- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #2.481
koca istiyorum yazmadım ya :) yurtdışın da yaşamak istiyorum onu yazdım her duam dileğim o zaten benim yakın çevrem bilir yani :) tm m öle de yapayım artık ne olursa yapıcam :)SUYUN İÇİNE ATIP 7 GÜN DİLEĞİMİ SESLİ SÖYLEREK MESELA KOCA İSTİYORUM GİBİ :) 1 YUDUM İÇİYORUM BUNU 7 GÜN YAPIYORUM 7.GÜN YAPTIKTAN SONRA ÇİÇEĞİN DİBİNE DÖKÜYORUM SU VE KAĞIDI . BU BAŞKA BİR RİTÜEL . MİNİK KAĞIDA YAZIP YAPABİLİRSİN YA DA SUYU ÇİÇEĞE DÖKEBİLİRSİN
Kime neyi birak dedinHahahahBen diyorum herkes pek bi negatif diye Kuliscim tatlım ben bilmiyodum buranın motivasyon olmamz için var olduğunu ben günlük tutarken sağlıklı ilerleyebilmemiz için bildirim yapıcağımız bi yer sanıyodum beni engin bilgilerin ile aydınlattığın için öncelikle teşekkür ederim Bir de ancak kendimi motive edebildiğim için başkasına gücüm yetmiyor; yol göstermeyi de pek sevmem ama bazen insan ikilemde kalınca birinden fikir edinmek iyi gelir diye söyledim yoksa senin keyfin bilir tabi neyi napıcağını
zor geliyor birini bırakmayı düşünüyorum demiş ben de callen yoruyor insanı ama tibeti bırakmanı tavsiye etmem dedim :)Kime neyi birak dedin
Hic bisey anlamadim
zor geliyor birini bırakmayı düşünüyorum demiş ben de callen yoruyor insanı ama tibeti bırakmanı tavsiye etmem dedim :)
Yaz yaz :)özendim valla ben de yazıcam :)
SUYUN İÇİNE ATIP 7 GÜN DİLEĞİMİ SESLİ SÖYLEREK MESELA KOCA İSTİYORUM GİBİ :) 1 YUDUM İÇİYORUM BUNU 7 GÜN YAPIYORUM 7.GÜN YAPTIKTAN SONRA ÇİÇEĞİN DİBİNE DÖKÜYORUM SU VE KAĞIDI . BU BAŞKA BİR RİTÜEL . MİNİK KAĞIDA YAZIP YAPABİLİRSİN YA DA SUYU ÇİÇEĞE DÖKEBİLİRSİN
Ben burda çok acayip bişe yaptım bardağın içine bide dileğimi yazıp atım ama yazılı kısım bardağın ön tarafına yapıştı biri çok net okur yani yazılar da silinmiyor öle sabit kaldı noluye yeaözendim valla ben de yazıcam :)
Ben burda çok acayip bişe yaptım bardağın içine bide dileğimi yazıp atım ama yazılı kısım bardağın ön tarafına yapıştı biri çok net okur yani yazılar da silinmiyor öle sabit kaldı noluye yea
az az ekleme yapabilirsin ama dökmeyeceksinsuyu hergün yeniliyormuyuz dileği kağıda tekrar yazıp 7 gün yoksa bugün yaptığım suyumu 7 gün içeyim
Gıcık başkan işte.. boşuna demiyorum... Hıh!kulis işte
Ben kullanmadığım bi dosya içine koyup kaldırdım saklamak gerekiyormuş yayazdım ben çizmedim bu sefer, götürüp denize mi atsam ki bilemedim, yoksa cüzdanımda mı taşısam.
Gıcık başkan işte.. boşuna demiyorum... Hıh!
Saklamak lazim...ben sakliycam yan kimseler bulmaz insallahyazdım ben çizmedim bu sefer, götürüp denize mi atsam ki bilemedim, yoksa cüzdanımda mı taşısam.