● Tibet Kızları ●

Olabailir hiç o açıdan bakmamıştım aslında :)
Ama yinede kötü..
Ms için yogaya baktın mı.
Yoga akademisi var youtubede onların paylaşımı ms olan biri uygulamış bulman kolay olsun dedim
teşekkür ederim canım kardeşime ilettim. o da çok şükür iyileşmiş durumda. lezyon sayılarnın artıp artmadığına bakacaklar 3 ay sonra. şuan için gayet iyi durumda

Ms'nin benimle alakası yoktu, hatlar karıştı sanırsam :)
Off fena karıştı hem de .
Tibet birde hafızama iyi gelse muhteşem olurdu.
teşekkür ederim canım kardeşime ilettim. o da çok şükür iyileşmiş durumda. lezyon sayılarnın artıp artmadığına bakacaklar 3 ay sonra. şuan için gayet iyi durumda
Sevindim canım çok geçmiş olsun

Iyi pazarlar kızlar regli oldum döngü 26 gundeydi 28 oldu bu ay umarım böyle devam eder tibet sayesinde gün sayım arttı döngüde böyle kalsa daha ne isterim dicem de çok şey isterim :KK70:

Slm kızlar, iyi pazarlar, bu koşturmaca içinde yediklerime dikkat edememe rağmen belimde 5 cm, karnimda 1 cm incelme olmuş...oleyyyy hoppidi hoppidi yandan yandan :KK73::KK6::KK36: ah şu Callan Teyzeyi de birakmayaydim keşke :işsiz:

Iyi pazarlar kızlar regli oldum döngü 26 gundeydi 28 oldu bu ay umarım böyle devam eder tibet sayesinde gün sayım arttı döngüde böyle kalsa daha ne isterim dicem de çok şey isterim :KK70:
yaa sorma benim de iyice kısaldı. zaten 24 25 gün idi döngü. şimdi 23 falan galiba bir de regl süresi uzadı bu ay bitmek bilmedi. normalde 3 4 gün sürer bu ay 6 7 gün devam etti. kısalacağını beklerken

Burdayım örtmeniiiiiim...

Sen yine iyisin tibeti yapıyosun hiç değilse ben onuda bıraktım:KK43:((ağlamak istiyoruuuuum
Tibet te beni oldukça zorluyor, sabah 6 da kalkmam gerekiyor. Sırf beyaz saçlar için sabrediyorum. 21 i tek seferde yapamıyorum üstelik, dinlene dinlene yapınca da süre uzuyor da uzuyor. Allah sonumu hayiretsin, hiç bırakmak istemiyorum. Verdiği enerjiye çok ihtiyacım var şu ara çünkü... :KK200::nazar:

Burdayım örtmeniiiiiim...

Sen yine iyisin tibeti yapıyosun hiç değilse ben onuda bıraktım:KK43:((ağlamak istiyoruuuuum
nerelerdesin kuzum
Tibet te beni oldukça zorluyor, sabah 6 da kalkmam gerekiyor. Sırf beyaz saçlar için sabrediyorum. 21 i tek seferde yapamıyorum üstelik, dinlene dinlene yapınca da süre uzuyor da uzuyor. Allah sonumu hayiretsin, hiç bırakmak istemiyorum. Verdiği enerjiye çok ihtiyacım var şu ara çünkü... :KK200::nazar:
benimde en çok verdiği enerjiye ihtiyacım var tibeti bırakınca aradaki farkı gördüm hayat çok yavan gelmişti.
Yarın baslamayi düşünüyorum...iyi olur mu ki ?:110:
başla gitsin bekleyince insan soğuyor zaten

günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım bütün gece terledim üstümü değiştirdim tekrar sırılsıklam oldum camlarda açıktı üstelik

Kızlar sizi biraz güldürücem, yardım lütfen. Kaybettiğim şeyleri nasıl bulabilirim?

Yaz başı kaldırdığım kışlık üst giyeceklerimi ve doğum günümde kendime hediye aldığım elbisemi bulamıyorum. Kaldım yıllarca turnelerde giydiğim erkek tarzı monta, o da her şeyle uymuyor, geçen gün okul bağlamaya gidecektim güzelim elbisenin üstüne mecbur elimdeki tek montu giymek zorunda kaldım. Çanta da uyduramiyorum böyle olunca, elbise bi telden mont ayrı bi telden...:işsiz::mad:

X