● Tibet Kızları ●

illaki ki evde bi yerlerdedir hunç filan kullanıyormusun ?

Günaydın cnm ben İstanbuldayım sıcak valla burası gece don atlet yatıyorum hala
burası soğudu sözde cam kapı kapalı yatıyorduk kalın pike ile örtünüyordum ince yorgan gibi bir şey var battaniye yerine kullanıyorum cam kapı heryer açık yattım sırılsıklam oldum yine birde kısa şort atlet ile uyumuştum . sanrım reglimden dolayı ateş basıyor bana

valla beni yaz kış ateş bastığı için arada ki farkı anlamıyorum kanım çokmuş benim ben kışın bile terleyen daralan biriyim her daim yanıyorum ddddddd

Günaydın canim, geçmiş olsun, akşamları hava soğuk oluyor artık camı nasıl açıp yattın çılgın kız.
kalın gelirdi örtü hryer açıkken de sıcaktı gerçi
bazaların altına bak dolap diplerine bak bende her sene böyle kaybederim sonra en gereksiz zamanda bulurum

valla beni yaz kış ateş bastığı için arada ki farkı anlamıyorum kanım çokmuş benim ben kışın bile terleyen daralan biriyim her daim yanıyorum ddddddd
metabolizman hızlı çalışıyor demek
bende genelde üşürüm kanım düşük benim de . kan bağışı denedin mi

metabolizman hızlı çalışıyor demek
bende genelde üşürüm kanım düşük benim de . kan bağışı denedin mi
Evet onu yapmak istiyorum ama kanım da o kadar ilaç var ki hastalığımdan dolayı hata radyasyon filan oluyor arada sitnografi çekildiği için kan vermesem daha iyi gibi

Hem de çok fena. Hiç hafızam yok.

Slm kızlar, iyi pazarlar, bu koşturmaca içinde yediklerime dikkat edememe rağmen belimde 5 cm, karnimda 1 cm incelme olmuş...oleyyyy hoppidi hoppidi yandan yandan ah şu Callan Teyzeyi de birakmayaydim keşke

Hareket çok etkiliyor. Zaten sürekli hareket etsek hiç yemeğe dikkat etmeye gerek kalmıyor.

Yarın baslamayi düşünüyorum...iyi olur mu ki ?

Bence özel gün denk getirmek çok etkili. Belki uzun olmadı benim daha ama ben 1 hafta düzenli bir şeylere bile zor devam ederim. İstikrar sıfır! Ayın 11'inden beri hiç ara vermedim. Bence etkiledi doğru günde başlamak.

günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım bütün gece terledim üstümü değiştirdim tekrar sırılsıklam oldum camlarda açıktı üstelik

Geçen hafta benim de vücut ısım baya artmıştı ama seninkisi kadar değil.

En son bakacağım yeri düşünüp oraya bakarsan benim genelde son baktığım yerden çıkar.

Kan çok olunca terleme fazla mı olurmuş?
Düzenli kan vermek önüne geçer mi ki?

Ben ertelemiyorum cnm troidin düzenlenmesi gerekiyormuş ameliyat için

Fazla mı çalışıyor? Benimkisi de az çalışıyor.

Ben ertelemiyorum cnm troidin düzenlenmesi gerekiyormuş ameliyat için
bahsetmiştin doğru
regli oldum ondan mı yoksa tibetten mi örtü mü kalın geldi desem ama tüm cam açıktı balkon camı birde mutfakta açıktı ceyran yapıyordu şun bile terliyorum . birde kokmaya başladım yineee

Evet fazla çalışıyor çok sıcaklayınca kara kışta bile darlanınca kanın çok olduğu içinmiş ama benim rahmetli babam da öleydi ona çekmişim

illaki ki evde bi yerlerdedir hunç filan kullanıyormusun

bazaların altına bak dolap diplerine bak bende her sene böyle kaybederim sonra en gereksiz zamanda bulurum
Bazalarin altına, kanepe altlarına, hurçlara her bi şeylere baktım yok yok yok bulmam da lazım

Vhalla basladim bile sabah :) uyanir uyanmaz yapıcam artık....bu saat dilimini hic denemedim,hep akşamcıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…