- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.521
ni dimik efenim...Tişikkirler ifinim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ni dimik efenim...Tişikkirler ifinim
Çok iyi yaptın :)tmm şişeme koydum eve götürüyorum :)
Bende bunu soracaktım favorilere ekleyeyim hemen.Benim de yenibahar almam lazim persembeleri kaynatmak için...
Bence yarin geç bugun 9 yap ama sen bilirsin tabi..kendini iyi hissediyorsan arttırÇok iyi yaptın :)
Bende bunu soracaktım favorilere ekleyeyim hemen.
Birde bugün 11 tekrara geçiyorum ama dün uyuyakaldım yapamadım nasıl devam edeyim sence
Efenim değil ifinim olacak o çocoğommmmni dimik efenim...
Çocoğonn kovalasin seniEfenim değil ifinim olacak o çocoğommmm
Çocoğonn kovalasin seni
benim 17 de öyle deyo.. ne edücükve 17 de biter...zaman su gibi geciyor
19 bence zorlayacak 17 söyledi
Bilmem...sen bırak istersen yorulma kiz canina yazikbenim 17 de öyle deyo.. ne edücük
ben senden insaflı çıktım, beraber 21 olalım dedim en azından.... pehhhhh kötülerin kraliçesi seniiiiBilmem...sen bırak istersen yorulma kiz canina yazik
ben senden insaflı çıktım, beraber 21 olalım dedim en azından.... pehhhhh kötülerin kraliçesi seniiii
oh ohhhh hayallere bak suyundanda ister misin cicim çoooookkkk beklersin
oh ohhhh hayallere bak suyundanda ister misin cicim çoooookkkk beklersin
Artik ne kadar hırs bürüdü gözümuaaa aklıma ne geldi, sen beni bekle, birbirimize destek oluruz hem @Kova hatunu
9 yaptım bugün yarın 11e geçerim gündür yaparım iş arasındaBence yarin geç bugun 9 yap ama sen bilirsin tabi..kendini iyi hissediyorsan arttır
Hoşgeldinnnnnnnn işte buuuuuuuu kararlı olalım ve başaralımmmmMerhaba arkadaşlar
Karabatak geldiiii.misafirlerim bugün gitti.
2 gündür ortanca kızım hasta.çocuklar hasta olunca benim modum düşüyor.
Tibette 19 tekrara geçtim.ilk gün zorlanmadım fazla.dün yapamadım maalesef.bugün yaparım mutlaka.şimdilik bırakmaya niyetim yok.bekleyenlere duyurulur:))
Tühhh cok sevindim bırakmamanaMerhaba arkadaşlar
Karabatak geldiiii.misafirlerim bugün gitti.
2 gündür ortanca kızım hasta.çocuklar hasta olunca benim modum düşüyor.
Tibette 19 tekrara geçtim.ilk gün zorlanmadım fazla.dün yapamadım maalesef.bugün yaparım mutlaka.şimdilik bırakmaya niyetim yok.bekleyenlere duyurulur:))
Eminim eminimTühhh cok sevindim bırakmamana