● Tibet Kızları ●

SchonerDuft SchonerDuft cuğum sana bi teklifim var, kabul edersen tabi... bizim yarismanın jürisi olur musun? Ölçü farklarini özel msj atarak sana aciklayalim, sen yaz gruba, ikimiz de aynı anda öğrenelim, benim aklıma kötü kötü fikirler geliyor yoksa; önce onun açıklamasını göreyim sonra ben bi hinlik yapayım gibi.. :KK62::ıslık:

Son düzenleme:
SchonerDuft SchonerDuft cuğum sana bi teklifim var, kabul edersen tabi... bizim yarismani jürisi olur musun? Ölçü farklarini özel msj atarak sana aciklayalim, sen yaz gruba, ikimiz de aynı anda öğrenelim, benim aklıma kötü kötü fikirler geliyor yoksa; önce onun açıklamasını göreyim sonra ben bi hinlik yapayım gibi.. :KK62::ıslık:
:KK70: :KK70: hinlik yapmaman için önlem mi alcaksın :KK70: ok olur bana ikiniz yazın tek tek açıklarım ölçüleri :KK50:

yeni geldiler sanırım :KK70: bilmiyorum ki ne demek efendim . senin tiyatro nasıl gidiyo
Provalar devam, bu hafta ikinci oyuna başliyoruz, oryantasyon da başlıyor, bakalım ne ediciz, aman Kova hatunu Kova hatunu benden uzak tutun, yorgun olunca hiç çekilmiyorum çünkü.. canını yakmiyim kızın... ona takılmadan edemiyorum ya, hafazan allah atar matar soora beni :KK70:

Provalar devam, bu hafta ikinci oyuna başliyoruz, oryantasyon da başlıyor, bakalım ne ediciz, aman Kova hatunu Kova hatunu benden uzak tutun, yorgun olunca hiç çekilmiyorum çünkü.. canını yakmiyim kızın... ona takılmadan edemiyorum ya, hafazan allah atar matar soora beni :KK70:
Ahhahaaa gulcek yerlerim ağrıdı resmen:cool:

ne zamandır tiyatro yüzü gördüğümüz yok nerdesin istanbul damı ?

ne zamandır tiyatro yüzü gördüğümüz yok nerdesin istanbul damı ?
Evet canim, şu an çocuk oyunlarını hazırlıyoruz, sonra gençlik oyunu arkasından da büyük oyununa geçeceğiz. Oyunlar hazır olunca tabi ki sizlere de haber vereceğim. Tabi kalırsam, benim gözüm el mahkum halkegitim de 5 günümü doldurup sadece egitmenlik yapmakta (sigorta yüzünden) ama arkadaşım bırakmıyor haftasonu oynarsin haftaiçi senin rollerini ben oynarım diyip oyalıyo beni bi yere kacmiyim diye, bilmiyorum gelecek günler ne gösterecek...keşke tiyatroda 5 gün ve sigortalı olsa :dua::KK200:

X