● Tibet Kızları ●

Gecen gece ruyamda esime ucuklarımı gosteriyordum ertesi gun ikimiz uçuklandik
öngörü enerjini başka şeyde kullanma şansın olaydı iyiydi
aktar da satılıyor mayası alırsan öle al yap marketteki kefirler o kadar etkili değil aklında olsun bide sana dua etcem de ne diyim adını bilmiyorum olur mu öle ?
burcu :) sağol kuzum .
süt bulamıyorum canım mayayı da sözde getirecek olanlar vardı hepsi boş çıktı tekrar sorayım bakalım :)

Hahahah Ben diyorum herkes pek bi negatif diye Kuliscim tatlım ben bilmiyodum buranın motivasyon olmamz için var olduğunu ben günlük tutarken sağlıklı ilerleyebilmemiz için bildirim yapıcağımız bi yer sanıyodum beni engin bilgilerin ile aydınlattığın için öncelikle teşekkür ederim Bir de ancak kendimi motive edebildiğim için başkasına gücüm yetmiyor; yol göstermeyi de pek sevmem ama bazen insan ikilemde kalınca birinden fikir edinmek iyi gelir diye söyledim yoksa senin keyfin bilir tabi neyi napıcağını

Bizim bi akraba veriyordu bana ama artık o kadar yıllardır kullanıyorum ki tarhana gibi un ufak oldu kefir artık nette de satılıor ama aktar da vardır dediler dün akşam sordum var ama şuan yok pazar günü olur alırsın dedi aktarcı bana yeniliycem kefirimi

valla ben şöle bişey yaptım dileğimi yazdım suya okuyup kağıdı üstüne koydum suyun enerjisi çok etkiliymiş diye duydum sonra napcaz kağıdı ?İ

Eklentiler

• BeautyPlus_20180921120325184_save.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 28
valla ben şöle bişey yaptım dileğimi yazdım suya okuyup kağıdı üstüne koydum suyun enerjisi çok etkiliymiş diye duydum sonra napcaz kağıdı ?İ
SUYUN İÇİNE ATIP 7 GÜN DİLEĞİMİ SESLİ SÖYLEREK MESELA KOCA İSTİYORUM GİBİ :) 1 YUDUM İÇİYORUM BUNU 7 GÜN YAPIYORUM 7.GÜN YAPTIKTAN SONRA ÇİÇEĞİN DİBİNE DÖKÜYORUM SU VE KAĞIDI . BU BAŞKA BİR RİTÜEL . MİNİK KAĞIDA YAZIP YAPABİLİRSİN YA DA SUYU ÇİÇEĞE DÖKEBİLİRSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…