● Tibet Kızları ●

Kamburluktandir o zaman tibetle o kambur düzeliyor benim yürüyüşüm bozuk birde omurgam da egrilik var kaburumda hepsinde gözle görülür düzelme var .

Etolax ağrı kesici vermişti bana dr o türde bir ağrı kesici kullansan dr kontrolünde ağrılar hafifler. Jel için birşey diyemiyorum koluma sürdüm ilk öğrendiğim dönem işe yaramadı. Ama sporu şiddetle tavsiye ediyorum.
Yarın platese kursuna başlıyorum. Tibeti de yapmaya çalışıcam. İlaç tan ziyade jeller var. Direk ağrıyan bölgeye sürülüp masaj yapılan.

Yarın platese kursuna başlıyorum. Tibeti de yapmaya çalışıcam. İlaç tan ziyade jeller var. Direk ağrıyan bölgeye sürülüp masaj yapılan.
biraz okudum da germe esneme hareketleri öneriliyor ama kişiye göre değişiyormuş . çok zorlamadan yap sadece . aile hekimine sorayım bende ağızdan ilaç kullanamıyorum sürekli

SchonerDuft SchonerDuft eger ilk baniysa bu gece 23.00 gibi açılır...
nihaaal nihaaal yenibahar bereket için her persembe 12.00-14.00 arası kaynatılir 1 ay boyunca...
fresa fresa tibete başlarsan da istersen tekrarları daha yavaş arttır sen...anlaşılan baya zorluyor seni...hic acele etme...
gelsinde aydınlatsın bizi :KK70:

günaydın 11 tekrarla devam, ama bu tibet bana hiç yaramadı bu sefer. 3 ve 5. ci tekrarlarda gayet enerjik ve pozitiftim. ne zaman 7 tekrara geçtim yorgunluk ,kafa karışıklığı, mutsuzluk, bezmişlik, iştah artışı ve kemik ağrılarım başladı, 11 deyim hala devam ediyor.aslında çok bişi beklememiştim, sadece enerjim artsın ve azcık iştahım dengelensin istemiştim.ara ara ağlama krizleri geliyor ama hep uygunsuz yerde şu an olduğu gibi(işdeyim) ağlayamıyorum, herkesi hayatımdan atıp yalnız kalmak istiyorum, insanlar gözüme batmaya başladı ne zaman düzelirim bilmiyorum

günaydın 11 tekrarla devam, ama bu tibet bana hiç yaramadı bu sefer. 3 ve 5. ci tekrarlarda gayet enerjik ve pozitiftim. ne zaman 7 tekrara geçtim yorgunluk ,kafa karışıklığı, mutsuzluk, bezmişlik, iştah artışı ve kemik ağrılarım başladı, 11 deyim hala devam ediyor.aslında çok bişi beklememiştim, sadece enerjim artsın ve azcık iştahım dengelensin istemiştim.ara ara ağlama krizleri geliyor ama hep uygunsuz yerde şu an olduğu gibi(işdeyim) ağlayamıyorum, herkesi hayatımdan atıp yalnız kalmak istiyorum, insanlar gözüme batmaya başladı ne zaman düzelirim bilmiyorum
arınıyorsun ağlamak geliyorsa içinden ağla iyi gelecektir.

Aksine tibetin yaradiğina işaret :KK66:
Seni arındirmaya zorluyor...ve bu bazen meşakkatli olabiliyor:)

biraz okudum da germe esneme hareketleri öneriliyor ama kişiye göre değişiyormuş . çok zorlamadan yap sadece . aile hekimine sorayım bende ağızdan ilaç kullanamıyorum sürekli
Yarın hocama da danışıcam. Ona göre egzersiz hareketlerini ayarlamaya çalışıcak. İlaç kullanmaktan yana değilim. Mideye ekstra bi yük.JEller en iyisi. Direk ağrıyan bölgeye uygulandığı için,kasları gevşetip ağrı hissini azalttığını biliyorum.

Yarın hocama da danışıcam. Ona göre egzersiz hareketlerini ayarlamaya çalışıcak. İlaç kullanmaktan yana değilim. Mideye ekstra bi yük.JEller en iyisi. Direk ağrıyan bölgeye uygulandığı için,kasları gevşetip ağrı hissini azalttığını biliyorum.
Bunu bende sorayım o zaman hap alamıyorum korunmuyorum çünkü. Gebelikte sıkıntın oldu mu?

Duygularım çok kötü 1 haftadır kardeşimi görmemiştim bugün gördüm nasıl kilo vermiş bacakları incelmiş kalçası zayıflamış yavrum benim içim acıdı gözyaşlarımı göstermeden sarılıp ağladım ;( regli dönemimi tibetten mi bilemiyorum :KK43:

sabah 2/7 yapıldı
bugün hiç iyi değildim. sabahtan beri zor hareket ediyorum. her yerim ağrıdı kemiklerin kırılıyor resmen. hasta olacak gibi bir halim var. ama hasta da olmadım olmayacağım sanki. ama bir halsizlşk zor yürüdüm. bahsettiğiniz yorgunluk halsizlik hali bu muydu acaba?

sabah 2/7 yapıldı
bugün hiç iyi değildim. sabahtan beri zor hareket ediyorum. her yerim ağrıdı kemiklerin kırılıyor resmen. hasta olacak gibi bir halim var. ama hasta da olmadım olmayacağım sanki. ama bir halsizlşk zor yürüdüm. bahsettiğiniz yorgunluk halsizlik hali bu muydu acaba?
Aynen...şanslisin ki başin agrimiyor...cok pis ağrıtıyor meret :kahve:

Niye öyle oldu ? :KK43:
Bu ara çok geriledi belmi ondan bilemiyorum kaybetmekten de korkuyorum :KK43:
Kızlar bizim parkofwomenimiz uyelik iptali yapmış:110: banlanmadi yani...
Üzüldüm..... bir cümle yazıp gidebilirdi en azından fakat kendi tercihi ...
sabah 2/7 yapıldı
Bu 3 4 gündür bende öyleyim rahatsızlığım arttı diyordum ama değilmiş çok gevşedi vücudum kolum kalkmıyor kaburgalarım birbirine girmiş gibi . Yavaş yap ama bırakma derim

X