● Tibet Kızları ●

Pazartesi bir şey olsada provaya gitmesem sadece oryantasyon a gitsem diye aklımdan geçirmiştim.

Sonuç ; bugün watshup grubuna gelen mesajlar, biri akşam hafif bi kaza geçirmiş ayakları ağrıyormuş, biri kusuyormuş, biri grip olmuş. Bende de grip başlangıcı burnum şıp şıp akiyo

Ve prova iptal :KK57:

Dün gece ben yapınca o da bana eşlik etti önceden de ben de yapıcam demişti zaten bu yeni görüştüğüm kişiye tibet dedim suratıma boş boş baktı benim x eşlik etmek ister filan kulis sen tanıyorsun kesin :)
Ben tanıyorsam herkes tanıyordur, ünlü dediydin ya zaten

bugün gidersen yarın evden çıkarken alırsın :KK48:
Bu akşam kendi evime gitmem lazım oda şehir dışına çıktı beni işe bırakıp havalimanına gitti iş için festival neyin varmış sinema dalında sanırım perşembe burda olcak yarın giderim ama evi özlemişim o yokken biraz keyif çatarım bahçede zaten bakmamış çiçeklerim solmuş :KK43:

Ben tanıyorsam herkes tanıyordur, ünlü dediydin ya zaten
ya ünlüymüş eskiden ama tiyatro kökenli ondan tanırsın dedim valla biz sokakta filanken kimse yanımıza gelmiyor çok nadir olur o kadar ünlünün takıldığı mekanlara gittik bi kere bilem paparazzi görmedim :) eskiden çok ünlüymüş onun nesil tanır tabi hala ama yeni nesil tanımıyor zateb tv de iş yapmıyor uzun zamandır seslendirme yapıyor sadece

ya ünlüymüş eskiden ama tiyatro kökenli ondan tanırsın dedim valla biz sokakta filanken kimse yanımıza gelmiyor çok nadir olur o kadar ünlünün takıldığı mekanlara gittik bi kere bilem paparazzi görmedim :) eskiden çok ünlüymüş onun nesil tanır tabi hala ama yeni nesil tanımıyor zateb tv de iş yapmıyor uzun zamandır seslendirme yapıyor sadece
kim olduğunu iyice merak ettim :KK70:

Allah allah bak merak ettim şimdi

Bu akşam kendi evime gitmem lazım oda şehir dışına çıktı beni işe bırakıp havalimanına gitti iş için festival neyin varmış sinema dalında sanırım perşembe burda olcak yarın giderim ama evi özlemişim o yokken biraz keyif çatarım bahçede zaten bakmamış çiçeklerim solmuş :KK43:
işte fırsat git keyif yap eşyalarını al çiçeklerini sula özlemişsin madem fırsatı değerlendirmek gerekli

bu benim ikinci ünlü sevgili olayım da burda bazı arkadaşlarım bildiği için pek bişe yazamıyorum :) denk geliyor ya napayım

X