- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.461
BUNUN REMİX VERSİYONU VAR Bİ DE :dddd
Kime laf soktun simdi adresi de verPurewow cuğum ben daha 19 olmadım, pazartesi inşallah
Burası motivasyon olmamız için ya hani, bırakıcam diyene nasıl bırakacağı yolunda yardımcı olmaktan çok bırakmaması için fişekleşek daha iyi olma mı acaba, aşkolsun hemen bırak diyenlere
Gecen gece ruyamda esime ucuklarımı gosteriyordum ertesi gun ikimiz uçuklandik
burcu :) sağol kuzum .aktar da satılıyor mayası alırsan öle al yap marketteki kefirler o kadar etkili değil aklında olsun bide sana dua etcem de ne diyim adını bilmiyorum olur mu öle ?
Evet 3 kere yapiyorsun her hareketi sonra her hafta 2 tane arttiriyorusunBen de katılmak istiyorum, ilk sayfadaki video ile mi başlıyoruz nasıl oluyor?
onlar kendini biliyor, bak hiç sesleri çıkıyor mu ?Kime laf soktun simdi adresi de ver
Cizmek cok guzel bir yontem...tuttum bunuHAYALLERİMİN RESMİNİ ÇİZDİM . REGLİM YAKLAŞTI DİYE HERKESİ BOĞASIM VAR SADECE ONU ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORUM YANLIŞ MESAJ GİTMESİN :)
Evet ikisinin arasinda kaldım dedim bu daha içimizdenBUNUN REMİX VERSİYONU VAR Bİ DE :dddd
Cizmek cok guzel bir yontem...tuttum bunu
Bu bile allak bullak ettiöngörü enerjini başka şeyde kullanma şansın olaydı iyiydi
burcu :) sağol kuzum .
süt bulamıyorum canım mayayı da sözde getirecek olanlar vardı hepsi boş çıktı tekrar sorayım bakalım :)
Ben camin onune para koyarim sabah ezaniyla alir cuzdana koyarim 1 yil orda durur sonra diğer hıdrellezde ihtiyac sahibi birine veririmhıdırlelezde çizerim ben ve hep olur allahın izniyle, hatta çizdiğimin aynısı olur o yüzden güzel çizin bence
Ben koku almiyorum...burnum epey iyidir ama 2 haftadir azalditibete başlayalı ara ara kulak ağrım oluyor, bugün gene var.sizde de oluyormu bu tarz şeyler
Kim oonlar kendini biliyor, bak hiç sesleri çıkıyor mu ?
haa bir de tibete başlayalı ara ara kulaklarım ağrıyor sizde de böyle durum var mı
HahahahPurewow cuğum ben daha 19 olmadım, pazartesi inşallah
Burası motivasyon olmamız için ya hani, bırakıcam diyene nasıl bırakacağı yolunda yardımcı olmaktan çok bırakmaması için fişekleşek daha iyi olma mı acaba, aşkolsun hemen bırak diyenlere
Bizim bi akraba veriyordu bana ama artık o kadar yıllardır kullanıyorum ki tarhana gibi un ufak oldu kefir artık nette de satılıor ama aktar da vardır dediler dün akşam sordum var ama şuan yok pazar günü olur alırsın dedi aktarcı bana yeniliycem kefirimiöngörü enerjini başka şeyde kullanma şansın olaydı iyiydi
burcu :) sağol kuzum .
süt bulamıyorum canım mayayı da sözde getirecek olanlar vardı hepsi boş çıktı tekrar sorayım bakalım :)
Benim bildigim dilek olana kadar saklanirvalla ben şöle bişey yaptım dileğimi yazdım suya okuyup kağıdı üstüne koydum suyun enerjisi çok etkiliymiş diye duydum sonra napcaz kağıdı ?İ
SUYUN İÇİNE ATIP 7 GÜN DİLEĞİMİ SESLİ SÖYLEREK MESELA KOCA İSTİYORUM GİBİ :) 1 YUDUM İÇİYORUM BUNU 7 GÜN YAPIYORUM 7.GÜN YAPTIKTAN SONRA ÇİÇEĞİN DİBİNE DÖKÜYORUM SU VE KAĞIDI . BU BAŞKA BİR RİTÜEL . MİNİK KAĞIDA YAZIP YAPABİLİRSİN YA DA SUYU ÇİÇEĞE DÖKEBİLİRSİNvalla ben şöle bişey yaptım dileğimi yazdım suya okuyup kağıdı üstüne koydum suyun enerjisi çok etkiliymiş diye duydum sonra napcaz kağıdı ?İ