tecrübem var burda boş beleş biri deilim