- 11 Aralık 2010
- 4.328
- 6.491
- Konu Sahibi Kova hatunu
Hımm devam edeyim bari mecburO kisiye göre degisir suresi
Benim de ilk vucut sekillenir
Ve gozler ışıl ışıl olur ilk etapta
Şu ikinci harekette çok sıkılıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hımm devam edeyim bari mecburO kisiye göre degisir suresi
Benim de ilk vucut sekillenir
Ve gozler ışıl ışıl olur ilk etapta
Evet :)Kem küm diyeceğim
Ya ben üç gündür yapamadım ki
Çok üzgünüm ne olacak şimdi
Eşim 15 ten tekrar başla diyor
Offfff üçtenmi başlayacam
Ama bu haksızlık yapmıyorum işte yapmayacamEvet :)
Bende yarın basliycam canimBen Tibet’e başlamıştım tekrar
Yazmadım 5 ile başladım
Pazar günüBende yarın basliycam canim
Ne zaman basladin tam olarak?
Faydaları saymakla bitmeyen Tibetin gençlik pınarı veya diger adıyla tibetin 5 haraketinin guncel topiğidir burası ..
Peki nedir bu?
Bu bir nevi yoga haraketleri çakraları dengelemede usta
Iyi etkilerden ziyade ilk başta negatif etkilerle de karşılaşabilirsiniz...zira içte ne varsa yüzeye getirir,gerek duygusal gerek bedensel...ama hepsi bir süreç ve geçici. Çünkü arınmak ve dengelenmek için bunlar olağan etkilerdir.
•öncelikle kesinlikle tok karna yapilmayacak ve ozellikle su icilmeyecek (BULANTI ve KuSma yapabilir)
•Her hareketi 3 tekrarla baslaniyor
•Her hafta 2 şer artırılıyor 21 e kadar
• burundan nefes alinip verilecek
•Haftada sadece 1 gun ara verebiliyoruz(zorunlu olmadikca tavsiye etmem) eğer ki 1 gunden fazla ara verildiyse kac tekrarda olursaniz olun yeni bastan 3 tekrarla basliyorsunuz...
•Ayni saatlerde yapmaya elinizden geldigince ozen gosterin
• Egzersizleri Çıplak ayakla yapın
•Egzersiz sonrası bir kac dakikka sağ ve sol olmak üzere cenin pozisiyonunda dinlenin..bu hem size hemde enerjinizin dengelenmesinde yardimcı olacaktır
•imkan varsa egzersiz sırasinda cam acik olsun ve egzersiz sonrasi duş alin (zorunlu degil)
♡işte tibet güzelleri♡
Kova hatunu -》.tekrar■[]
◇Tekrarları artırınca
◇Egzersizi bırakınca
Veya◇ etkileri yaşamaya başlayinca haberdar edin :)
◇2 haftanin sonunda sizden bir ses cikmazsa listeden siliyorum :)
Bu yorumu görmeyeydim iyiydi.Mesela ruh hali ...enerji seviyesi
Ruyalar daha derin olur ve genelikle bilimc altina ittigin seyler kendini gosterir ruyada...
Beden esnekliginde artma vs vs vs
Icinden gecirdiklerin olmasi
Telepati olaylarin artmasi falan
Cilt daha berrak ozellikle gözler ici bir aydinlik geliyor...
Yada su saydiklarimin tersi
Daha bi bunalim hali daha bir kotulesmesi herseyin...kisiden kisiye fark ediyor cunku
Niye gormeyeydin iyidi :)))Bu yorumu görmeyeydim iyiydi.
Bugün deneme amaçlı yaptım hergün sabah yapmak istiyorum ama aktif kimse yok sanırım takıldıgım durum şu sayıyı nasıl arttiricaz
Icimde yatan kötü duyguların açığa çıkmasını istemiyorum şu an çok depresif bir ruh halim varken bunun artması benim felakim olur sanırım rahatlamak amaçlı istiyorum yogayı zaten .Niye gormeyeydin iyidi :)))
3 le basliyorsun her hafta basladigin gün ikiser artiriyorsun 3 5 7 vs 21 e kadar sonra hep 21 kere yapiyorsun gunde...tabi 21 e gelmek mesele...nadir kisiler beceriyor onu ben o nadirlerden hic olamadim
Bu haraketler ısınma degil hatta bu haraketler yapilirken kondisiyon turu hareketler veya yoga haraketleri de pek onerilmiyor...
Keza muzik de onerilmiyor ama tercih edersen olur yani ...nasil iyi hissediceksen sen daha iyi bilirsin...
Ilk basta cok hafif gelebilir ama tekrarlar artıkca egzersiLer zorlasiyor cunku bedende ki negatif aciga cikinca kolunu bile haraket edecek halin kalmiyor ama bu bir surec
Belki de hazır ruh halin yoğunken iyi bile gelebilir bilemezsin denemedenIcimde yatan kötü duyguların açığa çıkmasını istemiyorum şu an çok depresif bir ruh halim varken bunun artması benim felakim olur sanırım rahatlamak amaçlı istiyorum yogayı zaten .
Isınmadan tek başına bu hareketler vücudu zorlar ama yanlış anladığım bir yer varsa düzelt canım. Yarın sabah birinci günüm olarak başlıyorum aksilik olmaz ise
sabah 7,45 gibi tekrar yaptım yataktan kalktım wc işlerini hallettim . sadece son harekette zorlanıyorum . bugünü 2.ci gün mü saymalıyım 1.ci gün mü sadece saat değişikliği var hangisi doğru olur ? nefeslere dikkat ettim hep burundan aldım verdim . halasana hareketi hangisi netten baktım ama anlayamadım kusura bakma seni boğup durucam sanırım sorularımla son olarak dün hareketler bittikten sonradan beri midem bulanıyor psikolojik mi yoksa etkisi mi bilemiyorumBelki de hazır ruh halin yoğunken iyi bile gelebilir bilemezsin denemeden
Her haraketi 3 kere yapiyorsun ilk hafta o kadar da zor değil aslinda cunku ilk yapıştan sonra vucut esnemeye odaklıyor kendini...
Ben hayatımda spor veya haraket yapmamış insandim bildiğin kazmaydim :) 1 ay sonra halasana haraketini kolaylıkla yapıyordum düşün...
Kolaylik olsun diye nefese dikkat et sadece
Harakete basladıginda burundan nefes al bitirirken ver yine burundan
Ve yine bir ipucu harakete basladıginda cenen dekolte bolumune degsin bitirirken de oyle bitir...sadece 4.harakette once basini verebildigin kadar arkaya ver köpruyu oyle yap ve yukardayken 1 2 saniyelik bedenini kas...acele etmeden tekrarlar arası bir kac saniyelik aralar ver...ozellikle zorlandıgin yerlerde dur biraz bekle....zorlamak tibete aykırı...
Keske o kadar erken yapmasaydınsabah 7,45 gibi tekrar yaptım yataktan kalktım wc işlerini hallettim . sadece son harekette zorlanıyorum . bugünü 2.ci gün mü saymalıyım 1.ci gün mü sadece saat değişikliği var hangisi doğru olur ? nefeslere dikkat ettim hep burundan aldım verdim . halasana hareketi hangisi netten baktım ama anlayamadım kusura bakma seni boğup durucam sanırım sorularımla son olarak dün hareketler bittikten sonradan beri midem bulanıyor psikolojik mi yoksa etkisi mi bilemiyorum
12 saat geçti üzerinden sanırım çünkü 19,30 dan önce yapmıştım . evet ona baktım video da yok yanlış mı yaptım dedim bir an . sen nasıl ekleme yapıyorsun benim vücut çok ham değil yapabildiğim hareketleri bende eklesem olur mu ? birde bunun üzerine önereceğin anlatımı basit olan bir kitap var mı ?Keske o kadar erken yapmasaydın
Egzersiz arası en az 12 saat gecmeli
Bugun 2 Gunu sayalım o zaman ve hep aynı saatlerde yapmaya calıs sabahları
Halasana bi yoga haraketi bu egzersizlerde yok o tamamen bağimsiz
Ha tamam o zaman...su an bir tek sen devam ediyorsun bende 1 2 gune regl olacağim icin baslayamiyorum...mecbur bitişini bekliyorum12 saat geçti üzerinden sanırım çünkü 19,30 dan önce yapmıştım . evet ona baktım video da yok yanlış mı yaptım dedim bir an . sen nasıl ekleme yapıyorsun benim vücut çok ham değil yapabildiğim hareketleri bende eklesem olur mu ? birde bunun üzerine önereceğin anlatımı basit olan bir kitap var mı ?
şuan devam eden kç kişi var