● Tibet Kızları ●

SUYUN İÇİNE ATIP 7 GÜN DİLEĞİMİ SESLİ SÖYLEREK MESELA KOCA İSTİYORUM GİBİ :) 1 YUDUM İÇİYORUM BUNU 7 GÜN YAPIYORUM 7.GÜN YAPTIKTAN SONRA ÇİÇEĞİN DİBİNE DÖKÜYORUM SU VE KAĞIDI . BU BAŞKA BİR RİTÜEL . MİNİK KAĞIDA YAZIP YAPABİLİRSİN YA DA SUYU ÇİÇEĞE DÖKEBİLİRSİN
koca istiyorum yazmadım ya :) yurtdışın da yaşamak istiyorum onu yazdım her duam dileğim o zaten benim yakın çevrem bilir yani :) tm m öle de yapayım artık ne olursa yapıcam :)

Hahahah :KK70: Ben diyorum herkes pek bi negatif diye :KK70:Kuliscim tatlım ben bilmiyodum buranın motivasyon olmamz için var olduğunu ben günlük tutarken sağlıklı ilerleyebilmemiz için bildirim yapıcağımız bi yer sanıyodum beni engin bilgilerin ile aydınlattığın için öncelikle teşekkür ederim :KK53: Bir de ancak kendimi motive edebildiğim için başkasına gücüm yetmiyor; yol göstermeyi de pek sevmem ama bazen insan ikilemde kalınca birinden fikir edinmek iyi gelir diye söyledim yoksa senin keyfin bilir tabi neyi napıcağını :21:
Kime neyi birak dedin
Hic bisey anlamadim:deli:

SUYUN İÇİNE ATIP 7 GÜN DİLEĞİMİ SESLİ SÖYLEREK MESELA KOCA İSTİYORUM GİBİ :) 1 YUDUM İÇİYORUM BUNU 7 GÜN YAPIYORUM 7.GÜN YAPTIKTAN SONRA ÇİÇEĞİN DİBİNE DÖKÜYORUM SU VE KAĞIDI . BU BAŞKA BİR RİTÜEL . MİNİK KAĞIDA YAZIP YAPABİLİRSİN YA DA SUYU ÇİÇEĞE DÖKEBİLİRSİN

suyu hergün yeniliyormuyuz dileği kağıda tekrar yazıp 7 gün yoksa bugün yaptığım suyumu 7 gün içeyim

X