- 21 Ağustos 2017
- 447
- 1.229
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.241
teşekkür ederim canım kardeşime ilettim. o da çok şükür iyileşmiş durumda. lezyon sayılarnın artıp artmadığına bakacaklar 3 ay sonra. şuan için gayet iyi durumdaOlabailir hiç o açıdan bakmamıştım aslında :)
Ama yinede kötü..
Ms için yogaya baktın mı.
Yoga akademisi var youtubede onların paylaşımı ms olan biri uygulamış bulman kolay olsun dedim
Off fena karıştı hem de .Ms'nin benimle alakası yoktu, hatlar karıştı sanırsam :)
Sevindim canım çok geçmiş olsunteşekkür ederim canım kardeşime ilettim. o da çok şükür iyileşmiş durumda. lezyon sayılarnın artıp artmadığına bakacaklar 3 ay sonra. şuan için gayet iyi durumda
Off fena karıştı hem de .
Tibet birde hafızama iyi gelse muhteşem olurdu.
Sevindim canım çok geçmiş olsun
Sende miUmarım öyle bir etkisi olur da ben de rahatlarım :)
Slm kızlar, iyi pazarlar, bu koşturmaca içinde yediklerime dikkat edememe rağmen belimde 5 cm, karnimda 1 cm incelme olmuş...oleyyyy hoppidi hoppidi yandan yandanah şu Callan Teyzeyi de birakmayaydim keşke
yaa sorma benim de iyice kısaldı. zaten 24 25 gün idi döngü. şimdi 23 falan galiba bir de regl süresi uzadı bu ay bitmek bilmedi. normalde 3 4 gün sürer bu ay 6 7 gün devam etti. kısalacağını beklerkenIyi pazarlar kızlar regli oldum döngü 26 gundeydi 28 oldu bu ay umarım böyle devam eder tibet sayesinde gün sayım arttı döngüde böyle kalsa daha ne isterim dicem de çok şey isterim
Tibet te beni oldukça zorluyor, sabah 6 da kalkmam gerekiyor. Sırf beyaz saçlar için sabrediyorum. 21 i tek seferde yapamıyorum üstelik, dinlene dinlene yapınca da süre uzuyor da uzuyor. Allah sonumu hayiretsin, hiç bırakmak istemiyorum. Verdiği enerjiye çok ihtiyacım var şu ara çünkü...Burdayım örtmeniiiiiim...
Sen yine iyisin tibeti yapıyosun hiç değilse ben onuda bıraktım((ağlamak istiyoruuuuum
Sen ne zaman bıraktın tibeti ? Ee o zaman ben lider oldum, bak bunu da bilmiyordum işteBurdayım örtmeniiiiiim...
Sen yine iyisin tibeti yapıyosun hiç değilse ben onuda bıraktım((ağlamak istiyoruuuuum
Başla bence hiç yapmamaktan iyidir. Bende Callan a basliycam bu aksam Cosmic mosmic beklemiycemYarın baslamayi düşünüyorum...iyi olur mu ki ?
Basliyim dimiBaşla bence hiç yapmamaktan iyidir. Bende Callan a basliycam bu aksam Cosmic mosmic beklemiycem
nerelerdesin kuzumBurdayım örtmeniiiiiim...
benimde en çok verdiği enerjiye ihtiyacım var tibeti bırakınca aradaki farkı gördüm hayat çok yavan gelmişti.Tibet te beni oldukça zorluyor, sabah 6 da kalkmam gerekiyor. Sırf beyaz saçlar için sabrediyorum. 21 i tek seferde yapamıyorum üstelik, dinlene dinlene yapınca da süre uzuyor da uzuyor. Allah sonumu hayiretsin, hiç bırakmak istemiyorum. Verdiği enerjiye çok ihtiyacım var şu ara çünkü...
başla gitsin bekleyince insan soğuyor zatenYarın baslamayi düşünüyorum...iyi olur mu ki ?
Günaydın canim, geçmiş olsun, akşamları hava soğuk oluyor artık camı nasıl açıp yattın çılgın kız.günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım bütün gece terledim üstümü değiştirdim tekrar sırılsıklam oldum camlarda açıktı üstelik
günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım bütün gece terledim üstümü değiştirdim tekrar sırılsıklam oldum camlarda açıktı üstelik