- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #3.221
denize giriyolar orda yaaa keşke gelebilsem geçen yaz kaştaydım aklımdan çıkmıyor güzelliğiYok antalyadayim :) ya manzra dedigime bakma oyle sahim bisey değil :) ama önüm boş sayılır diger eve göre ...orda sadece mutfaktan az bir görüş alanım vardı geriye hep bina
vay be şansa bako yazdı bana cnm arkadaşımın resmin de beni görmüş
Kız ayı gibi valla dayanıklı hiç bişey olmuyor adama beni gömer o yeminledeli ya
Yeni kimliklerde yazıyormuş e nabız a not düştüm acil durum mesajı olarak . Ama dövmeyi duymadım nasıl bir dövme yapıyorlar.
Kimle konuştunuz bu konuyu etrafınızda biri mi var benim gibi olan
Tibete başladım etkiler de başladı gece rüyamda halamı ve çocuklarını gördüm arayim dedim sıkıntılı gördüm zaten zor bir yaşamları var maddi yönden her birinin f.... arayım dedim yoğunluktan arayamadım ve iş çıkış saatimde kendi aradı ve sıkıntısından konuştuk iş arıyormuş . Baş ağrım arttı yine gözlerim yerinden çıkacak gibi ve adet olmadım şaşmayan adetim şaştı sanırım karnım ağrıyor hayır olsun ...
manzaralı selamliyorum sizi kızlararada bakıyorum size ha unuttum sanmayin
Ben taşındım...bi yatak odasi kaldi dağınık gerisi tamam gibi...
Hmm kuzenimin kızının sevgilisi dövmeci ona sorayım varsa düşüneyim ama trdeki insanların bunu fark etmesi anlaması zor . Brn drye gidince alay eden bile oluyoBir yerde birinin organlarının farklı yerlerde olduğunu okumuştuk eşimle. Oradan konu açılınca konuşmuştuk. Sanırım sağ tarafta kalbinin üzerine bu tarafta gibi bir dövme vardı. Bir kaza ya da nefes durması gibi durumda direkt sol tarafa kalbine uygulamada bulunuluyor ya, o durumun önüne geçmek için yapıyorlarmış.
Ben çok aldım etkisini acaba beynim mi yönetiyor diye düşünüyor bazen deÇok ilginç gerçekten. Ben de hiç yok böyle şeyler.
Evet o keyf harika gercekten...zira çocuk olunca iyi pestilin cıkiyor tasınma sırasinda...yok sehir degil ev degistirdimOhh ne güzel, taşınma sonrası ilk keyfe bayılıyorum. Şehir mi değiştirdiniz?
Hmm kuzenimin kızının sevgilisi dövmeci ona sorayım varsa düşüneyim ama trdeki insanların bunu fark etmesi anlaması zor . Brn drye gidince alay eden bile oluyo
Ben çok aldım etkisini acaba beynim mi yönetiyor diye düşünüyor bazen de
Evet o keyf harika gercekten...zira çocuk olunca iyi pestilin cıkiyor tasınma sırasinda...yok sehir degil ev degistirdim
Çok karşılaştım beynin nerde diyen vardı. Miden nerde diye soran gülerek. Halbuki onlar için önemli birşey bilgi alabilirlerdi.Nasıl bir saçmalık anlamıyorum ki dalga geçmek.
Bizde illa her şeyin herkesin tekdüze olması isteniyor.
Hastalık olur farklılık olur fark etmez.
Bir sağlık sorununa neden olmuyorsa sevimli bir şey bile bence.
Ama elinde olan bir şey değil ki beyin kontrol etsin. Tesadüf de bir yere kadar olur herhalde.
Çocukla taşınma durumunu hayal edemiyorum gerçekten.
41 kere amin :)Günaydın kızlar.
Kova hatunu manavgatta görümcen yaşıyor. Evlerin çok katlı olmaması muhteşem birşey birde gördüğüm kadarı ile dip dibe evler çok az hayalim ilerde bir gün orya yerleşmek emeklilik dönemlerinde sessizliği de hoşuma gidiyor
Güle güle oturun bundan sonraki taşınmanız kendi evinize olsun
Hayırlı olsun çok hızlı taşınma ve yerleşme olmuş güle güle oturunEvet o keyf harika gercekten...zira çocuk olunca iyi pestilin cıkiyor tasınma sırasinda...yok sehir degil ev degistirdim
Çok karşılaştım beynin nerde diyen vardı. Miden nerde diye soran gülerek. Halbuki onlar için önemli birşey bilgi alabilirlerdi.
Hanı bazen hep düşünürsün enerjin orya yoğunlaşır ve o olur bunun örneklerini yaşıyorum çok zaman . Takibe almam lazım
Olabailir hiç o açıdan bakmamıştım aslında :)Karşıdaki kişinin alınmayacağını düşünerek espiri yapmış olabilirler belki ama tabi tanımadan ne kadar doğru. Ben de kendimle alakalı konularda çok dalga geçerim ama tabi başkasına dikkat etmek gerekli
Olabailir hiç o açıdan bakmamıştım aslında :)
Ama yinede kötü..
Ms için yogaya baktın mı.
Yoga akademisi var youtubede onların paylaşımı ms olan biri uygulamış bulman kolay olsun dedim