● Tibet Kızları ●

midem çok rahatsız. Zamana zaman çok şiddetlenip ara verip tekrar başlıyor. Bendeki kramp tarzı değil. Yanma şişlik ağrı şeklinde. Zaten reflü de var. Bide ne zaman ağrılarım çok olsa, mutlaka mide ağrım da çok oluyor. İkisi birbiriyle bağlantılı. Fizik tedavi doktorum 2yıl antidepresan verdi. Kullanıp azaltarak bıraktırmıştı. Spor yapmamı önermişti. Özellikle plates.
Cok gecmis olsun :KK43:

midem çok rahatsız. Zamana zaman çok şiddetlenip ara verip tekrar başlıyor. Bendeki kramp tarzı değil. Yanma şişlik ağrı şeklinde. Zaten reflü de var. Bide ne zaman ağrılarım çok olsa, mutlaka mide ağrım da çok oluyor. İkisi birbiriyle bağlantılı. Fizik tedavi doktorum 2yıl antidepresan verdi. Kullanıp azaltarak bıraktırmıştı. Spor yapmamı önermişti. Özellikle plates.
Anti depresan çok işe yarıyor 1 hafta kullandım gastroloji bölümüne gittim burda en iyi proflardan 1 yerden yapArken diğer yerlerden bozuyor demişti. Bende huzursuz bagirsak sendromu da var . Hepsi aynı noktada birleşiyor. Bari platese başlasan ya da yüzmeye gitsen eminim bir süre sonra azalacak ağrıların :KK43:

Ya sorma ruyamda adamin biri bana dudak dolgusu yapiyor son anda fark ediyorum ve itraz ediyorum :KK70: (bulmusum beles dolguyu neyine itraz ediyorsam :KK70:) iste alt dudagimin yarisi dolgulu yarisi normal kizip gitmisim....oğlen oglumun bana kafa atmasiyla dişimle dudagimi yardim epey sisti yani yarisi dolgulu dudağim su an :KK70: hem de ayni taraf :KK70:

Amin deyin hepiniz :KK70:
amin amin

Selam kızlar. Tibete ara vermek zorunda kaldım. Mevsim değişikliğinde ben her yıl hastanelik oluyorum. Yine öyle olmaktan korkuyorum. Bide bu lanet hastalık mideme vuruyor. Mide şikayetlerim çok çok fazla. Kas gevşetici ilaç içiyorum dünden beri. Kedimi iyi hissetmeye başlayınca Tibete devam etcem.
gluten ile alakalı olabilir mi?

Anti depresan çok işe yarıyor 1 hafta kullandım gastroloji bölümüne gittim burda en iyi proflardan 1 yerden yapArken diğer yerlerden bozuyor demişti. Bende huzursuz bagirsak sendromu da var . Hepsi aynı noktada birleşiyor. Bari platese başlasan ya da yüzmeye gitsen eminim bir süre sonra azalacak ağrıların :KK43:
Ben ilacı bırakınca ağrılar aynen geri geldi. Bağırsaklarımda özellikle kışın sorun yaşıyorum mutlaka bende. Hiç plates yapmadım doktor kasları güçlendirici spor plates veya yüzme şiddetle tavsiye etti.En kısa zaman da Platese başlamayı düşünüyorum. İşe yarar mı ki

Nasıl anlaşılıyor
uzun süre tüketmeyinmce tedavisi olmayan rahatsızlıklarımın gerilemeye başladığını hissettim. daha önceleri de hamur işi pilav veya ekmek türü besin tükettiğimde midem rahatsızlanıyordu.
pityriasis rosea denen bir rahatsızlığım vardı yüzümdeki kılcallar yüzeye çok yakın o yüzden hassastı. şimdi yok denecek kadar azaldı. yine kollarımda ve bacaklarımda Keratosis Pilaris denilen tavuk derisi görünümü vardı genetik ve tedavisi yok denildi yine gluteni bırakınca çok hafifledi.

Ben ilacı bırakınca ağrılar aynen geri geldi. Bağırsaklarımda özellikle kışın sorun yaşıyorum mutlaka bende. Hiç plates yapmadım doktor kasları güçlendirici spor plates veya yüzme şiddetle tavsiye etti.En kısa zaman da Platese başlamayı düşünüyorum. İşe yarar mı ki
Bence yarar ilk başta ağrın artacaktır bende öyle oldu sonra rahatladım. Birde kafanda olumsuz düşünceye yer olmasın. O da tedavinin bir parçası bana göre

X