● Tibet Kızları ●

Wc durumunuz nasıl irinli dışkı geliyorsa hassasiyetiz vardır . Varsa da kemik erimesi de yapıyor dikkat edin annemde var şu an kemiklerin belli bölgelerinde ileri derece erime var
yaa boyumun çok kısaldığını fark ettim geçengün 5 6 cm kadar. anlam verememiştim. daha 34 yaşındayım. irinli dışkıyı fark etmedim

uzun süre tüketmeyinmce tedavisi olmayan rahatsızlıklarımın gerilemeye başladığını hissettim. daha önceleri de hamur işi pilav veya ekmek türü besin tükettiğimde midem rahatsızlanıyordu.
pityriasis rosea denen bir rahatsızlığım vardı yüzümdeki kılcallar yüzeye çok yakın o yüzden hassastı. şimdi yok denecek kadar azaldı. yine kollarımda ve bacaklarımda Keratosis Pilaris denilen tavuk derisi görünümü vardı genetik ve tedavisi yok denildi yine gluteni bırakınca çok hafifledi.
Bunlar gluteni ile mi oldu çok şaşırdım

uzun süre tüketmeyinmce tedavisi olmayan rahatsızlıklarımın gerilemeye başladığını hissettim. daha önceleri de hamur işi pilav veya ekmek türü besin tükettiğimde midem rahatsızlanıyordu.
pityriasis rosea denen bir rahatsızlığım vardı yüzümdeki kılcallar yüzeye çok yakın o yüzden hassastı. şimdi yok denecek kadar azaldı. yine kollarımda ve bacaklarımda Keratosis Pilaris denilen tavuk derisi görünümü vardı genetik ve tedavisi yok denildi yine gluteni bırakınca çok hafifledi.[/QUO
Araştırıcam bunu. Belki bende de olabilir. Bacaklarınızda nerde vardı. Benim kollarımda pek yok. Benim mide bağırsak rahatsızlığım tamamen kas romatiması kaynaklı. Fakat bu dediğinizi de dikkate alıcam.

kollarımda dış kısımlarında bacaklarımda dizden aşağısında daha yoğun

araştırdığımda birçok kişi de gluteni kestiğinde semptomların azaldığını belirtmiş
Gluten beyinin düşmanı onu biliyorum tahıl beyin diye bir kitap var 1 2 sene önce okumuştum bundan bahsediyordu ama bu yanını ilk defa duydum . Neler varmış meğer

Boy nasıl kısalır emin misin boy konusunda.
Yanlış ölçüm olabilir mi ?
Doktora göründün mü
yaklaşık 10 sene öncesi ile kıyaslıyorum farkı arada hiç ölçmemişim. yeni fark ettim. tibete başlayınca. boy uzamasına etkisi olmuş bazılarında bende nasıl etkileyecek sonrası ile kıyaslayayım dedim. öylelikle fark ettim. doğrulamasını tekrar farklı bir ölçüm ile de yapacağım

Bence yarar ilk başta ağrın artacaktır bende öyle oldu sonra rahatladım. Birde kafanda olumsuz düşünceye yer olmasın. O da tedavinin bir parçası bana göre
Beni korkutan, hangi hareketi hangi sporu yapsam ertesi gün o bölgede ağrı oluyor. Dün biraz egzersiz yapayım dedim bugün her yerim ağrıyor. Bi ben mi böyleyim anlamadım gitti. Olumsuz düşünce pek yok kafam da. Yani bu ağrılarımdan başka.

Boy nasıl kısalır emin misin boy konusunda.
Yanlış ölçüm olabilir mi ?
Doktora göründün mü
şaşkınlıkla neden kısaldı acaba diye düşünüyorum kaç gündür. 3 doğum yaptım bu arada acaba onların etkisi mi diye düşünüyordum. sen kemik erimesi deyince olabilir mi dedim

yaklaşık 10 sene öncesi ile kıyaslıyorum farkı arada hiç ölçmemişim. yeni fark ettim. tibete başlayınca. boy uzamasına etkisi olmuş bazılarında bende nasıl etkileyecek sonrası ile kıyaslayayım dedim. öylelikle fark ettim. doğrulamasını tekrar farklı bir ölçüm ile de yapacağım
1 ay sonra ölçüm yapınca belli olur ölçüm ü aynı ortamda ayni metre ile yaparsan netlik kazanır
Beni korkutan, hangi hareketi hangi sporu yapsam ertesi gün o bölgede ağrı oluyor. Dün biraz egzersiz yapayım dedim bugün her yerim ağrıyor. Bi ben mi böyleyim anlamadım gitti. Olumsuz düşünce pek yok kafam da. Yani bu ağrılarımdan başka.
Yok bende öyleyim . Dün temizlik yaptık dolap içi sildim kemiklerim içten yanıyor gibi ağrısı var telefonu bile zor tutuyorum şuan sırt kollar ayaklar özellikle sol bölge. Ama ben kendimde şunu da fark ettim bir şeye gerildim mi üzüldüm mü artıyor ağrılarım. Benim tek avantajım spor hayatımda 2016 dan beri var . Tibette 11 tekrardayım inat ile 2 gündür ağrılarım ile yapıyorum. Yani egzersizden kaçma

1 haftadır denge sorunum var sırtım arkaya doğru gidiyor. Dün 3 4 defa merdivenden düşüyordum bunun yüzüne sanki biri arkaya çekiyor gibi

Genelde kalçada olur ağrı bir kontrol ettir istersen ama yaşın genç daha. kilo ile ilgisi var bence zayıfladıkça esnedikce eklemlerin arasi rahatlayıp boy uzayacak bence
biraz kamburluk da oluştu kilodan ve hamileliklerden onun da etkisi vardır ama 5 6 cm çok fazla geldi bana

1 ay sonra ölçüm yapınca belli olur ölçüm ü aynı ortamda ayni metre ile yaparsan netlik kazanır

Yok bende öyleyim . Dün temizlik yaptık dolap içi sildim kemiklerim içten yanıyor gibi ağrısı var telefonu bile zor tutuyorum şuan sırt kollar ayaklar özellikle sol bölge. Ama ben kendimde şunu da fark ettim bir şeye gerildim mi üzüldüm mü artıyor ağrılarım. Benim tek avantajım spor hayatımda 2016 dan beri var . Tibette 11 tekrardayım inat ile 2 gündür ağrılarım ile yapıyorum. Yani egzersizden kaçma
Stressiz hayat çok zor artık. Bende hareket ettikçe ağrı artıyor. Kaslarda çatır çutur sanki salatalık sesi gibi acayip sesler geliyor. Tibet i ilk gün yaptım bayılma durumuna geldim. Toplamda 2kez yapabildim. Platese başlayayım bide üstüne Tibet artık Allah ne verdiyse bakalım ağrılarla mücadeleye devam. Bi de ağrının çok yoğun olduğu sırtıma kas gevşetici jel kremler kullanmayı denicem.çok etkili olanlardan ama. Bakalım işe yarayacak mı.

biraz kamburluk da oluştu kilodan ve hamileliklerden onun da etkisi vardır ama 5 6 cm çok fazla geldi bana
Kamburluktandir o zaman tibetle o kambur düzeliyor benim yürüyüşüm bozuk birde omurgam da egrilik var kaburumda hepsinde gözle görülür düzelme var .
Stressiz hayat çok zor artık. Bende hareket ettikçe ağrı artıyor. Kaslarda çatır çutur sanki salatalık sesi gibi acayip sesler geliyor. Tibet i ilk gün yaptım bayılma durumuna geldim. Toplamda 2kez yapabildim. Platese başlayayım bide üstüne Tibet artık Allah ne verdiyse bakalım ağrılarla mücadeleye devam. Bi de ağrının çok yoğun olduğu sırtıma kas gevşetici jel kremler kullanmayı denicem.çok etkili olanlardan ama. Bakalım işe yarayacak mı.
Etolax ağrı kesici vermişti bana dr o türde bir ağrı kesici kullansan dr kontrolünde ağrılar hafifler. Jel için birşey diyemiyorum koluma sürdüm ilk öğrendiğim dönem işe yaramadı. Ama sporu şiddetle tavsiye ediyorum.

Günaydın kızlar dünden beri reikiyi araştırıyorum evde olduğum dönemde acaba eğitimini mi alsam diyorum

X